پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد
سرخط خبرها

وزیر امور خارجه آمریکا: از هر وجب از خاک ناتو دفاع می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۰۱۴۵۷
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۳
وزیر امور خارجه آمریکا: از هر وجب از خاک ناتو دفاع می‌کنیم
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه سفرش به سه کشور حوزه بالتیک که با ادامه تهاجم روسیه به اوکراین، به شدت در خطر هستند، به لیتوانی رفت و گفت که آمریکا و ناتو از این کشور حمایت خواهد کرد.

بلینکن: 
بلینکن: از هر وجب از خاک ناتو دفاع می‌کنیم

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه گاردین در این باره نوشت؛ لتونی، لیتوانی و استونی از جمهوری‌های شوروی سابق و همگی عضو ناتو هستند و بلینکن قصد دارد در صورت گسترش عملیات نظامی روسیه، امنیت آنها را تضمین کند.

بلینکن گفت: «دفاع مشترک خود را تقویت می‌کنیم تا ما و متحدانمان آماده باشیم.»

وی گفت: «ما از هر وجب از خاک ناتو در صورت حمله به آن دفاع خواهیم کرد. هیچ کس نباید به آمادگی ما شک کند، هیچ کس نباید در تصمیم ما شک کند.»

رئیس جمهور لیتوانی، گیتاناس ناوسدا، به بلینکن گفت: «متاسفانه، بدتر شدن وضعیت امنیتی در منطقه بالتیک برای همه ما و در سراسر جهان نگران‌کننده است. تجاوز بی پروای روسیه به اوکراین بار دیگر ثابت می‌کند که این یک تهدید بلندمدت برای امنیت اروپا و امنیت اتحاد ما است.»

ناوسدا گفت که سیاست بازدارندگی دیگر کافی نیست و اکنون به «دفاع رو به جلو» نیاز است. او پیش‌بینی کرد که اگر جلوی روسیه گرفته نشود، پوتین تنها به اوکراین اکتفا نخواهد کرد.

ناوسدا گفت: «وظیفه جمعی ما به عنوان یک ملت این است که به همه اوکراینی‌ها با تمام ابزارهای موجود کمک کنیم.»

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا اظهار کرد که لتونی، لیتوانی و استونی از اعضای ناتو هستند و این اطمینان را داد که اگر روسیه عملیات نظامی خود را افزایش بدهد، امنیت این کشورها را تامین می‌کنیم.

بلینکن با تاکید بر اینکه تعهد آمریکا نسبت به پیمان دفاعی متقابل ناتو "مقدس" است، عنوان داشت: ما دفاع مشترک خود را تقویت می‌کنیم و به همراه متحدانمان آماده هستیم.

رئیس جمهوری لیتوانی عنوان داشت: این وظیفه دسته جمعی ما است تا به عنوان یک کشور به تمامی اوکراینی‌ها با "تمام ابزار" و "تجهیزات" کمک کنیم. وقتی که می‌گویم "تمام ابزار" یعنی "همه چیز" تا بدین ترتیب از بروز جنگ جهانی سوم جلوگیری کنیم. انتخاب دست ما است.

بلینکن همچنین خبر داد که طی روزهای آینده ۴۰۰ نیرو از آمریکا به لیتوانی خواهند رسید.

او گفت: ۴۰۰ پرسنل از "تیم رزمی تیپ ۱ زرهی" در روزهای آینده به لیتوانی خواهند رسید.

وی درخصوص وضعیت اوکراینگفت که بین تعداد نیروهای روسی واوکراینی، "تفاوت و ناهماهنگی زیادی" مشاهده می‌شود و همچنین خاطر نشان کرد که روسیه توان این را دارد تا نیروهای اوکراینی را "سرکوب" کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->