آخرین وضعیت ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» | تزریق به مدار با موفقیت انجام شده است + فیلم آیا گلکسی زد فلیپ FE سال ۲۰۲۵ عرضه می‌شود؟ تغییر قابلیت بلاک در ایکس | حالا پست‌های عمومی شما را همه می‌بینند پرواز اولین تاکسی برقی تویوتا در آسمان ژاپن + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی به فضا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل
سرخط خبرها

ماسک‌های مستعمل می‌توانند بتن را تقویت کنند

  • کد خبر: ۱۰۶۷۵۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
ماسک‌های مستعمل می‌توانند بتن را تقویت کنند
در چند سال گذشته، ماسک‌های یک‌بار مصرف به انبوه زباله تبدیل شده‌اند. با این حال، تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که آن‌ها می‌توانند بتن را تقویت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات قبلی نشان داده‌اند که وقتی الیاف تقویت‌کننده ریز در ترکیب مایع تشکیل دهنده بتن ریخته شوند، احتمال ترک خوردن بتن خشک شده کاهش می‌یابد. با در نظر گرفتن این واقعیت، دانشمندان دانشگاه ایالتی واشنگتن از پارچه پلی پروپیلن یا پلی استر موجود در ماسک‌های دور ریخته شده برای تأمین این الیاف استفاده کردند.

به منظور بررسی این موضوع، محققان پل‌های فلزی بخش بینی هر ماسک و حلقه‌های پنبه‌ای ماسک‌های جراحی یک‌بار مصرف را حذف کردند و سپس پارچه باقی‌مانده را به الیافی به طول ۵ تا ۳۰ میلی‌متر تبدیل کردند.

سپس الیاف با محلول اکسید گرافن ترکیب شدند. این کار یک پوشش اضافی به ترکیب قبلی اضافه کرد و محصول نهایی به سیمان - که ماده اتصال دهنده اجزای تشکیل دهنده بتن است - اضافه شد.

هنگامی که سیمان تقویت شده با الیاف یک ماه پس از تولید آزمایش شد، مشخص شد که مقاومت کششی آن ۴۷ درصد بیشتر از سیمان عادی است. لازم به ذکر است که افزودن الیاف باعث کاهش جزئی در استحکام فشاری بتن شد، البته این کاهش تنها ۳ درصد بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->