ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ناراحتی دو بازیکن استقلال به دلیل نیمکت‌نشینی در بازی با پیکان!

  • کد خبر: ۱۰۴۲۰۷
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴
ناراحتی دو بازیکن استقلال به دلیل نیمکت‌نشینی در بازی با پیکان!
دو بازیکن مطرح استقلال از اینکه در بازی با پیکان نیمکت‌نشین بودند گلایه دارند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم استقلال در چارچوب هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه آزادی به مصاف پیکان رفت و با تساوی بدون گل متوقف شد. آبی‌پوشان در این دیدار با اخراج رافائل سیلوا مدافع برزیلی خود نیمه دوم را ۱۰ نفره بازی کردند.

در شرایطی که تصور می‌شد فرهاد مجیدی به مانند خیلی از بازی‌ها از سیستم سه دفاعه استفاده کند از ترکیب ۲-۴-۴ استفاده کرد، به طوری که سیلوا در کنار عارف غلامی مدافعان مرکزی بودند و صالح حردانی و جعفر سلمانی در جناح‌های راست و چپ بازی کردند. نکته عجیب، نیمکت نشینی محمد دانشگر و روزبه چشمی در این دیدار بود.

دانشگر در بیشتر بازی‌های این فصل به صورت ثابت بازی کرده بود و تنها یکی دو بازی را به دلیل مصدومیت از دست داد. چشمی هم بازیکن ثابت استقلال در دربی بود و از زمانی که سیاوش یزدانی و محمد حسین مرادمند به خدمت سربازی رفته‌اند بازیکن اصلی در پست خط دفاعی شد.

این دو بازیکن پس از نیمکت نشینی در بازی با پیکان ناراحت شدند و اعتقاد داشتند نباید به راحتی روی نیمکت می‌نشستند، به خصوص چشمی که تصور نمی‌کرد خیلی راحت قید او زده شود. دانشگر هم به خاطر نیمکت نشینی در کنار یکی از عکاسان حاضر در ورزشگاه آزادی مشغول عکاسی شد تا به این شکل بی تفاوتی خود را نشان دهد.

با اخراج سیلوا، در بازی هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر بین دانشگر و چشمی یک نفر باید در ترکیب اصلی قرار بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->