اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

ماسک‌های مستعمل می‌توانند بتن را تقویت کنند

  • کد خبر: ۱۰۶۷۵۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
ماسک‌های مستعمل می‌توانند بتن را تقویت کنند
در چند سال گذشته، ماسک‌های یک‌بار مصرف به انبوه زباله تبدیل شده‌اند. با این حال، تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که آن‌ها می‌توانند بتن را تقویت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات قبلی نشان داده‌اند که وقتی الیاف تقویت‌کننده ریز در ترکیب مایع تشکیل دهنده بتن ریخته شوند، احتمال ترک خوردن بتن خشک شده کاهش می‌یابد. با در نظر گرفتن این واقعیت، دانشمندان دانشگاه ایالتی واشنگتن از پارچه پلی پروپیلن یا پلی استر موجود در ماسک‌های دور ریخته شده برای تأمین این الیاف استفاده کردند.

به منظور بررسی این موضوع، محققان پل‌های فلزی بخش بینی هر ماسک و حلقه‌های پنبه‌ای ماسک‌های جراحی یک‌بار مصرف را حذف کردند و سپس پارچه باقی‌مانده را به الیافی به طول ۵ تا ۳۰ میلی‌متر تبدیل کردند.

سپس الیاف با محلول اکسید گرافن ترکیب شدند. این کار یک پوشش اضافی به ترکیب قبلی اضافه کرد و محصول نهایی به سیمان - که ماده اتصال دهنده اجزای تشکیل دهنده بتن است - اضافه شد.

هنگامی که سیمان تقویت شده با الیاف یک ماه پس از تولید آزمایش شد، مشخص شد که مقاومت کششی آن ۴۷ درصد بیشتر از سیمان عادی است. لازم به ذکر است که افزودن الیاف باعث کاهش جزئی در استحکام فشاری بتن شد، البته این کاهش تنها ۳ درصد بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->