نسف قرشی ازبکستان مشتری کوجو تاریخ دقیق شروع لیگ برتر فوتسال مشخص شد مرتضی شریفی بازی با آلمان و هلند را از دست داد بارسا بالاخره پس از ۵ سال معوقات مسی را پرداخت کرد! خبر خوش برای ژابی | به زودی ام‌باپه به شرایط بازی می‌رسد پیغام باشگاه استقلال به ماشاریپوف تعداد شهدای تکواندو در حمله اسرائیل علیه ایران به ۹ نفر رسید پایان کار ژائو فلیکس در میلان حسینی با استقلال دوساله می‌بندد تمام برنامه‌های پرسپولیس به هم ریخت! پیاتزا: در مسیر پیشرفت هستیم | هدایت ایران، رؤیای تمام مربیان دنیاست دست رد برنتفورد به یونایتد برای جذب امبومو تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین
سرخط خبرها

هاشمی‌جواهری: تغییرات هیات بدنسازی خراسان رضوی به دور از منافع شخصی بود

  • کد خبر: ۱۰۴۹۴۲
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳
هاشمی‌جواهری: تغییرات هیات بدنسازی خراسان رضوی به دور از منافع شخصی بود
مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی گفت: تغییرات در هیات بدنسازی خراسان رضوی به دور از منافع شخصی بوده است و در نظر داریم از سروش پور آزاد در سایر عرصه‌ها استفاده کنیم.

گروه ورزش | شهرآرانیوز؛ علی اکبر هاشمی‌جواهری در مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید هیات بدنسازی و پرورش‌اندام خراسان رضوی که در اداره‌کل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی برگزار شد، ضمن تقدیر از باشگاه‌های ورزشی بدنسازی خصوصی بیان کرد: با توجه به اینکه توجه ویژه‌ای به باشگاه‌های خصوصی نمی‌شود، اما این باشگاه‌ها بیشترین خدمت را به جامعه انجام می‌دهند.

وی  با اشاره به اهمیت باشگاه‌های بدنسازی گفت: دو سوم باشگاه‌های ورزشی مشهد را باشگاه‌های بدنسازی تشکیل می‌دهند. این رشته ورزشی مادر و بنیان سایر رشته‌های ورزشی محسوب می‌شود.

مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی تصریح کرد: اداره‌کل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی بنا بر دلایلی و بدون تاثیر از تصمیمات رییس فدراسیون و به دور از منافع شخصی تصمیم بر جابجایی در هیات بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی گرفت. ما صرفا منافع ورزش خراسان رضوی را مد نظر قرار داده‌ایم. احساس کردیم سروش پور‌آزاد، رییس سابق این هیات می‌تواند در سایر عرصه‌ها به ما کمک کند.

هاشمی‌جواهری افزود: جواد بهارآرا افتخار ورزش خراسان رضوی است. متاسفانه در این مدت تعبیراتی برای وی به کار رفته که در شان ورزش خراسان رضوی نبوده است. جواد بهارآرا استاد دانشگاه است و با زیست شناسی و فیزیولوژی بدن سر و کار دارد که می‌تواند دیدگاه‌های علمی خود را در این هیات ورزشی حاکم کند.

وی ضمن تقاضا از بهارآرا جهت توجه به تمام سلائق افراد اضافه کرد: از وی می‌خواهم از تمام کسانی که در این حیطه زحمت کشیده‌اند، استفاده کند. همچنین از سایر افراد هیات بدنسازی و پرورش‌اندام خراسان رضوی نیز تقاضا دارم بهارآرا را در این راه یاری کنند.

هاشمی جواهری گفت: بهارآرا می‌تواند تمام افراد جامعه بدنسازی را مجددا دور یکدیگر جمع کند. ممکن بود اگر شخضیت دیگری را از جامعه بدنسازی انتخاب کنم، چند دستگی در میان این رشته ورزشی به وجود آید و بعضی افراد از رییس هیات استان خود فاصله بگیرند، اما جواد بهارآرا می‌تواند تمام سلایق بدنسازی خراسان رضوی را دور یکدیگر جمع کند.

وی عنوان کرد: در اداره‌کل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی نمی‌توانیم کمک‌های مالی شایانی به هیات بدنسازی استان داشته باشیم، اما قطعا حمایت‌های معنوی، پژوهشی و علمی از این هیات ورزشی خواهیم داشت تا در تمام عرصه‌ها موفق باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->