نقش زنان در ایجاد و استمرار تمدن نوین اسلامی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) مأموران اطلاعاتی آمریکا با دستمزد روزانه هزار دلار عازم غزه می‌شوند نخست‌وزیر مالت: به‌رسمیت‌شناختن فلسطین یک مسئولیت اخلاقی است شیخ نعیم قاسم: آمریکا مسئول شرایط فعلی است عراقچی: راهکار‌های عمان برای رفع موانع در مذاکرات بررسی می‌شود امیر دریادار سیاری در مشهد: ایران قوی است و در مقابل هر تهدیدی می‌ایستد شمخانی: صدای تهدید‌ها از سوی آمریکا کاملاً خاموش شد کاردار فرانسه به وزارت خارجه ایران احضار شد رژیم صهیونیستی بودجه کم آورد تصویب لایحه حفظ کرامت ‌و حمایت از زنان و خانواده در کمیسیون اجتماعی مجلس دیدار نماینده جدید فائو با عراقچی دیوان سلطنتی عمان زمان سفر پزشکیان به این کشور را اعلام کرد خنثی‌سازی حمله پهپادی اوکراین علیه بالگرد حامل پوتین در کورسک تکذیب شایعات مطرح شده در خصوص بیمارانی که پزشکیان جراحی کرده بود عاقبت مذاکرات ایران و آمریکا از زبان عراقچی اعتراض نماینده مشهد به نامه وزارت خارجه درباره اظهارات نمایندگان + فیلم قالیباف: اگر مردم همان‌قدر که مراقب خرید بسته اینترنت بودند در مورد صرفه‌جویی انرژی رعایت می‌کردند، مشکل حل می‌شد فرمانده نیروی زمینی ارتش: دستمان روی ماشه است معاون استاندار خراسان رضوی: ۳۰۰ هزار مهاجر غیرقانونی در استان‌ زندگی می‌کنند + فیلم پشت پرده لغو بازی ایران و کره شمالی در مشهد از زبان معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی + فیلم پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز نماینده مجلس: پیامک‌های تهدیدآمیز برای ما ارسال می‌شود | می‌خواهند جایگاه مجلس را تضعیف کنند ورود سلبریتی‌ها به مجلس و تأثیر بر انتخابات هیئت‌رئیسه، صدای نماینده بهارستان را درآورد نقدعلی: قانون عفاف و حجاب مانند پالرمو ابلاغ شود | قالیباف: براساس دستور شورای امنیت ملی، قانون حجاب را ابلاغ نمی کنیم+ فیلم شهباز شریف به تهران می‌آید | ایران و پاکستان در مسیر ایجاد امنیت منطقه‌ای قالیباف: مشکلات امروز قابل حل است | ماموریت به کمیسیون عمران برای حل مشکل کامیون‌داران سد احداثی حکومت افغانستان، مهم‌ترین منبع آب شرب مشهد را خشکاند پهپادهای عربستان سعودی در جستجوی حجاج غیرقانونی در مکه و مدینه
سرخط خبرها

رئیس جمهور در پارک علم و فناوری خراسان رضوی: بنای دولت حمایت جدی از شرکتهای دانش‌بنیان است

  • کد خبر: ۱۰۳۴۵۱
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۵
رئیس جمهور در پارک علم و فناوری خراسان رضوی: بنای دولت حمایت جدی از شرکتهای دانش‌بنیان است
رییس جمهوری اسلامی ایران گفت: در کشور ظرفیتهای بسیاری وجود دارد که در کنار خرد، علم و دانش قیمتی می‌شود و خام فروشی با تکیه بر دانش‌بنیانی به حداقل می‌رسد از این رو بنای دولت بر حمایت جدی از شرکتهای دانش‌بنیان و ایجاد اشتغال است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رییسی روز پنجشنبه در بازدید از پارک علم و فناوری خراسان رضوی در مشهد، افزود: باور این است که آنچه رهبر معظم انقلاب به عنوان شعار اعلام می‌کند نیاز جدی کشور است که به شکل شعار خودنمایی می‌کند و در واقع دستور کاری برای تمام دستگاه‌های کشور است.

وی اضافه کرد: امروز تولید، محوری‌ترین نیاز کشور است و بسیاری از مشکلات ایران نظیر بیکاری با حمایت از تولید برطرف می‌شود و اقتصاد مقاومتی، استقلال سیاسی و اقتصادی در کشور با تولید امکان‌پذیر است و عزت ملی در گروی تولید است و موانع تولید باید رفع و با تمام امکانات از آن حمایت شود.

رییس جمهور گفت: تولید باید علم‌پایه و دانش‌بنیان شود، باید دانایی‌ها افزایش یابند تا ثروت و ارزش افزوده تولید شود و اقتصاد بتواند اقتصادی پایدار باشد تا تکانه‌های موجود در منطقه و دنیا تاثیری بر اقتصاد نداشته باشد و  آن را بی‌ثبات نکند.

رییسی افزود: تکانه‌ها نباید اقتصاد را به نحوی جا به جا کند که فعال اقتصادی احساس بی‌ثباتی کند، در کشور نیز ظرفیتهای بسیاری وجود دارد که اگر در مسیر درست با دانش دقیقی به کار گرفته شود بسیاری از موانع و مشکلات برطرف می‌شود.

