نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد! حسین‌نژاد با استقلال به توافق رسید مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر درخواست ۷/۵ میلیون دلاری آرژانتین از ایران واکنش مسئولان استقلال به جدایی اندونگ شوک اندونگ به استقلال رزاقی نیا به استقلال پیوست + عکس بارسا به دنبال ستاره ۳۶ ساله کروات صعود هانیه رستمیان به فینال تپانچه ۲۵متر جام جهانی تیراندازی پاسخ رد کانته به الهلال پخش زنده بازی والیبال ایران و برزیل (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین محمدی، مدیرعامل جدید فولاد + عکس اردوی پیش‌فصل استقلال در هلند بی توجهی سازمان لیگ به اعتراض باشگاه استقلال حذف طبیعت از مسابقات بسکتبال لیگ قهرمانان آسیا تاریخ برگزاری سوپر جام و شروع لیگ اعلام شد سانه، خرید جدید گالاتاسرای
سرخط خبرها

پرسپولیس جام حذفی را هم از دست می‌دهد؟

  • کد خبر: ۱۰۳۸۷۸
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۸
پرسپولیس جام حذفی را هم از دست می‌دهد؟
پرسپولیس بعد از تساوی مقابل هوادار در وضعیت بد روحی و روانی قرار گرفته است و هیچ بعید نیست که این باشگاه جام حذفی را هم از دست بدهد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، با ۲ امتیازی که پرسپولیس در بازی با هوادار از دست داد، ممکن است فاصله این تیم با استقلال در صورت پیروزی امشب آبی‌ها مقابل پیکان به عدد ۸ افزایش یابد. پرسپولیس تا قبل از بازی با هوادار ۶ امتیاز از رقیب سنتی عقب بود، اما حالا در وضعیتی است که احتمال دارد فاصله امتیازی بیشتر شود. این وضعیت در پرسپولیس سال‌های اخیر کاملا بی سابقه است. سرخ‌ها که ۵ فصل پی در پی قهرمانی را در لیگ تجربه کرده‌اند وحتی سابقه دبل در فصول رویایی خود را هم دارند، حالا در وضعیتی به سر می‌برند که ممکن است جام حذفی را هم بعد از کمرنگ شدن شانس قهرمانی درلیگ برتر از دست بدهند. پرسپولیس هفته آینده باید در جام حذفی مقابل تیم آلومینیوم اراک بازی کند که بعید است بازی آسانی مقابل این تیم داشته باشد. حضور مهدی رحمتی روی نیمکت آلومینیوم اراک برحساسیت‌های این بازی خواهد افزود و شاید پرسپولیس در آن روز شکست دیگری را درکارنامه خود به ثبت برساند و بعد از سال‌ها حتی یک جام هم به دست نیاورد. تنها راه پرسپولیس برای خروج از این بحران فکری ساختن دوباره بازیکنان است که مشخص نیست زمان کافی در انتظار گل محمدی و همکارانش باشد یا خیر؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->