تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

۱۰ هزار ظرفیت پارکینگ برای زائران نوروزی در اطراف حرم رضوی ایجاد شد

  • کد خبر: ۱۰۲۶۶۲
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۰
۱۰ هزار ظرفیت پارکینگ برای زائران نوروزی در اطراف حرم رضوی ایجاد شد
فرماندار مشهد و رییس کمیته اجرایی این شهرستان در ستاد خدمات سفر خراسان رضوی گفت: ۱۰ هزار ظرفیت پارکینگ خودرو در اطراف حرم مطهر رضوی با احتساب پارکینگ‌های موجود برای رفاه زائران نوروزی پیش‌بینی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری روز جمعه در نشست خبری در جمع خبرنگاران افزود: تاکنون هشت هزار ظرفیت پارکینگ برای زائران نوروزی در حومه حرم رضوی تامین شده است که ۵ هزار ظرفیت از این پارکینگ‌ها جدید ایجاد شده است و طی ۲ روز آینده نیز ۲ هزار ظرفیت پارکینگ خودرویی دیگر در اطراف حرم رضوی بهره‌برداری خواهد شد.

داوری گفت: ظرفیت پارکینگ ایجاد شده در اطراف حرم برای شب پارکینگ بوده و امنیت آن نیز تامین شده است.

وی بیان کرد: افزایش ظرفیت پارکینگ حرم مطهری رضوی با توجه به اینکه موضوع پارکینگ برای زائرانی که با وسیله نقلیه شخصی به مشهد سفر می‌کنند از اهمیت بسزایی برخوردار است، در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه کلانشهر مشهد آماده میزبانی از زائران نوروزی است، اظهار کرد: با دستور استاندار خراسان رضوی، ستاد اجرایی خدمات سفر مشهد تبدیل به قرارگاه شد تا آمادگی بیشتری برای خدمات رسانی به زائران و مسافران فراهم شود و علت آن هم مقصد بودن مشهد برای تمامی زائران ورودی به استان است.

فرماندار مشهد با اشاره به پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در قرارگاه خدمات سفر مشهد با ۱۱ کمیته فعال گفت: نخستین پیش بینی اطلاع رسانی مفید و موثر برای زائران است تا دچار سردرگمی نباشند و از کلیه خدمات و تسهیلات سفر در مشهد مطلع باشند.

وی افزود: محدودیت‌های ترافیکی در مشهد به حداقل ممکن رسیده است، به طوریکه طرح ترافیک در حومه حرم رضوی لغو شده است و به طور موردی احتمال اعمال محدودیت وجود دارد.

داوری ادامه داد: تنها در روز تحویل سال اعمال برخی محدودیت‌های ترافیکی در حومه حرم رضوی به دلیل جلوگیری از ایجاد مشکلات و رفاه حال زائران اعمال خواهد شد.

وی اظهار کرد: در لحظه تحویل سال تمامی خیابان‌های منتهی به حرم مفروش و صوت برنامه‌های اجرایی در حرم رضوی در تمامی چهار خیابان منتهی به حرم پخش خواهد شد.
فرماندار مشهد تشدید و تقویت شبکه بازرسی و نظارتی را از دیگر برنامه‌ها اعلام کرد و گفت: همچنین تهیه کالا‌های اساسی و ارزاق زائران بویژه در اطراف حرم رضوی با عرضه ۱۵ تا ۲۰ درصد ارزانتر انجام شده است تا شاهد هیچ کمبود و مشکلی در این زمینه نباشیم.

وی گفت: در زمینه تامین نان نیز چندین اقدام انجام شده که شامل تامین نان هتل‌ها و رستوران‌ها از طریق یک شبکه واحد، افزایش سهمیه و زمان پخت نانوایی‌های اطراف حرم، ایجاد چهار نانوایی در چهار ضلع حرم رضوی، ایجاد ۲۲ ایستگاه توزیع نان بسته بندی و فعال شدن ۸ نانوایی سیار دراین زمینه است.

داوی گفت: قرارگاه مقابله با سرقت در حومه حرم رضوی نیز ایجاد شده تا زائران و مجاوران نیز آرامش کامل داشته باشند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه حمل و نقل عمومی برای زائران نوروزی گفت: ۵۰۰ اتوبوس به ظرفیت ناوگان حمل و نقل اتوبوسرانی مشهد افزوده شده و همچنین زمان ارائه خدمات مترو و اتوبوس در مشهد افزایش یافته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->