چاقوکشی مرگبار همسایه‌ها در تهران و دستگیری متهمان فراری بکارگیری غیرپرستاران در بیمارستان‌های خصوصی به علت کمبود پرستار تصادف شدید ۲ دستگاه تریلی کشنده با خودرو ام وی ام در بزرگراه کلانتری مشهد (سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) کشف ۱۳۶ کیلوگرم تریاک در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) انفجار پالایشگاهی در «ازمیت» ترکیه ۱۰ زخمی برجای گذاشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) دستگیری ۲۰ فعال یک شرکت هرمی در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) فوت دختر یازده‌ساله در کاشمر براثر ضرب‌وجرح بوده است در آغوش مرگ و در بند فقر: قصه تلخ کارگران سالن تشریح پزشکی قانونی توقیف پراید با راننده یازده‌ساله در اصفهان + عکس اعلام اولویت‌ها و هزینه اولیه حج ۱۴۰۴ جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل‌کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی یکی از علل سقط جنین در خانواده‌ها پیش‌بینی شروع پیک اول آنفلوانزا از اواخر آذر ۱۴۰۳ آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ تحول نظام سلامت در ایران در گرو هوش مصنوعی است این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پایان رفاقت بیست‌ساله با قتل ناموسی در مشهد تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور
سرخط خبرها

تصویب تزریق دوز چهارم واکسن کرونا در ایران

  • کد خبر: ۱۰۱۷۷۷
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۲
تصویب تزریق دوز چهارم واکسن کرونا در ایران
حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: قرار است دز چهارم در گروه سنی بالای ۱۸ سال و برای بیماران دارای ضعف سیستم ایمنی تزریق شود. زمان تزریق نوبت چهارم واکسن کرونا ۴ ماه بعد از گذشت تزریق دز سوم است.

به گزارش شهرآرانیوز، کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار کرد: واکسن قابل تزریق در این گروه سنی، به عنوان دوز سوم، واکسن‌های پاستو کووک و سینوفارم است. ملاک تشخیص ضعف سیستم ایمنی ارائه برگه توسط پزشک متخصص بوده و اظهارنظر شخصی و شفاهی افراد مورد قبول نیست.

وی افزود: تعاریف ضعف سیستم ایمنی بر اساس سند کشوری گسترش واکسیناسیون کرونا شامل نقایص اولیه سیستم ایمنی، بیماری‌های خاص مانند سرطان تحت درمان با شیمی درمانی و پرتودرمانی، بیماران پیوند عضو شده، بیماران دریافت کننده داروهای سرکوب کننده یا تضعیف کننده سیستم ایمنی، افراد اچ آی وی مثبت، بیماران تحت درمان با دیالیز و … است.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: با توجه به سوالات و درخواست معاونت‌های بهداشت تعدادی از دانشگاه‌ها در خصوص امکان تزریق دوز چهارم و پنجم واکسن کووید ۱۹ در متقاضیان سفر بین‌المللی که قبلاً سه نوبت از واکسن‌های موجود در کشور را دریافت کرده و به علت الزامات سفر باید یک یا دو نوبت واکسن دیگر دریافت کنند، تصمیماتی در جلسه اخیر کمیته ملی واکسن کووید ۱۹ اتخاذ شد.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبه این کمیته ملی این گروه از هموطنان با اخذ رضایت کتبی و آگاهانه و ارائه مدارک سفر می‌توانند واکسن دوز چهارم و پنجم را از واکسن‌های مورد تأیید کشور مقصد دریافت کنند. در این شرایط فاصله دوز سوم و چهارم حداقل یک ماه و فاصله توصیه شده بین دوز چهارم و پنجم ترجیحاً سه ماه است که در صورت اضطرار سفر می‌تواند به حداقل یک ماه کاهش پیدا کند.

حیدری اظهار کرد: همچنین در جلسه اخیر این کمیته تزریق دوز چهارم واکسن کرونا در گروه سنی بالای ۱۸ سال و برای بیماران دارای ضعف سیستم ایمنی به فاصله حداقل چهار ماه بعد از دوز سوم، مورد تصویب و توصیه قرار گرفت. واکسن توصیه شده برای تزریق به این افراد به عنوان دوز چهارم، واکسن‌های با پلتفرم پروتئین نوترکیب است.

به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت این مصوبات، ۱۸ اسفندماه برای اجرا به معاونین بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) توصیه کرده است که افراد دارای نقص ایمنی سه ماه پس از دریافت سومین دوز واکسن کووید -۱۹ دوز چهارم را دریافت کنند. این مرکز زمان اعلام شده بین سومین و چهارمین دوز واکسن کرونا را برای افراد دارای نقص ایمنی از پنج ماه به سه ماه کاهش داده است.

کاهش فاصله زمانی بین دوز سوم و چهارم واکسن کرونا به منظور حمایت از آسیب‌پذیرترین افراد جامعه اعمال شده است. همچنین این اقدام به پایان همه‌گیری کرونا نیز کمک شایانی می‌کند. اگرچه واکسن کرونا به صورت صددرصد از افراد در برابر بیماری محافظت نمی‌کند، اما خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹، بستری شدن در بیمارستان و مرگ و میر ناشی از آن را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. آمار ارائه شده نشان می‌دهد که بیش از ۲۵ درصد افراد در ایالات متحده آمریکا دوز تقویت کننده واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند؛ تقریباً ۶۴ درصد نیز به صورت کامل واکسینه شده‌اند. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) تخمین زده است که تقریباً هفت میلیون نفر در این کشور واجد شرایط دریافت چهارمین دوز واکسن کرونا هستند.

منبع: ایمنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->