عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است سئول، توکیو و واشنگتن بر حفظ قدرت بازدارندگی برابر کره‌شمالی هم‌پیمان شدند لزوم همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی خانه‌های خالی آزادی‌خواه: دولت باید با پرداخت سریع مطالبات، مانع ضرر گندمکاران شود فیدان بر حمایت از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد ترامپ دوباره مدعی شد: توانایی هسته‌ای ایران را نابود کرده‌ایم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است
سرخط خبرها

اژه‌ای اعطای مرخصی نوروزی به مجرمین خطرناک را ممنوع کرد

  • کد خبر: ۱۰۱۶۷۸
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۳
اژه‌ای اعطای مرخصی نوروزی به مجرمین خطرناک را ممنوع کرد
رئیس سازمان زندان‌ها طی دستورالعملی خطاب به مدیران زندان‌های سراسر کشور، تاکید کرد به محکومان مخل امنیت و آرامش جامعه مرخصی نوروزی اعطا نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه؛ حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای در جلسه شورای عالی دستگاه قضایی در نهم اسفندماه سال جاری با اشاره به در پیش بودن روزهای منتهی به تعطیلات نوروز که احتمالا با سفرهای مردم همراه است، خطاب به مسئولین قضایی اعم از رؤسای کل دادگستری‌ها، دادستان‌ها و بازپرس‌ها جهت تمهید شرایط و مقدمات ارتقای سطح امنیت عمومی جامعه دستوراتی را صادر کردند.

حمایت و پشتیبانی از نیروهای انتظامی و امنیتی جهت ارتقای امنیت شهروندان و پیشگیری از سرقت در ایام تعطیلات»، «عدم اعطای مرخصی و تأسیسات ارفاقی به محکومین سابقه‌دار و مخل امنیت و آرامش جامعه»، «توجیه محکومین و زندانیانی که مرخصی به آن‌ها تعلق می‌گیرد مبنی بر اینکه از اعمال و کردار مجرمانه در ایام مرخصی اجتناب کنند و سر موعد به زندان بازگردند» و همچنین «اتخاذ تمهیدات و ترتیباتی جهت اعلام اسامی محکومین سابقه‌دار و جرائم خشن -آزاد شده پس از تحمل کیفر- به دستگاه‌های انتظامی و امنیتی برای اعمال مراقبت‌ها و نظارت‌های لازم»، چهار دستور مشخص قاضی‌القضات به مسئولین قضایی در راستای ارتقاء سطح امنیت عمومی جامعه در ایام تعطیلات پیش‌رو بود.

در پی دستور رئیس قوه قضائیه، غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌های کل کشور امروز در دستورالعملی خطاب به مدیران زندان‌های زندان سراسر کشور، تاکید کرد به محکومان مخل امنیت و آرامش جامعه مرخصی نوروزی اعطا نشود.

در این دستورالعمل آمده است: در راستای اجرای دستورات مقام معظم رهبری و تاکیدات رئیس قوه قضائیه مبنی بر عدم اعطای مرخصی و سایر ارفاقات به محکومان خطرناک، سابقه‌دار و مخل امنیت و آرامش جامعه و با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروز، زندان‌ها از پذیرش و طرح تقاضای مرخصی محکومان جرائم مرتبط با سرقت، جرایم باندی و سازمان یافته، قاچاقت مسلحانه و یا عمد مواد مخدر، تجاوزبه عنف، آدم ربایی، اسیدپاشی، نزاع دسته جمعی مسلحانه، ضرب و جرح عمدی با سلاح و قمه کشی تا پایان فروردین سال ۱۴۰۱ خودداری شود.

در بخش دیگری از این بخشنامه آمده است: در خصوص محرومیت از مرخصی زندانیانی که در مرخصی ایام نوروز اعمال و رفتار مجرمانه داشته باشند برابر ماده ۲۰۸ آئین‌نامه اجرایی سازمان زندان‌ها تصمیم گیری خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->