عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند ولایتی: تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدید نمی‌بیند | قدرت منطقه‌ای ایران باعث اصرار آمریکا و غرب برای توافق با ما شده است بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم وزیر خارجه تاجیکستان از آمادگی کشورش برای مشارکت در بازسازی افغانستان خبر داد وزیر خارجه عمان در مجمع گفت‌وگوی تهران: مسقط به مسیر گفت‌وگو پایبند است محسنی اژه‌ای: دیپلماسی سیاسی را باید بازتعریف کنیم عراقچی: صلح و امنیت در منطقه ما بدون رسیدگی صادقانه به مسئله فلسطین امکان‌پذیر نیست | ایران هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست وزیر خارجه عمان امروز به تهران می‌آید (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازگشت ترامپ به سیاست خارجی ریگان؟ مسئول دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت در استان: خراسان رضوی یکی از قطب‌های رسانه‌ای شرق کشور است ۱۰ همت سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده واریز می‌شود سرپرست اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی: حوزه روابط عمومی صرفاً خبر نیست؛ می‌توانیم گفت‌و‌گو و تعامل داشته باشیم پزشکیان: منزل مادر شهید رئیسی در مشهد از معمولی هم کمتر بود | شهید جمهور مدیری خستگی‌ناپذیر بود
سرخط خبرها

ایران امنیت دریایی پنج هزار کشتی و نفتکش خود را تامین کرده‌ است

  • کد خبر: ۱۰۲۴۱
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷
ایران امنیت دریایی پنج هزار کشتی و نفتکش خود را تامین کرده‌ است
رییس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه مشهد گفت: جمهوری اسلامی ایران امنیت دریایی پنج هزار فروند کشتی تجاری و نفتکش خود در دریای عدن، باب المندب و دریای سرخ را برقرار کرده تا اقتصاد کشور سالم بماند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار حبیب الله سیاری در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه مشهد به مناسبت هفتم آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی افزود: هم اکنون امنیت دریایی تا فاصله ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتری مرزهای دریایی کشور تامین شده‌ است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۹۰ درصد از صادرات و واردات کشورها از طریق دریا صورت می‌گیرد.
وی گفت: با توجه به وجود دزدان دریایی و تروریست‌های اقتصادی در برخی مرزهای آبی مانند مرز سومالی و  خلیج عدن، حضور نیروی دریایی برای پیشگیری از آسیب رساندن به اقتصاد کشور ضروری است.
دریادار سیاری افزود: امروز در دریای خزر، خلیج فارس، دریای عمان و شمال اقیانوس هند نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران دست در دست هم داده و دشمن و استکبار جهانی را با ترس و لرز مواجه ساخته‌ است.
وی ادامه داد: نیروی دریایی ارتش به دستور رهبر معظم انقلاب از سال ۱۳۸۶ برای آبادانی مناطق کمتر توسعه یافته در سواحل مکران، کنارک، چابهار و بندرعباس حضور فعال دارد.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران دیپلماسی دریایی را  تا سال ۸۶ در خلیج فارس و امروز در دریای سرخ، مدیترانه، جبل الطارق و اقیانوس هند برقرار کرده‌ است.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی افزود: به برکت انقلاب اسلامی نیروی دریایی امروز در آب‌های آزاد و اقیانوس‌های جهان حضور داشته و دنیا دریانوردی، توان و تاکتیک جمهوری اسلامی ایران را قبول دارد.
وی ادامه داد: دشمن ترفندهای خود را از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با اختلاف افکنی قومی و مذهبی، ترور و جنگ تحمیلی در ایران دنبال کرده و امروز نیز با تحریم اقتصادی و ایجاد فتنه در صدد ضربه زدن به کشور است.
وی گفت: ملت ایران با مقاومت، بصیرت، حرکت در خط ولایت و نرفتن زیر بار ظلم، آرزوی دشمن برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی را به گور خواهد برد.
دریادار سیاری با اشاره به رشادت‌های نیروی دریایی در دوران جنگ تحمیلی افزود: عملیات "مروارید" در آذر ماه سال ۱۳۵۹ یکی از اقدامات مهم نیروی دریایی بود که با ضربه زدن به اقتصاد رژیم بعثی توان جمهوری اسلامی ایران در مقابله با دشمن را نشان داد.
وی ادامه داد: این عملیات دستاوردهای بسیار برای کشور داشت و نشان داد که قدرت جمهوری اسلامی در منطقه زیاد است و نیروی دریایی همواره در خلیج فارس بوده و خواهد ماند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->