ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی! ویدئو| خلاصه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت مشهد پایان جشنواره بسکتبال «ستارگان کوچک» در مشهد ترکیب تیم ملی ایران و ازبکستان در فینال تورنمنت کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) الشباب به دنبال هافبک میلان قهرمانی ولاسکو در مسابقات جهانی والیبال وضعیت مبهم مصدومیت گاوی اونانا در راه سوپرلیگ ترکیه ورود فیفا به مسئله آلوز و تراکتور ۴۳ درصد زنان تهرانی دچار کم‌تحرکی هستند منیر الحدادی در انتظار تایید شورای تامین اورونوف در جنگ با پرسپولیسی‌ها! پخش زنده بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین استقلال در بین‌المللی‌ترین حالت ممکن ترکیب احتمالی ایران برابر ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | امیر ریسک نمی‌کند! طرح خلاقانه باشگاه شمس آذر قزوین از ماه خونی + عکس پدیده فصل قبل رئال از چشم آلونسو افتاد
سرخط خبرها

داوری: به دنبال شایسته سالاری هستیم/کمیسیون ها و سازمان لیگ را تشکیل خواهیم داد

  • کد خبر: ۱۰۰۶۶۱
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵
داوری: به دنبال شایسته سالاری هستیم/کمیسیون ها و سازمان لیگ را تشکیل خواهیم داد
مجمع انتخابات فدراسیون بسکتبال با حضور ۳ کاندیدا برگزار شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، جواد داوری کاندیدای انتخابات فدراسیون بسکتبال در ابتدای مجمع توضیح داد: بنده از بازیکنان نسل طلایی بسکتبال هستم و خدا را شاکر هستم. بنده کاملا به بزرگی رشته بسکتبال واقف هستم. معتقد هستم وقتی کرسی ریاست را کسب می‌کنید باید برنامه‌ریزی خود را با توجه به شرایط موجود انجام دهید.
او گفت: شایسته سالاری یکی از اصلی‌ترین مشکلات چند سال اخیر بسکتبال بود و نبود برنامه بسکتبال را اذیت می‌کرد. طی چند سال گذشته ضعف روابط بین‌الملل نیز در بحث داوران خیلی آسیب زد. بسکتبال در بحث پشتوانه سازی به کار زیادی نیاز دارد و استفاده از پتانسیل باشگاه‌ها هم در این زمینه بسیار مهم است.
داوری ادامه داد: تشکیل کمیسیون‌ها می‌تواند به بسکتبال ایران در زمینه‌ها مختلف شخصیت ببخشید که در برنامه‌های خود به این موضوع توجه ویژه‌ای کرده‌ایم. در بحث باشگاهی نیز حتما باید سازمان لیگ تشکیل شود و فدراسیون با نظارت کامل این لیگ‌ها را به نحو احسن برگزار کند. لیگ پایه ما نیز بسیار مشکل دارد که باید بهبود یابد.
او درباره بسکتبال سه به سه نیز گفت: این حوزه برای شناخت بیشتر بسکتبال در عرصه همگانی بسیار کمک کننده است که باید از شهرداری‌های محترم کمک بگیریم. این بخش باید سازمان یافته و از بسکتبال پنج به پنج جدا شود. بحث اسپانسری هم بسیار مهم است که یک شرکت هواپیمایی هم به عنوان اسپانسر در کنار ما خواهد بود تا مشکلات مالی فدراسیون را کاهش دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->