از آیینه‌دزدی تا زندان: نجات زندگی نوجوان تبهکار با حکم یک قاضی در مشهد حکم ۳ بار اعدام در ملأعام برای یک جنایتکار در مشهد | شکار قربانیان با نقاب روان‌پریشی! گام هایی برای بهبود بزرگ سالانی که در کودکی آزار دیده اند | از سایه به روشنایی کشف محموله مواد مخدر و دستگیری قاچاقچیان توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد مرگ مرموز زن تنها با یک استوری فاش شد! پوکی استخوان، بیماری خاموشی که شیوعش بالاست ماجرای آتش سوزی در شهرری چه بود؟ + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال ازدست‌رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ + فیلم نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

آموزش و پرورش: آزمون‌ها و امتحانات دانش‌آموزان «حضوری» است

  • کد خبر: ۱۰۴۵۶۱
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۱
آموزش و پرورش: آزمون‌ها و امتحانات دانش‌آموزان «حضوری» است
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: تعطیلی مدارس در ایران به ۶۲هفته رسیده و نباید اجازه می‌دادیم که این اتفاق ادامه دار شود، چون در این مدت آسیب‌های جدی به دانش آموزان وارد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد محمودزاده در پاسخ به این پرسش که بنا به اظهارات خانواده دانش آموزان، بهتر نبود به دلیل انتقال بیماری در بین دانش‌آموزان یک فرصت ۱۰روزه بعد از تعطیلات نوروز قائل می‌شدند و پس ‌از آن بازگشایی مدارس اتفاق می‌افتاد؟ گفت: بازگشایی مدارس نیازمند برنامه‌ریزی منسجم و پیگیری‌های خاص بود که خوشبختانه با تاکید دولت و دستور مقام عالی وزارت آموزش ‌و پرورش این برنامه‌ریزی‌ها از دی‌ماه سال گذشته در حال انجام بود. امتحانات حضوری دانش آموزان در دی‌ماه سال گذشته در راستای همین برنامه‌ریزی‌ها بود.

وی افزود: در نتایج بسیاری از پژوهش‌های بین المللی و داخلی به آسیب‌های جدی آموزش‌های غیرحضوری اشاره شده و به همین خاطر، علی‌رغم فراگیری بیماری کرونا، آموزش حضوری در بسیاری از کشورها از سال گذشته آغاز شده بود.

محمودزاده تصریح کرد: تعطیلی مدارس در ایران به ۶۲هفته رسیده و نباید اجازه می‌دادیم که این اتفاق ادامه دار شود چون در این مدت آسیب‌های جدی به دانش آموزان وارد شده است.

وی افزود: واکسینه کردن بیش از ۸۵درصد جمعیت کشور و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، محیط امنی را در کشور ایجاد کرده است. اگر خانواده‌ها همراهی خوبی داشته باشند با بازگشایی مدارس می‌توانیم مانع آسیب بیشتر به دانش آموزان شویم. فقر یادگیری و افت تحصیلی، افزایش نابرابری آموزشی، کاهش پوشش تحصیلی و ترک تحصیل و تهدید سلامت روحی و روانی دانش آموزان حتی خانواده‌ها و همچنین تهدید زندگی مدرسه‌ای و کارگاهی و آموزش‌های همسالان که بخشی از جریان تربیت را شکل می‌دهد ازجمله عوارض تعطیلی مدارس بود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش ‌و پرورش بیان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، اعلام کردیم مدارسی که تراکم بالای دانش‌آموز دارند از ظرفیت نمازخانه‌ها و کتابخانه‌ها برای کاهش تراکم دانش آموزان در کلاس درس استفاده کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا وجود کلاس‌های ۴۵ نفره در مدارس را رد می‌کنید؟ تصریح کرد: مطمئنا در شهرهای بزرگ با کلاس‌های درس پرتراکم روبرو هستیم ولی می‌توانیم با آموزش «خودمراقبتی» به دانش آموزان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، از ایجاد مشکلات در این مدارس، تا حد زیادی جلوگیری کنیم.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی گفت: در حال حاضر، ۸۶درصد دانش آموزان و ۹۸درصد از کادر آموزش در مدارس حاضر هستند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش ‌و پرورش گفت: فرصت چندانی تا پایان سال تحصیلی نمانده و آزمون‌ها به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد به همین دلیل دانش آموزان باید برای پیگیری ادامه فعالیت‌های آموزشی و پرورشی و همچنین رفع اشکال در کلاس درس حضور داشته باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->