برنامه بانک مرکزی برای حمایت از بورس اعلام شد توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو در کارخانه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | فیدلیتی چند؟ مدیر کل صمت خراسان رضوی: افزایش ۹۰ درصدی ذخیره مواد معدنی در استان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | کوییک ۵۱۶ میلیون تومان افزایش قیمت تلفن همراه در بازار موبایل مشهد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) نحوه فعالیت میادین تره‌بار مشهد در روز تاسوعا و عاشورای حسینی اعلام شد روغن به‌زودی به صورت انبوه توزیع می‌شود حمایت‌های بی‌نتیجه از بورس | بازار سرمایه برای چهارمین روز ریزش کرد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) بیمه بیکاری شامل کارگرانی که در اثر جنگ از کار بازمانده‌اند، می‌شود؟ آغاز حمایت از سهامداران خرد در بازار سهام طلا در مشهد به ۷.۵ میلیون تومان رسید (۱۰ تیر ۱۴۰۴) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | صعود قیمت دلار ادامه یافت وزیر اقتصاد: حمایت از بورس از اولویت‌های وزارت اقتصاد است سفر از فرودگاه مشهد به ۱۲ مقصد خارجی و ۳ مقصد داخلی+ جزئیات (۱۰ تیر ۱۴۰۴) مبلغ یارانه نقدی دهک‌های یکم تا دهم مشخص شد + جزئیات جدول زمانی پرداخت مطالبات کارکنان مخابرات به تصویب برسد قیمت جهانی نفت امروز (۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت، ۶۶ دلار و ۴۹ سنت تأمین ۹۳ هزار قطعه زمین برای طرح جوانی جمعیت در کشور طلای جهانی صعودی شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی: ارائه کالابرگ به مردم به‌هیچ‌وجه نباید متوقف شود بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | گوشت قرمز و مرغ کمی ارزان‌تر شد امیدواری به رشد بورس در روز‌های آینده | تأکید پزشکیان بر ساماندهی اوضاع نابسامان بورس پیش‌فروش بلیت اربعین ۱۴۰۴ از ۲۵ تیرماه آغاز می‌شود قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) | سبزی در مشهد کیلویی چند؟ خروج سوداگران از بازار خودرو | تعادل در بازار خودرو در چه صورتی امکان‌پذیر است؟ خراسان‌رضوی در مسیر توسعه صنعتی تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید بر اختصاص خودرو ایرانی به مادران دارای ۲ فرزند و بیشتر

  • کد خبر: ۱۰۵۱۳۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۰
تاکید بر اختصاص خودرو ایرانی به مادران دارای ۲ فرزند و بیشتر
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت صمت در نامه‌ای از رئیس هیات عامل ایدرو خواست تا مراتب اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب مجلس‌شورای‌اسلامی به شرکت‌های خودروساز ابلاغ شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد جواد حاجی‌حسینی در نامه‌ای به  محسن صالحی‌نیا، رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) بر ضرورت اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی مصوب ۱۴۰۰ و توجه به تکلیف قانونی مقرر در ماده (۱۲) این قانون تأکید کرد.
بر این اساس از زمان ابلاغ این قانون، شرکت‌های خودروساز باید به مادرانی که دارای فرزند دوم شده‌اند، یک خودرو ایرانی به انتخاب و به نام مادر و همچنین به قیمت کارخانه در هر نوبت ثبت‌نام برای یک مرتبه، تحویل دهند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت صمت از رئیس هیئت عامل ایدرو خواست تا مراتب اجرای قانون یاد شده به شرکت‌های خودروساز منعکس شده و پایش‌های لازم برای اجرای حکم یاد شده، انجام شود.
در راستای اجرای این قانون دو خودروساز بزرگ (سایپا و ایران خودرو) برای پیش‌فروش و اجرای قانون یادشده آگهی عمومی داده‌اند و شرایط پیش‌فروش محصولات ویژه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را اعلام کرده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->