صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه حلوای نخودچی

  • کد خبر: ۶۰۶۱۷
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
امروز می‌خواهیم پخت یک حلوای ساده و خوش مزه را آموزش بدهیم، حلوایی که در تهیه آن به جای شکر از آرد نخودچی و نبات استفاده می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ ما خراسانی‌ها در این روز‌های پایانی سال رسم زیبایی داریم که با خیرات و مبرات مختلف، از درگذشتگانمان یاد می‌کنیم. به طور معمول هم در چنین مواقعی، از خوراکی‌هایی مانند حلوا هنگام حضور در مزار و برای پذیرایی استفاده می‌کنیم. برای همین، امروز می‌خواهیم پخت یک حلوای ساده و خوش مزه را آموزش بدهیم، حلوایی که در تهیه آن به جای شکر از آرد نخودچی و نبات استفاده می‌شود.

مناسب برای: ۱۰۰ نفر

زمان برای پخت: ۴۰ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰ تومان
 

مواد لازم برای تهیه حلوای نخودچی

  • آرد سفید:  ۳ پیمانه
  • آرد نخودچی:  ۲ پیمانه
  • کره یا روغن:  ۲ پیمانه
  • نبات خردشده:  ۵ پیمانه
  • آب: ۴ پیمانه
  • گلاب: یک پیمانه
  • هل و زعفران به میزان لازم

  •  
  1. نبات را در آب داغ حل کنید. سپس گلاب، هل و زعفران را به آن اضافه کنید.
  2. آرد سفید و نخودچی را باهم الک کنید و روی حرارت خیلی کم تفت بدهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آرد را دوباره الک کنید و روی حرارت بگذارید.
  3. روغن یا کره را به آرد اضافه کنید و آرد را درون آن تفت بدهید تا به رنگ دلخواه برسد.
  4. شربت نبات را به آرد اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا آب حلوا تبخیر شود و حلوا قوام کافی پیدا کند. بعد هم آن را تزیین و سرو کنید.

 

چند نکته:

  • اگر از کره برای درست کردن حلوا استفاده می‌کنید، ابتدا باید کره را ذوب، سپس به آرد اضافه کنید.
  • برای به صرفه و خوش مزه شدن حلوا می‌توانید از مخلوط روغن و کره استفاده کنید.
  • اگر برای تزیین حلوا می‌خواهید از ماسوره استفاده کنید، حلوا را باید کمی شل‌تر از روی حرارت بردارید.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.