ماجرای توهین فرماندار بندرانزلی به اصحاب رسانه و واکنش خبرنگاران روایت تصویری تاریخ قاجار در نشریه تخصصی «عکاس‌باشی» «دراماتورژ» اثر نویسنده مشهدی، برترین نمایش‌نامه جشنواره تئاتر سمنان شد درگذشت «اندی پیلی» آهنگساز باب اسفنجی فیلم مستند آمستردام (ایدفا) برگزیدگانش را معرفی کرد «آهنگ سرگذشت» دوباره منتشر شد | کتابی درباره «فهیمه اکبر» بانوی خدمتگزار فرهنگ رقابت ۲۸۵ فیلم در اسکار ۲۰۲۵ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان»
سرخط خبرها

تیمور قهرمان، بازیگر و شاعر پیشکسوت خراسانی درگذشت + بیوگرافی

  • کد خبر: ۱۰۳۴۳۳
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۱
تیمور قهرمان، بازیگر و شاعر پیشکسوت خراسانی درگذشت + بیوگرافی
تیمور قهرمان، هنرپیشه، نویسنده و شاعر پیشکسوت خراسانی، شامگاه چهارشنبه ۱۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ و در سن ۸۲ سالگی در مشهد درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در پیامی درگذشت این شاعر، بازیگر و کارگردان خراسانی را تسلیت گفت. در پیام محمد حسین‌زاده آمده است:

شب کوچ استاد تیمور قهرمان چه سرد و تاریک شبی برای فرزندان، خویشان و اهالی تئاتر و سینمای خراسان است. زندگی هنرمند شهیر خراسان، نویسنده، کارگردان، بازیگر تئاتر و سینما در روزهای آغازین سال ۱۴۰۱ پایان یافت و یاد او در آثارش جاودانه خواهد ماند. او ضمن بر خورداری از قریحه شعر و شاعری در مقام معلم شاگردان زیادی را  هم در عرصه تعلیم و تربیت و هم در  عرصه تئاتر و سینما پرورش داد. همراه با جامعه فرهنگ و هنر خراسان برای روح سفر کرده مغفرت و برای خویشان سوگوار صبر و سلامت آرزومندم.

تیمور قهرمان متولد سال ۱۳۱۸ در جنت‌آباد مه‌ولات استان خراسان رضوی بود. وی تحصیلات مقدماتی و متوسطه را در تربت حیدریه گذراند و تحصیلات تکمیلی را در مشهد به پایان رساند. قهرمان دارای همسر و سه فرزند است. او از سال ۱۳۳۸ تا سال ۱۳۵۱ در آموزش و پرورش تربت حیدریه مشغول به کار شد و از سال ۱۳۵۱ تا ۱۳۷۸ در مشهد به امر معلمی ادامه داد.

تیمور قهرمان از جوانی به امور نمایشی، نویسندگی، بازیگری و کارگردانی ذوق و علاقه وافر داشته و به فعالیت در این امور پرداخت. او در این میان از سال ۱۳۵۳ تا ۱۳۵۸ به عنوان کارشناس شعر و ادب در صداوسیمای خراسان به فعالیت پرداخت. همچنین از سال ۱۳۵۳ در زمینه کارگردانی و نویسندگی تئاتر تلویزیونی در سیمای خراسان فعالیت کرد. وی در دوران فعالیت‌های فرهنگی خود با روزنامه‌های خراسان، آفتاب شرق، هیرمند، مشهد و کیهان همکاری کرد و در صحنه تئاتر در نمایش‌های مهر بی‌فرجام، دیروز، امروز، فردا، شبی که صبح نشد، مستاجر، شب دیوانگان، بلوف، وایاس، رامرودی‌ها، آریاداکاپو،جعفرخان از فرنگ برگشته به ایفای نقش پرداخت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->