سرنگونی پهپاد انفجاری در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی اربیل وزیر کشور دولت چهاردهم میزبان همتایان عراقی و پاکستانی | پرونده «اربعین» روی میز وزارت کشور انتقاد شدید نماینده مجلس از اجرا نشدن قوانین توسعه انرژی خورشیدی | مدیران باید پاسخگو باشند اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس انتخاب شدند| «بابایی کارنامی» رئیس ماند ورود فراکسیون صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس برای بررسی وضعیت نابسامان بازار خودرو نماینده گناباد در مجلس: افت شاخص بورس موقتی است نماینده مردم کاشمر در مجلس فاش کرد: مستندسازی صوری کارفرمایان برای اخذ تسهیلات اشتغالزایی! بازگشت فرآورده‌های آرایشی قاچاق با ظاهری جدید به بازار | آریایی‌نژاد: برخورد‌ها آن‌قدر نَرم است که قاچاق می‌صرفد ویتکاف: نسبت‌به مذاکرات آتش‌بس غزه خوش‌بین هستیم نارضایتی نظامیان اسرائیلی از عملیات‌های طاقت‌فرسا و کمبود نیرو | سربازانی که خودکشی می‌کنند، بدون تشییع دفن می‌شوند ابراز ناامیدی شدید ترامپ از پوتین ترامپ: با هزینه اروپایی‌ها به اوکراین تسلیحات می‌دهیم واکنش عراقچی به اظهارات سخیف نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعای رژیم صهیونیستی: «اشتباهی» کودکان تشنه غزه را کشتیم غریب‌آبادی: ادعای فریب نیرو‌های ایرانی در میز مذاکره نادرست است| باورش سخت بود کشوری بتواند اسرائیل را مجبور به آتش‌بس کند دستگیری آدم ربا‌ها در هنگ مرزی تایباد و رهایی ۲ گروگان افغانستانی شمار شهدای خبرنگار در غزه به ۲۳۱ نفر رسید (۲۲ تیر ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست در مقابل دفتر نتانیاهو تظاهرات کردند نیکزاد: چطور برنجی که از کشاورز ۹۰ هزار تومان خریده می‌شود ۳۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسد؟ وزیر خارجه هند پس از ۵ سال به چین سفر می‌کند سقوط هواپیما در انگلیس (۲۲ تیر ۱۴۰۴) قوه قضائیه: کواکبیان تاکنون هیچ سند معتبری ارائه نکرده است عراقچی عازم چین می‌شود بالون جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان سقوط کرد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان وارد ایران شد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) تکذیب ورود عناصر مسلح به لبنان تحریم‌های جدید پس از فعال‌سازی مکانیسم ماشه (اسنپ بک) علیه ایران چیست؟
سرخط خبرها

پوتین: نمی‌خواهیم امپراتوری روسیه را احیا کنیم

  • کد خبر: ۱۰۰۰۲۶
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۶
پوتین: نمی‌خواهیم امپراتوری روسیه را احیا کنیم
رئیس‌جمهور روسیه، ادعاها مبنی بر قصد مسکو برای احیای مرزهای امپراتوری روسیه و کنار هم قرار دادن جماهیر شوروی سابق را اتهامی قابل پیش‌بینی اما نادرست خواند.

به گزارش شهرآرانیوز، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در دیدار با رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان به اتهامات مبنی بر قصد مسکو برای احیای مرزهای امپراتوری روسیه و کنار هم قرار دادن جماهیر شوروی سابق پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری «ریانووستی»، رئیس‌جمهور روسیه تاکید کرد که تصمیم برای به رسمیت شناختن دو جمهوری دونتسک و لوهانسک گرفته شده و ادعاها درباره احیای امپراتوری روسیه قابل انتظار بود. پوتین گفت: «ما گمانه‌زنی‌ها در مورد احیای امپراتوری روسیه را پیش‌بینی می‌کردیم، این درست نیست». وی با تاکید کرد بر این که فدراسیون روسیه از حاکمیت جمهوری‌های سابق اتحاد جماهیر شوروی حمایت می‌کند، توضیح داد وضعیت اوکراین به دلیل نفوذ خارجی بر این کشور یک استثنا است.

به رسمیت شناختده شدن دو جمهوری دونتسک و لوهانسک از سوی رئیس‌جمهور روسیه واکنش‌های زیادی را برانگیخته و آمریکا و متحدانش غربی عضو ناتو مسکو را به «نقض حاکمیت ارضی اوکراین» متهم کرده‌اند. در همین خصوص، بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد که کشورهای غربی برای اعمال فوری تحریم‌های علیه روسیه آمادگی دارند. نخست‌وزیر انگلیس ادعا کرد: «ولادیمیر پوتین حاکمیت اوکراین و قوانین بین‌المللی را نقض کرده است. ما فورا بسته‌ای از تحریم‌ها را علیه منافع اقتصادی روسیه اعمال خواهیم کرد. این کاملاً حیاتی است که تسخیر یک کشور اروپایی موفق نشود و پوتین شکست بخورد».

نخست‌وزیر انگلیس پیش از این اقدام روسیه هم در ادامه فضاسازی‌ها علیه مسکو مبنی بر قصد آن برای حمله به اوکراین، مدعی شد طرح روسیه برای حمله به اوکراین منجر به بزرگترین درگیری در اروپا از زمان جنگ جهانی دوم خواهد شد. وزیر خارجه انگلیس هم در سخنانی با اتهام پراکنی به مسکو، مدعی شد که پوتین به دنبال ایجاد روسیه بزرگ است.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه روز دوشنبه (دیروز) درباره تحولات دونباس واقع در شرق اوکراین موضعگیری کرد و استقلال دو جمهوری‌ دونتسک و لوهانسک از اوکراین را به رسمیت شناخت. وی همچنین به ارتش این کشور دستور داد برای حفاظت از ساکنان این دو جمهوری در برابر حملات ارتش اوکراین، وارد دونتسک و لوهانسک شوند و ماموریت «حفظ صلح» را انجام دهند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->