حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است
سرخط خبرها

آخرین خبرها از گزارش آژانس بین اللملی انرژی اتمی و بازگشت به برجام (۱۸ اسفند ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۱۰۱۷۰۲
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۹
آخرین خبرها از گزارش آژانس بین اللملی انرژی اتمی و بازگشت به برجام (۱۸ اسفند ۱۴۰۰)
سرپرست نمایندگی دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین گفت: به محض اینکه مذاکرات برای از سرگیری اجرای کامل برجام به نتیجه موفقیت‌آمیز برسد، ایران و آژانس باید برای باز کردن فصل جدیدی از همکاری‌های گسترده آماده شوند و چنین شرایطی، بر نیاز به رسیدگی سریع برای خاتمه دادن به مسائل پادمان باقی مانده و هموار کردن راه برای اجرای مجدد برجام تاکید می کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرپرست نمایندگی دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین گفت: گزارش مدیر کل منعکس کننده پیشرفت‌های انجام شده در رسیدگی به موضوعات پادمانی است که در گذشته به شورای حکام گزارش شده است و این پیشرفت نتیجه همکاری سازنده متقابل بین ایران و آژانس است.

محمد رضا غائبی ضمن سخنرانی در نشست شورای حکام با موضوع اجرای پادمان در جمهوری اسلامی ایران، مواضع اصولی ایران را خطاب به نمایندگان دولت‌های عضو مطرح کرد.  

غائبی با تأکید بر اینکه ایران به عنوان یک عضو مسوولیت‌پذیر NPT به اجرای تعهدات خود در چارچوب موافقت نامه جامع پادمان (CSA) متعهد بوده و این کار را ادامه خواهد داد، افزود: گزارش مدیرکل منعکس کننده پیشرفت‌های انجام شده در رسیدگی به موضوعات پادمانی است که در گذشته به شورای حکام گزارش شده است و این پیشرفت نتیجه همکاری سازنده متقابل بین ایران و آژانس است.

وی خطرنشان کرد: ما خرسندیم که این رویکرد و همچنین فعالیت‌های راستی‌آزمایی انجام‌شده در مورد مکان دو، آژانس را قادر ساخت تا ارزیابی کند که این موضوع دیگر یک موضوع باقی مانده پادمانی نیست.  

غائبی تأکید کرد: بیانیه مشترک حاصله میان ایران و آژانس در ۵ مارس ۲۰۲۲ نشان‌دهنده احترام ایران به رویه‌ها، آئین‌نامه‌ها، و کار حرفه‌ای آژانس و همچنین عزم ایران برای همکاری با آژانس است.

وی با بیان اینکه آژانس باید در این مسیر اصول غیرسیاسی بودن، حرفه‌ای بودن، بی‌طرفی و استقلال خود را رعایت کند، افزود: به محض اینکه مذاکرات برای از سرگیری اجرای کامل برجام به نتیجه موفقیت‌آمیز برسد، ایران و آژانس باید برای باز کردن فصل جدیدی از همکاری‌های گسترده آماده شوند و چنین شرایطی، بر نیاز به رسیدگی سریع برای خاتمه دادن به مسائل پادمان باقی مانده و هموار کردن راه برای اجرای مجدد برجام تاکید می کند.

سرپرست نمایندگی دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین تأکید کرد: ما انتظار داریم که پس از گزارش مدیرکل، اعضای شورای حکام اقدامات مناسبی را برای حمایت از خاتمه طرح این موضوعات در دستور کار شورای حکام انجام دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->