ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم
سرخط خبرها

واکنش‌های جهانی به عملیات نظامی روسیه برای حمایت از دونباس

  • کد خبر: ۱۰۰۲۱۶
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۷
واکنش‌های جهانی به عملیات نظامی روسیه برای حمایت از دونباس
همزمان با آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه برای حمایت از ساکنان منطقه دونباس مقامات جهان واکنش‌های تندی نسبت به این عملیات نشان دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خبرگزاری فرانسه، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه امروز آغاز عملیات نظامی ویژه کشورش در اوکراین را با هدف "حمایت از ساکنان منطقه دونباس" اعلام کرد که واکنش‌های متعدد جهانی را به همراه داشت.

به رغم درخواست‌های لوهانسک و دونتسک برای حمایت از این دو جمهوری در برابر حملات اوکراین، دبیرکل ناتو حمله "غیرقابل توجیه و ظالمانه" ولادیمیر پوتین به اوکراین را محکوم کرد

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو گفت: اعضای ناتو برای بررسی نحوه برخورد با عواقب "اقدامات خصمانه روسیه" نشست برگزار خواهند کرد.

او در بیانیه‌ای در ساعات اولیه صبح امروز پنج‌شنبه گفت: بار دیگر و به رغم تمام هشدار‌های مکرر و تلاش‌های ما برای ورود به روند دیپلماتیک، روسیه راه خصومت علیه کشوری با حاکمیت مستقل را برگزید.

استولتنبرگ از روسیه خواست فورا اقدام نظامی خود را متوقف کرده و به حاکمیت اوکراین و تمامیت ارضی آن احترام بگذارد.

دبیرکل ناتو ادامه داد: اعضای ناتو برای مقابله با "اقدامات خصمانه" روسیه نشست برگزار می‌کنند و ما در کنار ملت اوکراین در این شرایط سخت خواهیم بود. ائتلاف ناتو هر آنچه بتواند برای حمایت از هم‌پیمانان و دفاع از آن‌ها انجام خواهد داد.

همچنین آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفت: ما در پاسخ به روسیه و تقویت توانمندی‌های ناتو در شرق اروپا متحد هستیم.

بلینکن اظهار کرد: با دبیرکل ناتو درباره محکومیت حمله روسیه صحبت کردم و ما پاسخ هماهنگ شده را بررسی کردیم.

صدر اعظم آلمان هم امروز ضمن محکوم کردن رئیس جمهوری روسیه تاکید کرد، حمله مسکو به اوکراین نقض فاحش قوانین بین‌المللی است و به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در بیانیه‌ای کتبی نوشت: همبستگی ما با اوکراین و مردمانش است. روسیه باید همین الان این اقدام نظامی‌اش را متوقف کند. ما امروز با گروه هفت، ناتو و اتحادیه اروپا در این رابطه تبادل نظر خواهیم کرد. این روزی وحشتناک برای اوکراین و روزی سیاه برای اروپاست.

اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپا در توییتی نوشت: در این ساعات سیاه تمامی فکر و ذهن ما با اوکراین و زنان، مردان و کودکان بی‌گناهی است که با این حمله بی‌دلیل مواجه شده‌اند و نگران جانشان هستند.

وی افزود: ما کرملین را به خاطر این حمله مسؤول خواهیم دانست.

در همین حال جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی‌اش تماسی تلفنی پیرامون عملیات نظامی روسیه علیه اوکراین برقرار کردند.

بایدن در بیانیه‌ای درباره این تماس تلفنی گفت: زلنسکی چهارشنبه شب با من تماس گرفت و ما گفت‌وگوی مفصلی داشتیم. من این حمله بی‌دلیلی و غیرقابل توجیه نیرو‌های نظامی روسیه را محکوم کردم. من اقداماتی را که می‌خواهیم در راستای محکومیت بین‌المللی این حمله روسیه انجام دهیم از جمله اقدامی که می‌خواهیم پنج‌شنبه شب در شورای امنیت سازمان ملل برای محکوم کردن این عملیات انجام دهیم به اطلاع زلنسکی رساندم.

در ادامه این بیانیه آمده است: زلنسکی از من خواست تا از رهبران جهان بخواهم صریحا دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه برای حمله به اوکراین را محکوم کنند و در کنار مردم اوکراین بایستند. من روز پنج‌شنبه با رهبران گروه هفت دیدار خواهم کرد و آمریکا و متحدان و شرکایمان تحریم‌های بسیار شدیدی را علیه روسیه اعمال خواهند کرد. ما همچنین به تامین حمایت‌ها و کمک به اوکراین و مردمانش ادامه خواهیم داد.

زلنسکی اعلام کرده که به خاطر این حمله روسیه، در اوکراین حکومت نظامی اعلام کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->