سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

ناراحتی دو بازیکن استقلال به دلیل نیمکت‌نشینی در بازی با پیکان!

  • کد خبر: ۱۰۴۲۰۷
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴
ناراحتی دو بازیکن استقلال به دلیل نیمکت‌نشینی در بازی با پیکان!
دو بازیکن مطرح استقلال از اینکه در بازی با پیکان نیمکت‌نشین بودند گلایه دارند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم استقلال در چارچوب هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه آزادی به مصاف پیکان رفت و با تساوی بدون گل متوقف شد. آبی‌پوشان در این دیدار با اخراج رافائل سیلوا مدافع برزیلی خود نیمه دوم را ۱۰ نفره بازی کردند.

در شرایطی که تصور می‌شد فرهاد مجیدی به مانند خیلی از بازی‌ها از سیستم سه دفاعه استفاده کند از ترکیب ۲-۴-۴ استفاده کرد، به طوری که سیلوا در کنار عارف غلامی مدافعان مرکزی بودند و صالح حردانی و جعفر سلمانی در جناح‌های راست و چپ بازی کردند. نکته عجیب، نیمکت نشینی محمد دانشگر و روزبه چشمی در این دیدار بود.

دانشگر در بیشتر بازی‌های این فصل به صورت ثابت بازی کرده بود و تنها یکی دو بازی را به دلیل مصدومیت از دست داد. چشمی هم بازیکن ثابت استقلال در دربی بود و از زمانی که سیاوش یزدانی و محمد حسین مرادمند به خدمت سربازی رفته‌اند بازیکن اصلی در پست خط دفاعی شد.

این دو بازیکن پس از نیمکت نشینی در بازی با پیکان ناراحت شدند و اعتقاد داشتند نباید به راحتی روی نیمکت می‌نشستند، به خصوص چشمی که تصور نمی‌کرد خیلی راحت قید او زده شود. دانشگر هم به خاطر نیمکت نشینی در کنار یکی از عکاسان حاضر در ورزشگاه آزادی مشغول عکاسی شد تا به این شکل بی تفاوتی خود را نشان دهد.

با اخراج سیلوا، در بازی هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر بین دانشگر و چشمی یک نفر باید در ترکیب اصلی قرار بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->