موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

پاشازاده: یک اشتباه کوچک قهرمانی را از استقلال می‌گیرد

  • کد خبر: ۱۰۵۴۸۵
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۶
پاشازاده: یک اشتباه کوچک قهرمانی را از استقلال می‌گیرد
مهدی پاشازاده، پیشکسوت باشگاه استقلال معتقد است که قهرمانی استقلال در این برهه مهم‌تر از هر اتفاقی است. او حتی به اختلافات سابق خود با مجیدی نیز بی توجه است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مهدی پاشازاده از نگارش برخی نقل قول‌های دروغین از زبانش گله دارد. او در این باره حرف‌های تازه‌ای به زبان می‌آورد: «متأسفانه از زبان ما پیشکسوتان مطالبی را بیان می‌کنند که درست نیست. اگر ما حرفی درباره استقلال می‌زنیم آن را تحریف می‌کنند و آنقدر در فضای مجازی دست به دست می‌کنند که خودت هم باورت می‌شود برای تیم حاشیه درست کردی! من فکر می‌کنم این آخرین ترکش‌ها به تیم استقلال است تا شاید قهرمان نشود. پیشکسوتان هم باید هوشیار باشند چراکه برخی می‌خواهند آن‌ها را روبه‌روی طرفداران بزرگ استقلال قرار بدهند.»

پاشازاده حتی در این برهه قهرمانی استقلال را مهم‌تر از صحبت‌هایش علیه فرهاد مجیدی می‌داند. او تأکید به گفتن این جمله دارد: «الان واقعاً مهم نیست در گذشته برای من در استقلال چه اتفاقی افتاده و چه مصاحبه‌ای انجام دادم. من پای حرف‌هایی که در زمان مدیریت اجرایی‌ام در استقلال درباره مجیدی زدم، هستم، اما آن حرف‌ها برای آن زمان بود و الان نباید این حرف‌ها را بزنیم. چرا که استقلال در آستانه قهرمانی است و طرفداران جام می‌خواهند. هیچ چیزی و هیچ کسی هم مهم‌تر از طرفداران استقلال و نام بزرگ این باشگاه نیست. به همین خاطر همه باید حمایت کنیم تا تیم جام بگیرد و طرفداران خوشحال شوند.»

پاشازاده تاکید کرد: «بدون شک راه قهرمانی استقلال آرامش است. باید همه به خود مسلط باشند و درشش فینال باقی مانده اشتباه نکنند. حتی یک اشتباه کوچک هم تاوان سختی به دنبال دارد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->