تهدید شدیداللحن وزارت خارجه آمریکا نسبت به ایران ترامپ با حذف تعرفه‌های اعمال‌شده بر رژیم صهیونیستی موافقت نکرد حملات مکرر جنگنده‌های آمریکا به استان ذمار یمن تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در کردستان + تصاویر فرار ۱۷۰۰ میلیونر صهیونیست طی سال ۲۰۲۴ از سرزمین‌های اشغالی اعمال تعرفه‌های ۱۰۴ درصدی ترامپ بر کالاهای چین حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی بر خلاف خواسته نتانیاهو: رئیس شاباک موقتاً ابقا شد شهادت چهار یمنی در حمله آمریکا به الحدیده پیش‌بینی «نیوزویک» از مذاکرات آتی میان ایران و آمریکا عراقچی: ایران به‌خوبی می‌داند چگونه از خود دفاع کند ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) جنگنده‌های آمریکایی الحدیده یمن را بمباران کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) معاون اول رئیس‌جمهور مشهد را ترک کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید
سرخط خبرها

وزیر امور خارجه آمریکا: از هر وجب از خاک ناتو دفاع می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۰۱۴۵۷
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۳
وزیر امور خارجه آمریکا: از هر وجب از خاک ناتو دفاع می‌کنیم
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه سفرش به سه کشور حوزه بالتیک که با ادامه تهاجم روسیه به اوکراین، به شدت در خطر هستند، به لیتوانی رفت و گفت که آمریکا و ناتو از این کشور حمایت خواهد کرد.

بلینکن: 
بلینکن: از هر وجب از خاک ناتو دفاع می‌کنیم

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه گاردین در این باره نوشت؛ لتونی، لیتوانی و استونی از جمهوری‌های شوروی سابق و همگی عضو ناتو هستند و بلینکن قصد دارد در صورت گسترش عملیات نظامی روسیه، امنیت آنها را تضمین کند.

بلینکن گفت: «دفاع مشترک خود را تقویت می‌کنیم تا ما و متحدانمان آماده باشیم.»

وی گفت: «ما از هر وجب از خاک ناتو در صورت حمله به آن دفاع خواهیم کرد. هیچ کس نباید به آمادگی ما شک کند، هیچ کس نباید در تصمیم ما شک کند.»

رئیس جمهور لیتوانی، گیتاناس ناوسدا، به بلینکن گفت: «متاسفانه، بدتر شدن وضعیت امنیتی در منطقه بالتیک برای همه ما و در سراسر جهان نگران‌کننده است. تجاوز بی پروای روسیه به اوکراین بار دیگر ثابت می‌کند که این یک تهدید بلندمدت برای امنیت اروپا و امنیت اتحاد ما است.»

ناوسدا گفت که سیاست بازدارندگی دیگر کافی نیست و اکنون به «دفاع رو به جلو» نیاز است. او پیش‌بینی کرد که اگر جلوی روسیه گرفته نشود، پوتین تنها به اوکراین اکتفا نخواهد کرد.

ناوسدا گفت: «وظیفه جمعی ما به عنوان یک ملت این است که به همه اوکراینی‌ها با تمام ابزارهای موجود کمک کنیم.»

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا اظهار کرد که لتونی، لیتوانی و استونی از اعضای ناتو هستند و این اطمینان را داد که اگر روسیه عملیات نظامی خود را افزایش بدهد، امنیت این کشورها را تامین می‌کنیم.

بلینکن با تاکید بر اینکه تعهد آمریکا نسبت به پیمان دفاعی متقابل ناتو "مقدس" است، عنوان داشت: ما دفاع مشترک خود را تقویت می‌کنیم و به همراه متحدانمان آماده هستیم.

رئیس جمهوری لیتوانی عنوان داشت: این وظیفه دسته جمعی ما است تا به عنوان یک کشور به تمامی اوکراینی‌ها با "تمام ابزار" و "تجهیزات" کمک کنیم. وقتی که می‌گویم "تمام ابزار" یعنی "همه چیز" تا بدین ترتیب از بروز جنگ جهانی سوم جلوگیری کنیم. انتخاب دست ما است.

بلینکن همچنین خبر داد که طی روزهای آینده ۴۰۰ نیرو از آمریکا به لیتوانی خواهند رسید.

او گفت: ۴۰۰ پرسنل از "تیم رزمی تیپ ۱ زرهی" در روزهای آینده به لیتوانی خواهند رسید.

وی درخصوص وضعیت اوکراینگفت که بین تعداد نیروهای روسی واوکراینی، "تفاوت و ناهماهنگی زیادی" مشاهده می‌شود و همچنین خاطر نشان کرد که روسیه توان این را دارد تا نیروهای اوکراینی را "سرکوب" کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->