اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

دورنمای جهان در سال ۲۰۲۱

  • کد خبر: ۵۵۶۰۶
  • ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷
دورنمای جهان در سال ۲۰۲۱
هفته نامه New Scientist در اولین شماره سال جدید میلادی به موضوع وضعیت جهان پرداخته است. نویسندگان نشریه سعی کرده اند در گزارش خود به پرسش‌هایی درباره قدمت، بزرگی، شکل و شمایل، سرعت رشد، طول عمر و حتی وزن آنچه به عنوان جهان هستی می‌شناسیم پاسخ دهند.
نجفی | شهرآرانیوز - هفته نامه New Scientist در اولین شماره سال جدید میلادی به موضوع وضعیت جهان پرداخته است. نویسندگان نشریه سعی کرده اند در گزارش خود به پرسش‌هایی درباره قدمت، بزرگی، شکل و شمایل، سرعت رشد، طول عمر و حتی وزن آنچه به عنوان جهان هستی می‌شناسیم پاسخ دهند. برای نمونه، در پاسخ به بزرگی جهان هستی، تاکنون دورترین کهکشان شناسایی شده از زمین GN-z۱۱ نام گذاری شده است که بیش از ۱۳ میلیارد سال نوری زمان می‌برد تا نور ساطع شده از آن به زمینی‌ها برسد. براساس محاسباتی که مرز‌های علم تاکنون به آن دست یافته است، به احتمال این کهکشان ۳۲ میلیارد سال نوری با کره زمین فاصله دارد، اما مسئله اینجاست که حتی اگر روزی بشریت به این کهکشان پا بگذارد، در انتهای آن با یک دیواره و در واقع انتهای هستی روبه رو نیست! بدون تردید، جهان پس از آن نیز ادامه دارد.
 
هفته نامه در گزارش دیگری به طراحی دورنمای ۲۰۲۱ پرداخته است. می‌نویسد اگر چه همه گیری کووید ۱۹ بسیار طولانی و تغییرات اقلیمی وخیم شده اند، چشم انداز روشنی در افق می‌توان در نظر گرفت. بازگشت زندگی به شرایط عادی یکی از مهم‌ترین ابهامات در سال ۲۰۲۱ است، زیرا با وجود تولید واکسن در پایان ۲۰۲۰، هم چنان درباره نحوه اثرگذاری و شرایط توزیع آن در سراسر جهان تردید‌هایی وجود دارد. شاید در سال جدید میلادی از مردم در نقاط مختلف جهان علاوه بر مدارک هویتی، گواهی واکسیناسیون نیز مطالبه شود. در این سال، سفر‌های بیشتری به مریخ انجام می‌گیرد و ۳ برنامه ناسا به ویژه کاوشگر امید در این سیاره ممکن است همه دانسته‌ها و علم بشر در قبال فضا را بازنویسی کند.
 
در حالی که طرف داران محیط زیست در تلاش برای کاهش مصرف مواد پلاستیکی بودند، با شیوع کرونا مصرف آن دوچندان افزایش یافت. پژوهشگران امیدوارند در سال ۲۰۲۱ بالأخره به جواب این پرسش برسند که آیا ریزاجزای سازنده مواد پلاستیکی به خون انسان‌ها نفوذ می‌کنند و سلول‌ها را می‌کشند.
 
 
برای دانلود این شماره اینجا کلیک کنید
 
شماره‌های دیگر همین مجله
 
دورنمای جهان در سال ۲۰۲۱
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->