قتل و سوزاندن جسد پدر به دست دختر شیطان صفت کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳ پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه زلزله، مرزن آباد مازندران را لرزاند (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف جسد جوان گم شده در بشکه اسید مرگ یک جوان در پی شلیک پلیس +اطلاعیه پلیس واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان کشوری + جزئیات (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶ هزار عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی در مشهد کشف شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد مرگبار تریلر با پراید در جاده نیشابور -فریمان (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) حقوق معوق معلمان خرید خدماتی و حق التدریس در اسرع وقت پرداخت شود پلیس راهور فراجا: تصمیم گرفتیم فرایند صدور گواهینامه موتورسیکلت را تسهیل ببخشیم کشف بیش از ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲ | ۷۵ درصد کشفیات مواد مخدر در شرق کشور صورت گرفت محدودیت‌های ترافیکی کنکور سراسری ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات کنکوری توسط پلیس فتا افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد «قلیان اکسیژن» طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است | افزایش ۵۰ درصدی مصرف قلیان در ۷ سال بی‌خوابی، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو صادر شد
سرخط خبرها

ماجرای انتصاب یک روحانی به ریاست دانشکده پیراپزشکی تبریز چه بود؟

  • کد خبر: ۱۰۲۶۷۳
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲
ماجرای انتصاب یک روحانی به ریاست دانشکده پیراپزشکی تبریز چه بود؟
روز گذشته خبری منتشر شد که با حکم بهمن نقی‌پور، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، حجت‌الاسلام حسین جلائی نوبری به سمت ریاست دانشکده پیراپزشکی تبریز منصوب شد اما این انتصاب با واکنش گسترده‌ی مردم در فضای مجازی به دلیل عدم مطابقت تخصص و حیطه کاری رئیس جدید دانشکده مواجه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشگاه علوم پزشکی تبریز پیرو اخبار منتشره در مورد انتصاب حجت الاسلام دکتر جلائی نوبری به ریاست دانشکده پیراپزشکی، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: انتصاب ریاست دانشکده با رعایت نظر اکثریت اعضا و از گروهی که بیشترین عضو هیات علمی را در دانشکده دارد، انجام می‌شود و موضوع غیر عادی نیست.

در این بیانیه که روز جمعه در صفحه این دانشگاه در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر شد، آمده است: دانشکده پیراپزشکی بر خلاف اسم آن، ترکیبی از گروه‌های متنوع بوده و علاوه بر گروه‌های تکنولوژی تصویربرداری، علوم آزمایشگاهی و هوشبری، گروه‌های معارف اسلامی، ادبیات و تربیت بدنی را نیز شامل می‌شود.

در این بیانیه آمده است: گروه معارف اسلامی، به تنهایی بیش از یک سوم اعضای هیات علمی دانشکده پیراپزشکی را تشکیل داده و با احتساب گروه‌های ادبیات و تربیت بدنی نصف اعضای هیات علمی دانشکده را تشکیل می‌دهند؛ از این رو و با در نظر گرفتن رتبه علمی دانشیاری و سوابق مدیریتی متعدد و موفق جناب آقای دکتر نوبری، انتصاب ایشان در این مسئولیت اقدامی خارج از ضوابط و مقررات نبود.

در این بیانیه آورده شده است: با وجود این موارد و در جهت احترام به نظر بزرگان و خواست مردم بزرگوار، منتقدین دلسوز و رعایت مصالح عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خنثی کردن شیطنت دشمنان نظام، آقای دکتر جلائی نوبری از سمت مدیریت دانشکده پیراپزشکی استعفا کردند که این امر نشانه درایت، تقوا و دلسوزی ایشان به انقلاب و کشور عزیزمان می‌باشد.

حسین نوبری نیز در نامه استعفای خود که ضمیمه این پست اینستاگرامی است افزوده است: بنا بر رعایت مصالح عالیه نظام جمهوری اسلامی و سد نمودن راه هجمه مغرضانه بدخواهان دولت مردمی، استعفای خود را اعلام می‌کنم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی نیز از استعفای آقای نوبری به عنوان اقدامی ایثارگرانه و بزرگوارانه یاد کرده و با آن موافقت کرده است.

این انتصاب روز گذشته در فضای مجازی بازتاب داشت و برخی از ریاست یک فرد با تحصیلات غیرپزشکی بر دانشکده پیراپزشکی انتقاد کردند.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از روسا و سرپرست‌های دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر خواست فارغ التحصیلان علوم پزشکی را در مشاغل مدیریتی مرتبط به کار گیرند و احکام مغایر لغو شود.

وی در این نامه نوشت: باتوجه به وظایف تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضرورت ایجاب می‌کند تا در مشاغل مدیریتی مرتبط در آن دانشگاه، دانشکده از فارغ التحصیلان رشته‌های گروه علوم پزشکی استفاده شود.

وی متذکر شد که نسبت به رعایت دستور فوق اقدام و چنانچه احکامی مغایر با آن صادر شده نسبت به لغو ابلاغ مذکور اقدام کرده و مراتب را به دفتر وزیر بهداشت اعلام شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->