به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ابراهیم رئیسی در نشست هم اندیشی با جمعی از مدیران و اصحاب رسانه با بیان اینکه این گونه نشستها را برای دولت بسیار مفید و مغتنم میدانم، گفت: اجرای عدالت، خواست مردم، تکلیف قانونی دولت، تأکید رهبر معظم انقلاب و یکی از عقب ماندگیهای جدی در نظام جمهوری اسلامی است. تلاش دولت این است که در همه عرصهها از جمله نظام مالیاتی، نظام بانکی، مقررات و شیوه جذب افراد، نحوه استفاده و به کارگیری افراد، نظام پرداخت حقوق و زمینههای دیگر عدالت اجرا شود.
رئیس جمهور نقش رسانهها در افزایش و اعتماد عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی را شایان توجه دانست و گفت: البته این به معنی آن نیست که رسانهها نباید دولت را نقد کنند؛ زیرا انتقاد آنان و انتقال دیدگاه ها، نظرات و انتقادات مردم به دولت میتواند کمک بزرگی برای حل مشکلات کشور باشد.
رئیسی با اشاره به برخی مسائل مطرح شده در این جلسه از جمله روند مذاکرات هستهای گفت: مؤکدا و مکررا اعلام کرده ایم که راهبرد ما در مذاکرات هسته ای، راهبرد اعلامی از سوی رهبر معظم انقلاب است. گاهی عدهای طوری وانمود میکنند که مسئله مذاکرات هسته ای، تنها مسئله عرصه سیاست خارجی کشور است، اما این از نظر ما نادرست است. از نظر دولت، مذاکرات هسته ای، یکی از مسائل سیاست خارجی کشور است، نه همه مسئله سیاست خارجی.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی مشکلات پیش روی دولت در روزهای شروع به کار از جمله موضوع تأمین منابع و پرداخت حقوق کارکنان دولت، گفت: امروز دیگر شرایط کاملا متفاوت شده و دولت اجرای برنامههای خود برای رفع مشکلات بزرگتر را آغاز کرده است.
رئیسی با بیان اینکه اقدامات دولت برای جذب سرمایه گذاری خارجی نیز آغاز شده است، افزود: در این بخش کار آغاز شده است، اما روند آن باید به مرحله مشخصی برسد تا جزئیات آن اعلام شود. انجام این سرمایه گذاریها و درکنار آن تلاش برای ارتقای بهره وری میتواند به دولت در تحقق هدف رشد اقتصادی هشت درصدی کمک کند.
پیش از سخنان رئیس جمهور، مدیران مسئول مطبوعات و خبرگزاریها در سخنانی به بیان نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
لزوم توجه به بازسازی امید، اعتماد عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی، اطلاع رسانی شفاف و گفتگو با مردم درباره مشکلات و محدودیتهای پیش روی دولت، تلاش برای ایجاد ثبات در فضای فعالیت و مقررات ناظر به کسب وکارهای اقتصادی، تبیین مؤثرتر اقدامات مهم دولت به ویژه درزمینه واکسیناسیون عمومی، تقویت ارتباط دولت با نخبگان، تدوین نظام مسائل کشور در عرصههای مختلف با کمک مجامع علمی و دانشگاهی، حمایت از مجموعه دغدغهمندان و دلبستگان به نظام به عنوان عقل منفصل دولت و بهره گیری از آنان برای تبیین سیاستها و اقدامات دولت و تسری دادن تغییرات رخ داده در مدل حکمرانی در رأس دولت به سطوح پایینتر از جمله مهمترین نظرات و دیدگاههای مطرح شده از سوی ۱۵ تن از مدیران رسانهای حاضر در جلسه بود.