اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

ماجرای هک نهاد‌های آمریکایی

  • کد خبر: ۵۴۱۵۹
  • ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹
ماجرای هک نهاد‌های آمریکایی
نشریه TechLife در یکی از پرونده‌های شماره اخیر خود به ماجرای رخنه گسترده سایبری در ایالات متحده پرداخته است.
نجفی | شهرآرانیوز - نشریه TechLife در یکی از پرونده‌های شماره اخیر خود به ماجرای رخنه گسترده سایبری در ایالات متحده پرداخته است. پرونده این حمله سایبری از لحاظ ابعاد و عمق نفود با حمله هکر‌های چینی در سال ۲۰۱۵ به مدیریت منابع انسانی کاخ سفید و سرقت اطلاعات ۲۲ میلیون نفر از کارکنان و کارفرمایان رسمی در ایالات متحده مقایسه می‌شود.
 
هنوز نه به طور دقیق و نه کامل، ایالات متحده و شرکت‌های بخش خصوصی به هدف قرار گرفته شدن اعتراف نکرده اند، اما به نظر می‌رسد شرکت‌ها و نهاد‌های بسیاری از آمریکای شمالی گرفته تا خاورمیانه قربانی حمله شده باشند. روس‌ها به عنوان نخستین مظنون حمله‌ای با این وسعت، هرگونه مسئولیت در آن را تکذیب می‌کنند در حالی که شرکت‌های امنیتی دقت و گستره عملیات را بدون حمایت یک دولت بزرگ انجام ناپذیر می‌دانند. خزانه داری ایالات متحده اولین نهادی بود که به طور رسمی اعلام کرد هدف حمله قرار گرفته است، اما براساس گزارش‌ها حمله از مارس ۲۰۲۰ (اسفند ۱۳۹۸) با نفوذ یک کد مخرب در به روز رسانی نرم افزار نظارت و ارزیابی شبکه داد و ستد و کسب و کار‌های آمریکایی آغاز شده است. البته گزارش‌ها تأکید دارند که هکر‌ها تنها به دنبال دستیابی و به طور دقیق‌تر سرقت اطلاعات بودند و هدف خراب کاری نداشتند.
 
شرکت امنیتیFire Eye اولین شرکتی بود که متوجه رخنه در نرم افرار شرکت SolarWinds مستقر در تگزاس شد که به هزاران مشتری خود در سراسر جهان خدمات نظارت و ارزیابی شبکه ارائه می‌دهد. نرم افزار Orion که از محصولات محبوب SolarWinds به شمار می‌رود به عیب یابی شبکه‌های رایانه‌ای شرکت‌های مختلف در سراسر جهان می‌پردازد و هکر‌ها با نفوذ به آن توانستند به این شبکه‌ها مسلط شوند. این شرکت تاکنون با ۳۳ هزار مورد بازرسی از مشتریان خود، ۱۸ هزار مورد نفوذ را گزارش کرده است که در آن کد بدافزار دست کم ۲ هفته توانسته است در Orion پنهان بماند و بعد فعال شود.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
ماجرای هک نهاد‌های آمریکایی
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->