وی ادامه داد: مطالبات دولت به شرکتها باید پرداخت شود و دولت خوش‌حسابی باید داشته باشیم از این رو در جلسات دولت بر پرداخت مطالبات تاکید شده‌ است.

او اضافه کرد: اعطای تسهیلات کم‌بهره به شرکتها و حمایت حقوقی، قضایی و مالی از شرکتهای دانش‌بنیان باید مورد توجه باشد و تحولی باید در این حوزه ایجاد شود و اولین گام در این خصوص باید داشتن رویکرد شناختی باشد.

ضرورت تحول در فرایندها

رییس جمهور گفت: در بخش فرایندها نیز باید تحول ایجاد شود، صدور مجوزها و مکان‌یابی برای شرکتهای تولیدی علم‌پایه باید تسریع شود، اموال و املاک بدون استفاده دولتی در استان و کشور باید برای کارهای تولیدی مورد استفاده قرار گیرد که ایجاد اشتغال و رفع دغدغه مردم را در پی دارد.

رییسی افزود: اموال مازاد دولت در کشور کم نیست از این رو باید این اموال شناسایی و مورد استفاده شرکتهای اقتصادی دانش‌بنیان قرار گیرد تا استقلال اقتصادی ایجاد شود.

وی با اشاره به تشویق دستگاه‌های دولتی به واگذاری طرحها  به شرکتهای دانش‌بنیان، ادامه داد: تمرکززدایی کشاورزی و صنایع غذایی از ضرورتهای خراسان رضوی و خراسان بزرگ است و فرهیختگان و خلاقیتها فقط مربوط به مراکز استانها نیست، افراد خلاق زیادی در شهرستانها وجود دارند همچنین در حوزه علمیه خراسان فرهیختگانی داریم که نگاه گره‌گشای مبتنی بر فقه دارند.

رییس جمهور گفت: تحول در فرایندها برای حمایت از شرکتهای دانش‌بنیان ضروری است، فرایندها در کشور باید نو شود و دستگاه‌های مختلف باید از نوآوران حمایت کنند چنانکه دولت نیز از این مهم حمایت می‌کند و تمام دستگاه‌ها و مدیران باید فرایندها را بازنگری کنند.

رییسی افزود: محور تحول در دولت، عدالت است که اقتضای آن تقسیم بودجه و امکانات به شکل عادلانه است و باید با تکیه بر سند آمایش سرزمینی برای تخصیص بودجه اقدام کرد.

وی ادامه داد: در برخی استانها نظیر خراسان رضوی چندین پارک علم و فناوری وجود دارد که باید یک مرکزیت وجود داشته باشد تا ساز و کاری در نوع مدیریت وجود داشته باشد و بتوان امکانات را جذب و به شکل عادلانه توزیع کرد، همچنین صندوق نوآوری باید از شرکتهای دانش‌بنیان حمایت کند و در سال جاری بر این امکان افزوده خواهد شد.

رییس جمهور با اشاره به وجود رابطه تنگاتنگ بین شرکتهای دانش بنیان و شهرک‌های صنعتی، افزود: با میدان دادن به جوانان در حوزه‌های مختلف ضرر نخواهیم کرد البته جوانان نیز باید آستانه تحمل را بالا ببرند و نگاه به فرهیختگان نیز به عنوان چراغ راه مورد تاکید است.

رییسی افزود: با توجه به وجود این همه ظرفیت و فرهیختگان در مشهد و خراسان رضوی نباید شاهد بیکاری و فقر باشیم و با تقویت فعالیتهای دانش‌بنیان مشکل حل نشدنی وجود نخواهد داشت و دولت نیز در این راستا حمایتهای لازم را خواهد داشت.

وی تاکید کرد: باید طرحی نو داشت و گامها را محکم تر برداشت و بر خلاف آنانی که از ناامیدی دم می‌زنند بسیار به آینده کشور امیدوار هستیم.

پارک علم و فناوری خراسان با ۳۷۰ شرکت فناور و ۱۳۰ شرکت دانش بنیان تنها پارک دارای شرایط پارک برتر در میان ۴۹ پارک علم و فناوری کشور است که توانسته است حدود ۶ هزار شغل پایدار در بستر دانش بنیان فراهم آورد.

رییس جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت روز چهارشنبه دهم فروردین ماه ۱۴۰۱ در نخستین سفر استانی خود در سال جدید وارد استان خراسان رضوی شدند.

سفر استانی رییس جمهور و هیات دولت در خراسان رضوی امروز پنجشنبه نیز ادامه دارد.

رییس جمهور را در این سفر وزرای کشور، فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، ورزش و جوانان،آموزش و پرورش، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و راه و شهرسازی و نیز معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری همراهی می کنند.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی پیش از این به ۱۷ استان کشور شامل هرمزگان، قم، یزد، لرستان، زنجان، سمنان، اردبیل، فارس، خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، گیلان، گلستان و مازندران سفر کرده است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->