هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟ سؤالات امتحان نهایی با رعایت استاندارد طرح شدند | وضعیت قطع برق در حوزه‌های امتحانی چطور خواهد بود؟ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: هیچ تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت نگرفته است خراسان رضوی رتبه نخست اجرای طرح درمان ناباروری را در اختیار دارد فوت ۱۱۷ نفر براثر غرق‌شدگی در کشور | بوشهر در صدر استان‌ها (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)  بیش از  ۶۰ درصد تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده است قتل فجیع جوان ۳۳ساله وسط خیابانی در مشهد واریز حقوق بازنشستگان از فردا (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نحوه محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست
سرخط خبرها

بازار پرحاشیه پرندگان وحشی در فریدونکنار تعطیل شده است؟

  • کد خبر: ۱۰۶۴۸۴
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۱
بازار پرحاشیه پرندگان وحشی در فریدونکنار تعطیل شده است؟
تاکنون هیچ گونه نامه یا حتی خبری مبنی بر بسته شدن بازار فریدونکنار به دادستانی ارسال نشده است. در این فصل از سال نه پرنده‌ای در فریدونکنار وجود دارد و نه بازاری فعال است که با آن برخورد شود و اکنون بازاری که از آن به عنوان بازار پرندگان وحشی فریدونکنار یاد می‌شود یک کوچه خالی با تعدادی تخت است.

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ آمار‌ها می‌گوید سالانه ۱.۵ میلیون بال پرنده زمستان گذران در قالب ۱۵۰ گونه به مازندران سفر می‌کنند. نتیجه، اما چه بوده است؟ یک راسته خیابان که در دو طرف آن میز‌های چوبی چیده شده است و اگر از همان اول خیابان یک نگاه به انتهای آن بیندازیم، می‌توانیم لاشه‌های گوناگون این پرنده‌های مهاجر را ببینیم که از روی تخت‌ها و گوشه‌های بازار آویزان شده اند. از انواع و اقسام اردک‌ها گرفته تا قو و غاز و فلامینگو. بعضی‌های شان هم جان دارند.

پرنده‌هایی که مقصدشان طبیعت فریدونکنار و میانکاله بود؛ اما به بد سرنوشتی دچار شدند، البته نکته مهم که نباید فراموش کرد این است که این مهاجرت در حجم کلان، خود نتیجه حاکم شدن شرایط غلط دیگری بوده است. معاونت سازمان حفاظت محیط زیست مدتی پیش از این گفت که ۸۰ درصد تالاب‌های کشور به بیابان و کانون ریزگرد تبدیل شده اند و زیستگاه بسیاری از پرندگان مهاجر در این مناطق از بین رفته است و این وضعیت سبب می‌شود که فریدونکنار، از باران و سرخرود مرکز مهاجرت انواع پرندگان شوند. بازار پرندگان مهاجر در فریدونکنار، حالا سال هاست کلی مشتری و خواهان دارد که خرید لاشه پرندگان مهاجر را به یک تجارت پرسود تبدیل کرده اند.

شاید اگر در این بازار چرخی بزنید، بتوانید یک جفت غاز خاکستری را پنج میلیون ریال یا یک اُردک خوتکا و کله سبز را تا سه میلیون ریال بخرید! در همه این سال‌ها این بازار، اما از اعتراض‌های مکرر در امان نبوده است. کشتار بیش از حد پرندگان مهاجر و گونه‌های نادر افزون بر حضور پررنگ شکارچیان غیرمجاز، در نهایت باعث شد سال ۹۷ فروش پرندگان در فریدونکنار رسما از سوی سازمان حفاظت محیط زیست و شورای تأمین استان، غیرقانونی اعلام شود.

با این حال، این بازار در گذر زمان به حدی قدرت و قوت گرفت که در بهمن ۹۸ هم درست و حسابی تعطیل نشد؛ وقتی خبر مرگ مشکوک بیش از ۲۰ هزار بال پرنده به گوش رسید. مهر سال گذشته بود که رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران اعلام کرد؛ سالانه به طور متوسط ۱۵۰ هزار تا ۳۰۰ هزار بال پرنده در تالاب فریدونکنار شکار می‌شود. همه این هجمه‌ها در نهایت باعث شد تا سال قبل پویشی با عنوان «نه به کشتار پرندگان» از سوی فعالان محیط زیست راه بیفتد مگر کمی اوضاع را تعدیل کند.

حالا بعد از همه این بالا و پایین ها، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با رسانه‌ها از بسته شدن همیشگی بازار پرندگان فریدونکنار با ورود دستگاه قضایی خبر داد؛ البته این در حالی است که طبق آنچه خبرگزاری ایرنا نوشته، مسئولان استانی از این موضوع خبری ندارند: «دادستان فریدونکنار ضمن بی اطلاعی از این خبر به خبرنگار ایرنا گفته است: تاکنون هیچ گونه نامه یا حتی خبری مبنی بر بسته شدن بازار فریدونکنار به دادستانی ارسال نشده است. در این فصل از سال نه پرنده‌ای در فریدونکنار وجود دارد و نه بازاری فعال است که با آن برخورد شود و اکنون بازاری که از آن به عنوان بازار پرندگان وحشی فریدونکنار یاد می‌شود یک کوچه خالی با تعدادی تخت است.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->