پیروزی محافظه کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ ساله صدر اعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم
سرخط خبرها

گفت‌وگوی تلفنی ولایتی با رئیس دفتر سیاسی حماس

  • کد خبر: ۱۰۵۳۴۵
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
گفت‌وگوی تلفنی ولایتی با رئیس دفتر سیاسی حماس
ولایتی در تماس با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس، پیروزی‌های بزرگ مردم فلسطین به رهبری افراد مبارز، شناخته شده، شجاع و با سابقه درخشان همچون اسماعیل هنیه را تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اکبر ولایتی در این گفتگوی تلفنی، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان گفت: امیدواریم و اطمینان داریم که این مبارزات ارزشمند در جهت نجات ملت مظلوم فلسطین از سیطره یکی از سفاک ترین رژیم های تاریخ بشر هر چه زودتر به نتیجه خواهد رسید و بر اساس وعده خداوند تبارک و تعالی که می فرماید"ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم" قطعا پیروزی نهایی برای مردم فلسطین به دست خواهد آمد.

دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی با تاکید بر این که بدون تردید تمسک به اسلام، مهم ترین علت پیروزی های مستمر و فزاینده مردم فلسطین و شکست صهیونیست‌ها بوده است افزود: این از افتخارات شما و دیگر رهبران حماس و جبهه جهاد اسلامی است که با تمسک به اسلام گام بر می دارید و پس از چند دهه تحمل فشار صهیونیست ها و حامیان آنها، اکنون که شما پرچم اسلام را برافراشتید، مردم شریف فلسطین با اطمینان بیشتری زیر پرچم افتخار آمیز اسلام عزیز جمع شده اند و این پیروزی‌های چشمگیر را به دست آورده اند.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران از همان آغاز توسط امام خمینی(ره) موضوع رهایی فلسطین و کمک به مردم تحت ستم این بخش مهم از جهان اسلام را به موازات مبارزه با رژیم پهلوی و آمریکا وجهه همت خویش قرار داد و اکنون نیز مقام معظم رهبری با اهتمام بسیار به مسئله فلسطین و آزادی قبله اول مسلمین توجه دارند و نظام جمهوری اسلامی ایران کماکان حمایت از مبارزات مردم فلسطین را وظیفه خود می داند و دور نخواهد بود روزی که ان شاءالله به امامت ایشان در مسجد الاقصی نماز بخوانیم.

ولایتی با اشاره به صدور بیانیه خود به عنوان دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه ای در خصوص جریانات اخیر در سرزمین های اشغالی، بر حمایت از آرمان های مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد.

در ادامه این گفتگوی تلفنی، رئیس دفتر سیاسی حماس نیز ضمن تشکر و قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران و دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی در دفاع از آرمان‌های مردم مظلوم فلسطین گفت: آموزه های اسلامی همیشه راه را برای ما روشن نموده و ما این آموزه ها را در گفته های شما دیدیم و احساس کردیم و شما چه در زمانی که در وزارت خارجه بودید و چه اکنون که در سمت مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل قرار دارید همواره در مورد فلسطین پایمردی داشتید و از جمهوری اسلامی ایران که یک سیاست ثابت در دفاع از فلسطین و آرمان‌های مردم مظلوم داشته قدردانی می کنیم و به این که جمهوری اسلامی ایران یک حامی قدرتمند است مفتخریم.

وی تاکید کرد: بنده به شما اطمینان می دهم که ملت ما گام‌های استواری را به سمت سرکوب رژیم صهیونیستی برداشته و این راه ادامه خواهد داشت و یقین داریم که پیروزی از آن ماست.

هنیه در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای رهبر معظم انقلاب و مردم ایران، خواستار آن شد که مراتب قدردانی از حمایت های بی دریغ ایشان از مردم مظلوم فلسطین به معظم له تقدیم گردد.

ولایتی همچنین به صورت جداگانه در تماس تلفنی با دکتر زیاد نخاله دبیر کل جنبش‌ جهاد اسلامی گفتگو کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->