بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم
سرخط خبرها

ضرورت استفاده از ظرفیت‌های قرآنی در مدیریت شهری مشهد

  • کد خبر: ۱۰۵۶۶۰
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
ضرورت استفاده از ظرفیت‌های قرآنی در مدیریت شهری مشهد
حجت‌الاسلام حسن منصوریان، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر گفت: حریم شهر مشهد ظرفیت‌های زیادی دارد و جامعه قرآنی فعال و پیشرو، یکی از ظرفیت‌های این شهر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت و گردشگری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مدیریت شهری مشهد وظیفه دارد ضمن تکریم پیشکسوتان قرآنی و ایجاد انگیزه برای حافظان و قاریان جوان، مشکلات و ظرفیت‌های این حوزه را شناسایی کند و راهکار‌هایی را برای حل موانع استفاده از ظرفیت‌های قرآنی در شهر ارائه کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، حجت‌الاسلام حسن منصوریان اظهار کرد: حریم شهر مشهد ظرفیت‌های زیادی دارد و جامعه قرآنی فعال و پیشرو، یکی از ظرفیت‌های این شهر است که بسیاری از فعالان آن در مقیاس بین المللی نیز شناخته شده اند.

وی ادامه داد: این شهر از دیرباز مهد حافظان و قاریان قرآن بوده و محافل قرآنی فراوانی در آن برگزار می‌شده است. این جلسات با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل شبکه‌های متعدد قرآنی افزایش چشم گیری داشته است.

وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی و استفاده از تجربیات قبلی، محافل قرآنی انسجام بیشتری پیدا کرد و فعالیت قرآنی بیشتر شد. این موضوع موجب تشکیل تشکل‌های قرآنی متعدد در شهر مشهد شد.

منصوریان بیان کرد: با به وجودآمدن این تشکل‌های قرآنی، شاگردان بسیاری در زمینه حفظ و قرائت قرآن تربیت شده اند که توانسته اند در رویداد‌های ملی و بین المللی افتخارات بسیاری کسب کنند.

بر این اساس مدیریت شهری مشهد وظیفه دارد رخداد‌های اصلی شهر را با انجام این اقدامات تقویت کند و با واردشدن به این موضوع ها، ضمن تکریم پیشکسوتان قرآنی و ایجاد انگیزه برای حافظان و قاریان جوان، مشکلات و ظرفیت‌های این حوزه را شناسایی، و راهکار‌هایی را برای حل موانع استفاده از ظرفیت‌های قرآنی در شهر ارائه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->