ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله سایبری، بانک‌های مهم رژیم اسرائیل را از دسترس خارج کرد

  • کد خبر: ۱۰۴۴۰۱
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۲
حمله سایبری، بانک‌های مهم رژیم اسرائیل را از دسترس خارج کرد
پایگاه‌های الکترونیک و بخشی از اپلیکیشن‌های مهم‌‌ترین بانک‌های رژیم اسرائیل دیشب برای ساعاتی از دسترس کاربران خارج شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رژیم صهیونیستی از حمله سایبری به شماری از وبگاه‌های بانک‌های اسرائیلی خبر دادند، بر اساس این گزارش، وبگاه‌های بانک‌های مسعد، اینترناسیونال، اوتزارهاشیال و چند بانک دیگر از دسترس خارج شده‌اند.

براساس گزارش این رسانه‌ها از شنبه‌شب دسترسی کاربران به اپلیکشن و سایت‌های این بانک‌ها قطع شده بود.

به‌گفته کارشناسان تا ساعتی از شامگاه شنبه اکثر بانک‌های بزرگ اسرائیل از دسترس خارج شده بودند؛ امری که احتمال نگران‌کننده حمله سایبری به این بانک‌ها را قوت بخشیده است و در عین میزان توانمندی بانک‌های اسرائیل برای مقابله با حملات سایبری را مطرح می‌کند.

این اختلال (یا حمله سایبری) از نیمه‌شب با اعلام کندی و مشکل در دسترسی به بانک هبو علیم یکی از بزرگترین بانک‌های اسرائیل آغاز شد و به‌سرعت به سایر بانک‌های بین‌المللی اسرائیل هم سرایت کرد.

به‌گفته رسانه‌ها گرچه مشکل مذکور بعد از چند ساعت حل شد اما این اولین باری نیست که طی چند هفته اخیر تارنماهای بانک‌های اسرائیل دچار چنین اختلالی می‌شوند، به‌طور مثال روز 14 مارس گذشته نیز ده‌ها نفر از کاربران و مشتریان بانک‌ها از اختلال در دسترسی به صفحه بانک‌های خود و دریافت خدمات الکترونیکی از آنها شکایت کرده بودند.

گرچه این مشکل بعد از مدت کوتاهی حل شد اما بعد از مدتی اعلام شد اختلال مذکور نتیجه حمله سایبری از پیش طراحی‌شده بود که تمامی دامنه gov.il را مختل کرده بود.

منبع: تنسیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->