دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

طرز تهیه حلوای دارک فندق

  • کد خبر: ۳۳۹۶۰
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۱۶
طرز تهیه حلوای دارک فندق
حلوا از دسر‌های خوشمزه و مورد علاقه ما ایرانی هاست که چند سالی است تنوع زیادی در پخت آن ایجاد شده است. برای همین، در این مطلب می‌خواهیم دستور پخت حلوای مدن دارک فندق را ارائه دهیم.
هانیه رضوانی | شهرآرانیوز؛ حلوا از دسر‌های خوشمزه و مورد علاقه ما ایرانی هاست که چند سالی است تنوع زیادی در پخت آن ایجاد شده است. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور پخت یک حلوای متفاوت و خوشمزه را ارائه دهیم.

مناسب برای: ۱۳ نفر

زمان برای پخت: ۳۰ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰ تومان


مواد لازم:

آرد شیرینی (۱۲۵ گرم)

آرد نخودچی (۶۰ گرم)

کره (۳۵ گرم)

شکلات تلخ (۱۲۵ گرم)

پودر قند یا شکر (۳۰ گرم )

دارچین ( یک ق چ خ )

پودر فندق ( ۱۰۰ گرم )

طرز تهیه:

آرد را الک کنید و در تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. تا زمانی که بوی خامی آرد از بین نرفته و بوی خوشش بلند نشده است، به تفت دادن آرد ادامه بدهید. نیازی نیست که آرد تغییر رنگ بدهد. حالا آرد نخودچی را الک و به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید.

وسط آرد را باز کنید و کره را که حالا هم دمای محیط شده است به آن اضافه کنید. کره را سریع با آرد مخلوط و تابه را قبل از اینکه کره بسوزد از روی حرارت بردارید.

تا زمانی که مواد داغ است، دارچین، پودر قند، پودر فندق (بهتر است تُست شده باشد) و شکلاتی را که از قبل روی حرارت بخار آب ذوب کرده اید به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. با پشت قاشق مواد را خوب فشار دهید تا به خورد هم بروند. در این مرحله، حلوا تقریبا به رنگ قهوه‌ای درمی آید. اگر احساس می‌کنید موادتان انسجام لازم را ندارند، کمی کره به آن اضافه کنید تا با داغی مواد ذوب شود و به خورد آن برود.

قالب سلیکونی را آماده کنید و حلوا را تا داغ است در آن بریزید و خوب فشار بدهید. قالب را حدود ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا حلوا سفت شود. سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرفی مناسب بچینید و روی آن را تزیین کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->