نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

هاشمی‌جواهری: تغییرات هیات بدنسازی خراسان رضوی به دور از منافع شخصی بود

  • کد خبر: ۱۰۴۹۴۲
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳
هاشمی‌جواهری: تغییرات هیات بدنسازی خراسان رضوی به دور از منافع شخصی بود
مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی گفت: تغییرات در هیات بدنسازی خراسان رضوی به دور از منافع شخصی بوده است و در نظر داریم از سروش پور آزاد در سایر عرصه‌ها استفاده کنیم.

گروه ورزش | شهرآرانیوز؛ علی اکبر هاشمی‌جواهری در مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید هیات بدنسازی و پرورش‌اندام خراسان رضوی که در اداره‌کل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی برگزار شد، ضمن تقدیر از باشگاه‌های ورزشی بدنسازی خصوصی بیان کرد: با توجه به اینکه توجه ویژه‌ای به باشگاه‌های خصوصی نمی‌شود، اما این باشگاه‌ها بیشترین خدمت را به جامعه انجام می‌دهند.

وی  با اشاره به اهمیت باشگاه‌های بدنسازی گفت: دو سوم باشگاه‌های ورزشی مشهد را باشگاه‌های بدنسازی تشکیل می‌دهند. این رشته ورزشی مادر و بنیان سایر رشته‌های ورزشی محسوب می‌شود.

مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی تصریح کرد: اداره‌کل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی بنا بر دلایلی و بدون تاثیر از تصمیمات رییس فدراسیون و به دور از منافع شخصی تصمیم بر جابجایی در هیات بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی گرفت. ما صرفا منافع ورزش خراسان رضوی را مد نظر قرار داده‌ایم. احساس کردیم سروش پور‌آزاد، رییس سابق این هیات می‌تواند در سایر عرصه‌ها به ما کمک کند.

هاشمی‌جواهری افزود: جواد بهارآرا افتخار ورزش خراسان رضوی است. متاسفانه در این مدت تعبیراتی برای وی به کار رفته که در شان ورزش خراسان رضوی نبوده است. جواد بهارآرا استاد دانشگاه است و با زیست شناسی و فیزیولوژی بدن سر و کار دارد که می‌تواند دیدگاه‌های علمی خود را در این هیات ورزشی حاکم کند.

وی ضمن تقاضا از بهارآرا جهت توجه به تمام سلائق افراد اضافه کرد: از وی می‌خواهم از تمام کسانی که در این حیطه زحمت کشیده‌اند، استفاده کند. همچنین از سایر افراد هیات بدنسازی و پرورش‌اندام خراسان رضوی نیز تقاضا دارم بهارآرا را در این راه یاری کنند.

هاشمی جواهری گفت: بهارآرا می‌تواند تمام افراد جامعه بدنسازی را مجددا دور یکدیگر جمع کند. ممکن بود اگر شخضیت دیگری را از جامعه بدنسازی انتخاب کنم، چند دستگی در میان این رشته ورزشی به وجود آید و بعضی افراد از رییس هیات استان خود فاصله بگیرند، اما جواد بهارآرا می‌تواند تمام سلایق بدنسازی خراسان رضوی را دور یکدیگر جمع کند.

وی عنوان کرد: در اداره‌کل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی نمی‌توانیم کمک‌های مالی شایانی به هیات بدنسازی استان داشته باشیم، اما قطعا حمایت‌های معنوی، پژوهشی و علمی از این هیات ورزشی خواهیم داشت تا در تمام عرصه‌ها موفق باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->