ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم پشت نوبت دریافت جهیزیه در خراسان رضوی صفر است غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست! هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۴ بهمن ۱۴۰۳) فوت دختر ۱۷ ساله در انفجار خانه در روستایی حوالی مشهد
سرخط خبرها

چند بار ممکن است کرونا بگیریم؟

  • کد خبر: ۱۰۵۹۵۹
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴
چند بار ممکن است کرونا بگیریم؟
اکنون نمی‌دانیم چند مرتبه امکان ابتلا به ویروس کرونا وجود دارد، اما می‌دانیم که ممکن است چندین بار به آن مبتلا شوید.

به گزارش شهرآرانیوز، در حال حاضر به نظر می‌رسد بریتانیا از اوج آخرین موج آلودگی به کووید عبور کرده اما همچنان موارد ابتلا بالاست و بسیاری از مردم اخیرا گزارش کرده‌اند که برای اولین بار با گذشت بیش از ۲ سال از همه‌گیری آلوده به این ویروس و برخی دیگر نیز برای بار دوم یا حتی سوم به این بیماری مبتلا شده‌اند.

محققان هنوز نمی‌دانند چند بار امکان ابتلا به کووید ۱۹ وجود دارد اما ممکن است چندین بار به آن مبتلا شویم. مصونیت نسبت به کووید ۱۹ مانند سایر ویروس‌ها از بین می‌رود و مشابه ویروس سرماخوردگی که افراد می‌توانند ده‌ها بار به این بیماری مبتلا شوند، این ویروس نیز در بدن افراد عملکرد شبیه به آن دارد.

احتمال ابتلای مجدد چقدر است؟

مطالعه‌ای که در ماه دسامبر توسط سازمان بهداشت جهانی(WHO) و امپریال کالج لندن منتشر شد، نشان داد سویه امیکرون پنج برابر بیشتر از سویه‌های قبلی موجب عفونت مجدد می‌شود. محققان کالج امپریال دریافتند امیکرون تا حد زیادی از مصونیت در برابر عفونت گذشته کووید ۱۹ یا ۲ دوز واکسن جلوگیری می‌کند.

مطالعه تمام موارد تایید شده با آزمایش PCR در انگلستان بین ۲۹ نوامبر تا ۱۱ دسامبر ۲۰۲۱ به این نتیجه رسید، بیمارانی که قبلا به ویروس کرونا مبتلا شده بودند، تنها حدود ۱۹ درصد از محافظت در برابر امیکرون برخوردار بودند. این رقم تقریبا مطابق با داشتن ۲ دوز واکسن کووید ۱۹ بود که دانشمندان تخمین زدند تا ۲۰ درصد در برابر سویه جدید موثر است.

پروفسور نیل فرگوسن از امپریال کالج لندن در این زمینه گفت: این مطالعه شواهد بیشتری از میزان قابل‌ توجهی که امیکرون می‌تواند از مصونیت قبلی ایجاد شده توسط عفونت یا واکسیناسیون فرار کند، ارائه می‌دهد. داده‌ها اهمیت تزریق دوز تقویت‌ کننده را نشان می‌دهد و تصور می‌شود در برابر حدود ۵۵ تا ۸۰ درصد موارد علامت‌دار محافظت ایجاد می‌کند.

سویه BA.۲ حتی از سویه اصلی امیکرون عفونی‌تر ‌است. با این حال به نظر نمی‌رسد که باعث بیماری جدی‌تری شود اما علائم اولیه نشان می‌دهد اگر شما به BA.۱ آلوده شده‌اید، احتمال ابتلای مجدد به BA.۲  بعید است.

دکتر استفان گریفین، ویروس‌شناس دانشکده پزشکی دانشگاه لیدز بریتانیا، اظهار کرد: اگر به BA.۱ آلوده شده‌اید، احتمالا از BA.۲ به خوبی محافظت شده‌اید اما این محافظت کامل نیست.

عفونت مجدد در چه مدت زمانی رخ می‌دهد؟

نتایج تحقیقات نشان داده برای افرادی که از کووید ۱۹ بهبود می‌یابند، ایمنی می‌تواند برای یک دوره حدودا سه ماه تا چند ساله ادامه داشته باشد؛ به این معنا که احتمال ابتلا به ویروس برای ۲ بار متوالی بسیار کم می‌شود اما ابتلای دوباره غیرممکن نیست.

دکتر ویلیام شافنر، استاد پزشکی پیشگیری و بیماری‌های عفونی در مرکز پزشکی دانشگاه واندربیلت در نشویل تنسی، گفت: برخی افراد این تصور را دارند که پس از ابتلا به یک عفونت طبیعی برای همیشه در برابر کووید مانند سرخک محافظت می‌شوند.  

وی افزود: ۲ ویروسی که باعث این عفونت‌ها می‌شود، بسیار بسیار متفاوت است. محافظت از ویروس کرونا پس از مدتی به‌ طور طبیعی کاهش می‌یابد.

چه آزمایشی عفونت مجدد محسوب می‌شود؟

اکنون آزمایش‌های مثبت خارج از دوره ۹۰ روزه به‌ عنوان عفونت مجدد به حساب می‌آیند.

این تغییری در روش قبلی آژانس امنیت سلامت بریتانیا(UKHSA) است که براساس آن افرادی که آزمایش کووید ۱۹ مثبت داشتند تنها یک بار در اعداد موارد منتشر شده در آمار روزانه زمانی که برای اولین بار آزمایششان مثبت شد، شمارش شوند و آزمایش‌های مثبت مکرر در آمار گنجانده نشود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->