ارائه گزارش وزرای دولت سیزدهم در دیدار با رئیس جمهور منتخب روزنامه هاآرتص: نتانیاهو از یمنی‌ها می‌ترسد پزشکیان: رضایت مردم شاخص مدیریت ماست معاون وزیر امور خارجه روسیه: مقدمات امضای توافق جامع شراکت راهبردی با تهران تکمیل شده است آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال ایران | تفهیم اتهام وزیر سابق جهاد کشاورزی در پرونده چای دبش تل‌آویو: در صورت توافق ظرف ۶ هفته از غزه خارج می‌شویم آغاز عملیات بازآماد ناوشکن «سهند» در بندرعباس + ویدئو کمال خرازی: نگاه پزشکیان به سیاست خارجی مثبت است ارتش جمهوری اسلامی: ۳۰۰ کیلومتر از مرزهای شرقی با دیوار چهارمتری محصور شد آمریکا بمب‌افکن‌های اتمی در نزدیکی مرز اوکراین مستقر کرد با پادرمیانی چین؛ فتح و حماس بیانیه پایان اختلافات امضا کردند ژاپن ۴ شهرک‌نشین صهیونیست را بابت اعمال خشونت علیه فلسطینی‌ها تحریم کرد مراسم تحلیف پزشکیان سه‌شنبه هفته بعد (۹ مرداد) برگزار می‌شود + جزئیات وزیرکار در مجلس از عملکرد پایگاه رفاه ایرانیان دفاع کرد ادامه دیدارهای رئیس جمهور منتخب | برخی مقامات گزارش دادند هریس: ما پیروز انتخابات می‌شویم حماس درباره یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی هشدار داد وزیر یونانی، ترکیه را تهدید نظامی کرد واکنش پزشک بایدن به خبر مرگ رئیس جمهور آمریکا حمله راکتی حزب‌الله برای نخستین بار به شهرک صهیونیست نشین تسوریال
سرخط خبرها

کارشناسان سیاسی: بدنه دولت نیازمند تغییر است

  • کد خبر: ۱۰۴۴۸۹
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰
  • ۱
کارشناسان سیاسی: بدنه دولت نیازمند تغییر است
فعالان سیاسی اصولگرا معتقدند که مردم به تغییر رویه جریان حاکم گذشته رأی داده اند، اما تغییراتی که رئیس دولت سیزدهم تاکنون انجام داده است، به گونه‌ای نبوده که مردم این تغییر را احساس کنند.

عرب هاشمی | شهرآرانیوز؛ سید مهدی هاشمی، از فعالان سیاسی اصولگرا، در گفتگو با پایگاه خبری «فردا» درباره بدنه مدیریتی دولت سیزدهم بیان کرد: متأسفانه عمده دوره‌های مدیریتی کشور در اختیار اصلاح طلبان بوده و کارنامه آن‌ها نیز مشخص است. این نکته را باید در نظر گرفت که بیش از ۷۰ درصد مدیران دولت سیزدهم همان مدیران قبلی هستند؛ بنابراین با اینکه هنوز فرصت تغییرات و اقدامات زیربنایی فراهم نشده است، اصلاح طلبان شروع به انتقاد و فضاسازی علیه دولت سیزدهم کرده اند.

وی با بیان اینکه عملکرد دولت سیزدهم با وجود همه مسائل و مشکلات ارث برده از دولت‌های گذشته پذیرفتنی است، تأکید کرد: امیدواریم در سال جاری، تحول و ارتقا و بهبود وضعیت شایان توجهی در اداره کشور اتفاق بیفتد تا مشکلاتی که سال‌ها روی هم انباشته شده است، در مسیر حل و فصل قرار گیرد. هر دولتی برای برنامه ریزی و شروع اقدامات، یک سال زمان نیاز دارد و دولت سیزدهم، در حوزه داخل و سیاست خارجی، با وجود همه محدودیت‌ها و مشکلات خوب عمل کرده است. امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۱ بهبود شرایط را در زمینه‌های مختلف شاهد باشیم.

