هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل جان باختن یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان» توضیحات پلیس قشم در رابطه با مجروح شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازنشستگان تامین اجتماعی، افزایش حقوق خود را اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ دریافت می‌کنند؟

  • کد خبر: ۱۰۴۷۲۶
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۱
بازنشستگان تامین اجتماعی، افزایش حقوق خود را اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ دریافت می‌کنند؟
عضو هیأت مدیره کانون کارگری بازنشستگان تامین اجتماعی استان تهران از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان و کارگران در اردیبهشت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر عیوضی، دبیر هیأت مدیره کانون کارگری بازنشستگان تامین اجتماعی استان تهران، در پاسخ به سوال مجری در خصوص داستان ویرگول‌ها در مباحث بازنشستگی و کارگری گفت: «بحث افزایش حقوق همه ساله در پایان اسفند در شورای عالی کار برای کارگران مشمول قانون کار و بازنشسته‌ها مصوب می‌شود.پایان سال ۱۴۰۰ هم این اتفاق با همکاری و تعامل همه شرکای اجتماعی انجام و مزیت حداقل‌ها و سایر سطوح مشخص شده است.»
وی با بیان اینکه فروردین ماه معمولا با مدیریت سازمان تامین اجتماعی و با همکاری شرکای اجتماعی این موضوع برای تصویب به هیات وزیران پیشنهاد می‌شود، گفت: «امسال برای بازنشسته‌ها این مبلغ توسط شورای‌عالی کار برای حداقل‌بگیر‌ها ۵۷ و چهار دهم درصد مصوب شده، برای سایر سطوح ۳۸ درصد به علاوه ۵۱۵ هزار و ۱۶۶ تومان مبلغ ثابت تعیین شده است که این مبلغ مصوبه باید به بازنشسته‌های تامین اجتماعی که مشمول قانون کار هستند تسری یابد.»

عیوضی افزود: «با توجه به جلسه‌ای که در مدیریت سازمان تامین اجتماعی برگزار شد، کارشناسان به یک موضوعی برخورد کردند که بحث همان ویرگول یا کاما است که الان بحث گفتگوی من و مجالس شده و حاشیه و شبکه‌های اجتماعی.»

عیوضی افزود: «معمولا به این نکته که سازمان تامین اجتماعی نیرو‌های مسلح هم شامل شرکت‌های دولتی است و میزان افزایش ۱۰ درصد که مجلس تصویب کرده را در بر می‌گیرد، اشاره می‌شود، اما امسال بین کلمه سازمان تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح یک کاما گذاشته شده که اشتباه تایپ است یا چیزی مشابه آن.»

وی گفت: «این موضوع اکنون مورد بحث کارشناسان قرار گرفته که اولا این ویرگول باید برداشته شود، زیرا تکلیف نیرو‌های مسلح باید روشن شود. در بند ۴ تبصره ۱۲ قانون دستمزد در موضوع دولتی‌ها پرانتزی برای مستثنی کردن مشمولین قانون کار که بازنشسته‌های تامین اجتماعی و شاغلین تامین اجتماعی هستند باز شده.

البته شنبه نامه از طریق مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی به منظور اصلاح قانون در کمیسیون تصویب قوانین برای مجلس ارسال شده است.»

وی ابراز امیدواری کرد: «تا آخر فروردین پیگیری کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، کانون تهران، کانون استان تهران، همه کانون‌هایی که با هم تعامل دارند به نتیجه برسد و همان‌طور که ریاست محترم کانون عالی گفتند تا آخر فروردین انشاءالله همین مصوبه شورای قانون کار تسری پیدا کند و وضعیت بازنشسته‌ها و کارگران روشن شود تا اردیبهشت ماه افزایش حقوق را دریافت کنند.» 

منبع: راهبردمعاصر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->