رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را بکند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گروسی به دیدار امیرعبداللهیان رفت

  • کد خبر: ۱۰۱۱۲۸
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۱
گروسی به دیدار امیرعبداللهیان رفت
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و رایزنی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جریان سفر به تهران و دیدار با مقامات جمهوری اسلامی ایران، ظهر روز شنبه با حضور در وزارت امور خارجه با حسین امیر عبداللهیان دیدار ورایزنی کرد.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که اواخر شب گذشته با استقبال بهروز کمالوندی، سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی وارد تهران شد،صبح امروز با محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد.

مدیرکل آژانس به منظور مذاکره و رایزنی با مقامات ذی ربط کشورمان درباره موضوعات پادمانی که مدتی است مورد بحث است به تهران سفر کرده است.

شایان ذکر است حل و فصل موضوعات باقی مانده میان ایران و آژانس از گام های ضروری است که برای دستیابی به توافق در وین و احیای برجام باید برداشته شود.

این سومین سفر گروسی در دولت ابراهیم رییسی است که انجام می شود و این دومین دیدار وی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در تهران است.

سفر مدیرکل آژانس به تهران یک ‌روزه است و گروسی عصر امروز بعد دیدار با مقامات کشورمان، تهران را به مقصد وین ترک می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->