هاشمی متذکر شد: هیچ کس به صورت کلی و عام نمی‌تواند درباره کاهش قیمت‌ها صحبت کند؛ شاید بتوان چند مورد را بیان کرد، اما هیچ گاه نمی‌توان منکر تورم بود. نرخ تورم در همین مدت فعالیت دولت سیزدهم نسبت به گذشته قابل قبول ارزیابی می‌شود، هرچند می‌توانست بهتر از این باشد.

این نماینده ادوار مجلس درباره میزان اقبال مردم به جریان اصولگرایی در انتخابات مجلس آینده بیان کرد: سال ۱۴۰۱ تعیین کننده است، نه ۱۴۰۰ و نه ۱۴۰۲. امسال دولت و مجلس می‌توانند ارتقا و بهبود وضعیت ایجاد کنند؛ چون پیش از این، دولت و مجلس شاید آن طور که باید با هم هماهنگ نبودند و سال آینده نیز کشور درگیر انتخابات مجلس و مسائل آن می‌شود.

هاشمی ادامه داد: سال ۱۴۰۱ را خوب پیش بینی می‌کنم و امیدوارم در این سال، مجلس و دولت با همپوشانی و هم افزایی بتوانند بسیاری از عقب ماندگی‌ها را جبران کنند. امسال دولت می‌تواند با سرعت و مدیریت قوی تر، کار خدمت رسانی به مردم را به ویژه در حوزه معیشت و مسکن پیش ببرد. در مجموع معتقدم هر دوره متأثر از ادوار گذشته اش است، اما نسبت به گذشته وضعیت رو به بهبود پیش می‌رود و امسال بیشترین جهش را شاهد خواهیم بود.

نیرو‌های گذشته گوش به فرمان دولت جدید نیستند

حمیدرضا ترقی، از چهره‌های اصولگرا، نیز اعتقاد دارد بدنه دولت هنوز در اختیار نیرو‌های انقلابی قرار نگرفته است.

وی در گفتگو با «ایسنا» بیان کرد: اصولگرایان در سال جاری باید با وحدت و انسجام بیشتر به دولت کمک کنند تا دولت بتواند وعده‌های خود را عملی کند و مردم طعم شیرین مدیریت انقلابی را بچشند. البته طبیعی است که تعامل با دولت، مستلزم این است که دولت هم به نیرو‌های انقلابی بها بدهد و استفاده بیشتری از آن‌ها داشته باشد.

وی تصریح کرد: بدنه دولت هنوز در اختیار همان نیرو‌های گذشته است که نوعا گوش به فرمان دولت هم نیستند و به همین دلیل هنوز نارضایتی‌هایی وجود دارد.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی همچنین درباره دلیل برخی انتقادات اصولگرایان به دولت تصریح کرد: اصولا نیرو‌های انقلابی و اصولگرا هیچ گاه به دلیل اینکه دولت از جریان خودشان است، نگاه نقادانه خود را کنار نگذاشته اند. الان هم اگر اشکالی ببینند، آن را تذکر می‌دهند و خواستار اصلاح آن می‌شوند. درباره برجام هم انتقاد‌ها با این هدف است که مطالبات صددرصدی اعلام شود تا دولت در مذاکرات از پشتوانه و قدرت چانه زنی خوبی برخوردار شود و حداقل ۸۰ درصد مطالبات ایران را به دست آورد.

ترقی در پایان با بیان اینکه عملکرد دولت به پای اصولگرایان نوشته می‌شود، گفت: رئیس جمهور از ابتدا تأکید کرد که براساس تکیه به جریان سیاسی خاصی رأی نیاورده است. درست است که نیرو‌های انقلاب و تشکل‌های اصولگرا از رئیس جمهور حمایت کردند، ولی او به کسی قولی نداد که از آن‌ها در دولت استفاده کند. به طور طبیعی با توجه به اینکه دولت همسو با جریان اصولگراست، عملکردش به حساب نیرو‌های انقلاب گذاشته می‌شود و به همین دلیل اصولگرایان به عملکرد دولت حساس هستند و اگر اشکالی ببینند، با تذکر و نقد به دنبال اصلاح آن برای بهبود عملکرد دولت هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۳۰
0
0
مردم ایران دولتی ایرانی می خواهند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->