سند آمایش سرزمینی نیاز به بازنگری دارد پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) | صعود ادامه دارد؟ سود ۱۵۰ برابری قاچاقچیان سوخت در آب‌های بین المللی وزیر راه: توسعه کشور از مسیر دریا می‌گذرد سازمان مدیریت صنعتی بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی را در مشهد مقدس برگزار می کند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده ۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی
سرخط خبرها

مرغ کیلویی ۸۰ هزار تومان خواهد شد؟

  • کد خبر: ۱۰۳۰۶۵
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۵
مرغ کیلویی ۸۰ هزار تومان خواهد شد؟
به گفته عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، دولت در شرایطی برای حذف ارز ترجیحی خیز برداشته است که با کمبودهایی در ذخایر استراتژیک کشور روبه رو هستیم و تبعات حذف ارز ترجیحی هم نه با ۲۰۰ هزار تومان یارانه بلکه با ۱ میلیون تومان هم جبران نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت در شرایطی برای حذف ارز ترجیحی خیز برداشته است که با کمبودهایی در ذخایر استراتژیک کشور روبه رو هستیم و تبعات حذف ارز ترجیحی هم نه با ۲۰۰ هزار تومان یارانه بلکه با ۱ میلیون تومان هم جبران نخواهد شد.

جلال محمودزاده در خصوص وضعیت کالاهای اساسی در سال ۱۴۰۱، گفت: در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ وضعیت از نظر تامین نهاده‌ها خوب نبود؛ بحث حذف ارز ترجیحی مطرح شد و علیرغم این که ارز ترجیحی هنوز حذف نشده بود ولی اثرات روانی این موضوع بر قیمت نهاده های دامی و کالاهای اساسی اثر گذاشت و در نهایت باعث شد که نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی گران‌تر به دست مردم برسد.

ذخایر استراتژیک کشور درحال تمام شدن است

او در ادامه افزود: تامین ذرت، سویا و نهاده‌های دامی هم روسیه و اوکراین بودند که با توجه به وقوع جنگ بین دو کشور، نتوانستند نیازمان را تامین کنند و کالاها و ذخایر استراتژیکمان به اندازه‌ای نبود که جوابگوی نیاز کشور باشد و در نهایت با کمبودهایی در سطح کشور در سال ۱۴۰۰ روبرو بودیم؛ با وجود همه این مشکلات، دولت برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی هم خیز برداشته است و چون ذخایر استراتژیکمان درحال تمام شدن است و نمی‌توانیم جایگزین کنیم مطمئنا در ۱۴۰۱ با توجه به ضعف‌هایی که در مدیریت بازار وجود دارد با کمبود شدید نهاده‌ها و کالای اساسی و افزایش قیمت کالاهایی مثل روغن، شکر و برنج روبه رو خواهیم شد.

مرغ ۸۰ هزار تومانی و افزایش ۲ برابری قیمت نهاده‌ها تبعات حذف ارز ترجیحی

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: علی رغم این که قیمت گندم را ۹۵۰۰ تومان اعلام کردند اما چون سال آینده دولت ارز ترجیحی را حذف می‌کند و قیمت نهاده‌ها آزاد می‌شود، قطعا مقداری از گندم به سمت مصرف دامی می‌رود و مجبور خواهیم شد سال آینده گندم مورد نیاز را با قیمت ۱۵ تا ۱۷ هزار تومان وارد کنیم. پس قیمت گوشت مرغ حدودا کیلویی ۸۰ هزارتومان می‌شود و پیش بینی درباره گوشت قرمز ۳۰۰ هزار تومان است و قیمت نهاده‌های دامی هم ۲ برابر خواهد شد. قیمت تمام شده محصولات کشاورزی و دامی به شدت افزایش پیدا می‌کند و مقداری از دام‌های مولدی که برای تولید شیر و گوشت دامداران نگهداری می‌کنند به خاطر گرانی نهاده‌ها ذبح خواهند شد. تعدادی از مرغداری ها هم به دلیل عدم توان خرید نهاده های دامی جوجه ریزی نخواهد کرد.

دولت توان مدیریت آسیب‌های حذف ارز ترجیحی را ندارد

محمودزاده اظهار کرد: دولت نباید ارز ترجیحی را بردارد مگر این که زیرساخت‌ها را فراهم کند و امسال هم باید از بخش کشاورزی و دامی کشور حمایت کند تا کالاهای اساسی با ارز دولتی در اختیار مردم قرار دهد بگیرد چراکه تبعات حذف ارز ترجیحی با یارانه ۲۰۰ هزارتومانی جبران نمی‌شود حتی با ۱ میلیون تومان هم جبران نخواهد شد؛ بنابراین دولت به توصیه کارشناسی گوش دهد؛ اما با شناختی که از وزرای کم تجربه دارم و نیروهایی که خارج از بدنه و از اقوام و خویشان آورده‌اند، فکر نمی‌کنم که آن قدری مدیریت داشته باشند که بتوانند وضعیت را کنترل کنند.

تعداد زیادی از دامداران صنعتی دام خود را برای کشتار آماده می‌کنند

این نماینده مردم در مجلس خاطرنشان کرد: با حذف ارز ترجیحی، شاهد اعتراضات گسترده کشاورزان و دامداران خواهیم بود و همین الان ۵ میلیون دامدار کشور معترضند و تعداد زیادی از دامداران صنعتی دام خود را برای کشتار آماده می‌کنند. یعنی دامی که قیمت هر رأس آن بالای ۹۰ میلیون تومان است به قیمت ۳۰ میلیون تومان برای ذبح می‌فروشند در نتیجه دام اصلاح شده ای که سال ها بر روی آن کار ژنتیکی شده که شیر مورد نیاز جامعه را تامین کند، حذف خواهد شد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->