آمار ازدواج در خراسان رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری و صدور سند مالکیت برای ۹۲ درصد اراضی کشاورزی استان توضیحات وزیر کار درباره واریزی به حساب بازنشستگان کشوری و تأمین‌اجتماعی اعزام ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو از سراسر کشور به مشهد در راستای آمادگی برای آزمون سمپاد زنگ خطر انقراض ۸۶ گونه جانوری در ایران فقر آهن باعث چه مشکلاتی در کودکان می‌شود؟ رئیس فراکسیون کارگری: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همین امسال انجام می‌شود عواقب و تأثیرات منفی فریادزدن بر سر کودکان توضیحات رئیس سازمان مدارس درباره انواع شهریه در مدارس غیردولتی رشد ۱۴ درصدی پرواز‌های فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد در اردیبهشت ‌۱۴۰۳ عرضه دارو از هرنوع در عطاری‌ها پیگیرد قانونی دارد پیش‌بینی رگبار باران و کاهش دما در برخی استان‌ها (۶ تیر ۱۴۰۳) توصیه‌هایی جهت پیشگیری از گرمازدگی استفاده از طب ایرانی برای کاهش وزن بدون بازگشت افزایش یک‌میلیون‌تومانی حقوق ماهانه بازنشستگان از فروردین ۱۴۰۳ | مصوبه پرداخت مبلغ علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق ابلاغ شد
سرخط خبرها

آیا باید بعد از تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ منتظر پیک بعدی کرونا باشیم؟

  • کد خبر: ۱۰۳۱۴۹
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲
آیا باید بعد از تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ منتظر پیک بعدی کرونا باشیم؟
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره احتمال شروع پیک جدید بیماری کرونا تا هفته آینده گفته است.

به گزارش شهرارانیوز - رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت که به علت افزایش دید و بازدید‌ها و کاهش نسبی رعایت پروتکل‌های بهداشتی ممکن است تا هفته آینده افزایش آمار مبتلایان به کووید ۱۹ مشاهده شود.

ابراهیم قادری در این باره گفت: کاهش آمار به مقداری که مورد انتظار ما بوده در اسفندماه مشاهده نشد و گردش ویروس هنوز بالاست. دید و بازدید‌ها نیز مزید بر علت شده، اما شرایط هنوز باثبات است. انتظار افزایش آمار را داریم و از هفته آینده می‌توان انتظار آن را داشت چرا که به داده‌های عید نمی‌توان اعتماد وآن‌ها را تفسیر کرد. بسیاری از مردم در مسافرت هستند و تست هم نمی‌دهند.

وی افزود: قبل از اومیکرون میزان موارد آنفلوانزا بالا بود و تا ۳۰ درصد تست آنفلوانزا مثبت اعلام می‌شد. بعد از پیک اومیکرون این عدد کاهش یافت و در حال حاضر انگشت شمار است. افزایش میزان آنفلوانزا در کشور‌های دیگر وجود داشته، اما در کشور ما ما نبوده و ممکن است از پاییز دیده شود. رعایت پروتکل‌ها حتی به صورت نسبی به جلوگیری از افزایش آمار ابتلا به آنفلوانزا و اومیکرون کمک می‌کند.

قادری ادامه داد: نمی‌توان پس از دو سال جلوی مسافرت و مهمانی مردم را گرفت و این اتفاق سبب افزایش میزان رفتار‌های پرخطر هم شده و خواسته ما از مردم رعایت پروتکل‌ها برای جلوگیری از تشکیل خوشه‌های بزرگ بیماری است. خوشه‌ها می‌توانند سبب ایجاد پیک بیماری شوند. برای مثال اگر در سینما یا ورزشگاه یک نفر آلوده باشد ده‌ها نفر آلوده می‌شوند و خوشه بیماری شکل می‌گیرد و تعداد مبتلایان به صورت زنجیره‌ای و تصاعدی بالا می‌رود. اگر به صورت طبیعی یک ماه طول می‌کشید تا یک نفر صد نفر را آلوده کند، در خوشه‌ها این اتفاق در یک روز می‌افتد.

وی در پایان گفت: بر اساس شاخص‌ها که در هر محل نسبی است، میزان رعایت پروتکل‌ها ۵۰ درصد است. حتی رعایت نسبی پروتکل‌ها نیز در کنترل بیماری موثر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->