مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین اخبار از ثبت‌نام در طرح نهضت ملی مسکن (۱۸ اسفند ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۱۰۱۶۶۳
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰
آخرین اخبار از ثبت‌نام در طرح نهضت ملی مسکن (۱۸ اسفند ۱۴۰۰)
بر اساس تازه‌ترین آمار تاکنون بیش از ۵ میلیون نفر در سامانه طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت راه و شهرسازی «پروانه اصلانی» افزود: بر اساس تازه‌ترین آمار تاکنون ۵ میلیون و ۳۴۱ هزار نفر در سامانه طرح نهضت ملی مسکن به نشانی saman.mrud.ir ثبت‌نام کردند.

وی با یادآوری اینکه ثبت‌نام طرح نهضت ملی مسکن تا ۲۹ اسفندماه ادامه دارد، افزود: از تعداد کل ۵ میلیون و ۳۴۱ هزار نفری که در سامانه ثبت‌نام کرده و متقاضی مسکن هستند ۴۳۵ هزار و ۳۹۷ نفر مردان مجرد بالای ۲۳ سال سن تا ۴۵ سال هستند که با تلاش‌های وزیر راه و شهرسازی و موافقت شورای‌عالی مسکن به آمار ثبت‌نامی‌های مسکن افزوده شدند.

طرح نهضت ملی مسکن یکی از طرح‌های کلان دولت سیزدهم است که احداث ۴ میلیون واحد مسکونی را در شهرها و روستاها در دستورکار دارد. بر اساس اعلام معاونت مسکن و ساختمان تاکنون اراضی بالغ بر یک میلیون واحد طرح نهضت ملی مسکن با کاربری مسکونی تامین شده است و اراضی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد دیگر نیز شناسایی شده و در مراحل بررسی برای تغییر کاربری و یا الحاق به محدوده قرار دارد.

انبوه‌سازان در اجرای طرح نهضت ملی مسکن مشارکت داده می‌شوند

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در نشست بررسی روند تامین زمین و اجرای طرح نهضت ملی مسکن بر حل و فصل مسائل زمین در استان‌های سراسر کشور تا پایان امسال با مدیریت و نظارت استانداران تاکید کرد و گفت: طرح نهضت ملی مسکن جهادی است که باید در موعد تعیین‌شده به انجام برسد.

وزیر راه و شهرسازی با یادآوری اینکه احداث ۴ میلیون واحد مسکونی طی ۴ سال دولت سیزدهم در برنامه وزارت راه و شهرسازی قرار دارد، ادامه داد: هر جا زمین تامین و مشکلات و مسائل آن حل شود، مقدمات اجرای طرح نهضت ملی مسکن در آن اراضی آغاز خواهد شد. استانداران و مسئولان استانی در خصوص تامین زمین و اجرای بهینه طرح نهضت ملی مسکن مسئولیت دارند و باید نسبت به آن اهتمام داشته باشند.

قاسمی تصریح کرد: سازمان ملی زمین و مسکن و معاونت مسکن و ساختمان در خصوص تعیین سهیمه استان‌ها در اجرای طرح نهضت ملی مسکن بر اساس تامین زمین در هفته‌های آتی، اعلام نظر و نتیجه را گزارش بدهند. استان‌هایی که عملکرد مناسبی در تامین زمین و حل مسائل مربوط به آن داشته‌اند نیز سهمیه‌شان برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن افزایش یابد.

وی همچنین بر فعال کردن انبوه‌سازان در اجرای طرح نهضت ملی مسکن و بهره‌مندی از توان بخش خصوصی در تولید مسکن در تمامی استان‌های کشور تاکید کرد.

قاسمی با اشاره به تصویب قانون جهش تولید مسکن بر حل مسائل زمین در استان‌ها برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تاکید کرد و گفت: در خصوص تامین مسکن برای افرادی که نیازمند مسکن هستند دولت مسئولیت دارد و در اجرای این مسئولیت نیز قدم برمی‌دارد.

منبع: تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->