جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است از پایین خیابان تا محرم | مستند‌هایی برای زنده‌نگه‌داشتن حافظه شهری مشهد محسن چاوشی، علاج، دغدغه وطن و ادعایی که بی‌پاسخ نماند پیکر بامداد بیات روی دوش حامی و مانی رهنما تشییع شد + فیلم شاعر قطعه «علاج» محسن چاوشی: هدف غایی ما امیدبخشی و غرورآفرینی میان مردم بود چرا فیلم «زیبا صدایم کن» با وجود موفقیت در جشنواره، در گیشه شکست خورد؟ | «خسرو» تنها ماند نمایشگاه «گلاب اشک» در نگارخانه رضوان مشهد | زیبانویسی اشعار عاشورایی، ماندگاری در ذهن مردم مدیرکل دفترموسیقی درگذشت «بامداد بیات» را تسلیت گفت علیرضا خمسه و غزل شاکری بخش فیلم جشنواره «۲۵» را داوری می‌کنند شهردار مشهد: شهرآرا در جنگ ۱۲‌ روزه تحمیلی، رسانه‌ای امین و پای‌کار بود تعطیلی سینما‌های خراسان رضوی تا پایان روز دوازدهم محرم ۱۴۰۴ چند برش از زندگی مرتضی کاخی که چندی پیش در بی خبری درگذشت | او وحشتناک ایران را دوست داشت عضویت رایگان در مراکز کانون پرورش فکری کودک و نوجوان خراسان رضوی ۱۴۰۴ + جزئیات «شکارگاه» از فیلیمو؛ وقتی تاریخ رازآلود می‌شود «رضا مردانی» مدیرکل هنر‌های نمایشی شد تصویربرداری سریال سبزواران در تهران آغاز شد
سرخط خبرها

تخصیص ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات به هنرمندان گلدوزی سنتی در رشتخوار

  • کد خبر: ۱۰۶۴۸
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۹
تخصیص ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات به هنرمندان گلدوزی سنتی در رشتخوار
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان رشتخوار کامیاب از تخصیص ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات به ۱۲ هنرمند گلدوزی سنتی خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، «کاظم کامیاب» با اعلام این خبر افزود: از ابتدای سال ۹۸ در ۲ روستای باسفر و کریم‌آباد با توجه به پیگیری‌ها و پرداخت تسهیلات و همت هنرمندان ۱۵ نفر در این رشته مشغول فعالیت شده‌اند و انتظار می‌رود با توجه به استقبال بسیار خوب مجدد این رشته در بیشتر روستا‌ها رونق بگیرد.

کامیاب اظهار کرد:  گلدوزی هنری است برای دوختن طرح‌های مختلف که با سوزن و انواع نخ روی پارچه انجام می‌شود و موارد استفاده از این هنر به صورت پرده دیواری، روطاقچه ای، روبالشتی و... است که زنان روستایی با حوصله، تخیلات ذهنی خود که بیشتر موجودات افسانه‌ای بالدار، پرندگان بهشتی و گل و بوته است را بر روی پارچه سوزن‌دوزی می‌کنند.

کامیاب با اشاره به تخصیص ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات به ۱۲ هنرمند گلدوزی سنتی افزود: این میزان تسهیلات به منظور تهیه مواد اولیه گلدوزی سنتی و دوخت آن در نظر گرفته شده است.

وی افزود: بهترین بازار فروش برای شناساندن هنر‌های صنایع دستی شرکت در نمایشگاه‌ها است که با موافقت و همکاری معاونت صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خراسان رضوی از ابتدای سال ۹۸ هنرمندان شهرستان در رشته‌های گلدوزی سنتی، فرت بافی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در ۵ نمایشگاه سراسری شرکت نکرده اند که حضور هنرمندان در این نمایشگاه‌ها باعث فروش تولیدات، تشویق هنرمندان و کارآفرینی در شهرستان شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->