اعتراض استقلال به برگزاری دیدار سوپر جام پیش از آغاز لیگ برتر پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم هشدار جباری به مدیران استقلال درباره شروع تمرینات تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست تیم ملی دوومیدانی برگزاری مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان با حضور ۱۱۰ تنیسور برتر ایران در مشهد + فیلم پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال تعویق شروع لیگ برتر فوتسال باشگاه استقلال: ورشکسته نیستیم مجیدی در امارات ماندنی شد کمالوند از جنوب به شمال رفت تاریخ و محل بازی پلی آف سپاهان و الدحیل اعلام شد لیست مازاد استقلال مشخص شد قرارداد بیفوما ثبت نشد! وحید امیری دفاع چپ می‌شود تأیید حضور نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی با چراغ سبز AFC پرسپولیس در آستانه سفر به ترکیه کارتال و یک تصمیم سخت در مورد ارونوف احتمال فسخ قرارداد پرسپولیس با بیفوما نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایتالیا و مولداوی(۱۹ خرداد ۱۴۰۴)| برد تلخ اسپالتی حمله تند زنوزی به یک ایجنت در برنامه زنده+ ویدیو| خشم مدیرعامل تراکتور
سرخط خبرها

پرسپولیس جام حذفی را هم از دست می‌دهد؟

  • کد خبر: ۱۰۳۸۷۸
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۸
پرسپولیس جام حذفی را هم از دست می‌دهد؟
پرسپولیس بعد از تساوی مقابل هوادار در وضعیت بد روحی و روانی قرار گرفته است و هیچ بعید نیست که این باشگاه جام حذفی را هم از دست بدهد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، با ۲ امتیازی که پرسپولیس در بازی با هوادار از دست داد، ممکن است فاصله این تیم با استقلال در صورت پیروزی امشب آبی‌ها مقابل پیکان به عدد ۸ افزایش یابد. پرسپولیس تا قبل از بازی با هوادار ۶ امتیاز از رقیب سنتی عقب بود، اما حالا در وضعیتی است که احتمال دارد فاصله امتیازی بیشتر شود. این وضعیت در پرسپولیس سال‌های اخیر کاملا بی سابقه است. سرخ‌ها که ۵ فصل پی در پی قهرمانی را در لیگ تجربه کرده‌اند وحتی سابقه دبل در فصول رویایی خود را هم دارند، حالا در وضعیتی به سر می‌برند که ممکن است جام حذفی را هم بعد از کمرنگ شدن شانس قهرمانی درلیگ برتر از دست بدهند. پرسپولیس هفته آینده باید در جام حذفی مقابل تیم آلومینیوم اراک بازی کند که بعید است بازی آسانی مقابل این تیم داشته باشد. حضور مهدی رحمتی روی نیمکت آلومینیوم اراک برحساسیت‌های این بازی خواهد افزود و شاید پرسپولیس در آن روز شکست دیگری را درکارنامه خود به ثبت برساند و بعد از سال‌ها حتی یک جام هم به دست نیاورد. تنها راه پرسپولیس برای خروج از این بحران فکری ساختن دوباره بازیکنان است که مشخص نیست زمان کافی در انتظار گل محمدی و همکارانش باشد یا خیر؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->