اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود
سرخط خبرها

مهد‌های ناایمن کودک در مشهد تحت پیگرد قرار گرفتند

  • کد خبر: ۱۰۲۰۷
  • ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۱
مهد‌های ناایمن کودک در مشهد تحت پیگرد قرار گرفتند
پس از گذشت چند ماه از آغاز بازرسی‌های کارشناسان اداره‌کل استاندارد خراسان رضوی از تجهیزات بازی مهدهای کودک در مشهد تعدادی از این واحدها که ناایمن ارزیابی شده بودند تحت پیگرد قرار گرفته و به مرجع قضایی معرفی شدند.
به گزارش شهرآرانیوز، معاون ارزیابی انطباق اداره‌کل استاندارد خراسان رضوی روز پنجشنبه در این خصوص گفت: براساس اعلام مراجع مختلف صادرکننده مجوز فعالیت مهدکودک از قبیل بهزیستی، آموزش و پرورش و دیگر دستگاه‌ها، برآورد می‌شود حدود ۳۰۰ مهدکودک در مشهد فعالیت داشته باشند.

حامد محمدی افزود: از ابتدای سال تحصیلی جاری بازرسی از این واحد‌های آموزشی آغاز شده و تاکنون ۵۰ درصد از این مراکز درخواست‌های خود مبنی بر بازرسی از تاسیسات و وسایل بازی را در سامانه مربوطه ثبت کرده‌اند.

وی بدون اشاره به تعداد دقیق مهد‌های کودک که با فرایند بازرسی‌ها همکاری نداشته‌اند ادامه داد: تعدادی از این واحد‌های آموزشی برای دریافت گواهینامه ایمنی نصب و بهره‌برداری از تجهیزات بازی اقدام نکرده‌اند که موضوع به دادیاری پیشگیری از وقوع جرم در دستگاه قضایی اطلاع داده شده و مطابق ابلاغ قضایی، پلیس اماکن برخورد با متخلفان را در دستور کار قرار داده است.

معاون اداره‌کل استاندارد خراسان رضوی گفت: تجهیزات بازی باید علاوه بر دارا بودن استاندارد تولید از استاندارد بهره‌برداری نیز برخوردار باشد لذا برخی مهد‌های کودک که تجهیزات بازی خود را از مراکز استاندارد خریداری کرده‌اند مشکلی در زمینه استاندارد تولید ندارند، اما مهد‌های دارای تجهیزات قدیمی و دیگر مراکز دارای تجهیزات جدید باید نسبت به اخذ گواهینامه ایمنی نصب و بهره‌برداری وسایل بازی اقدام نمایند.

هزار قلم کالا و خدمات از جمله تجهیزات بازی در ایران بر اساس قوانین استاندارد مشمول رعایت استاندارد‌های اجباری هستند.

بر اساس اعلام اداره‌کل بهزیستی خراسان رضوی هزار و ۴۰۰ مهدکودک شهری و روستایی در سطح این استان شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری تعداد ۸۵ هزار کودک را زیر پوشش خود دارند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->