ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

ماسک‌های مستعمل می‌توانند بتن را تقویت کنند

  • کد خبر: ۱۰۶۷۵۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
ماسک‌های مستعمل می‌توانند بتن را تقویت کنند
در چند سال گذشته، ماسک‌های یک‌بار مصرف به انبوه زباله تبدیل شده‌اند. با این حال، تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که آن‌ها می‌توانند بتن را تقویت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات قبلی نشان داده‌اند که وقتی الیاف تقویت‌کننده ریز در ترکیب مایع تشکیل دهنده بتن ریخته شوند، احتمال ترک خوردن بتن خشک شده کاهش می‌یابد. با در نظر گرفتن این واقعیت، دانشمندان دانشگاه ایالتی واشنگتن از پارچه پلی پروپیلن یا پلی استر موجود در ماسک‌های دور ریخته شده برای تأمین این الیاف استفاده کردند.

به منظور بررسی این موضوع، محققان پل‌های فلزی بخش بینی هر ماسک و حلقه‌های پنبه‌ای ماسک‌های جراحی یک‌بار مصرف را حذف کردند و سپس پارچه باقی‌مانده را به الیافی به طول ۵ تا ۳۰ میلی‌متر تبدیل کردند.

سپس الیاف با محلول اکسید گرافن ترکیب شدند. این کار یک پوشش اضافی به ترکیب قبلی اضافه کرد و محصول نهایی به سیمان - که ماده اتصال دهنده اجزای تشکیل دهنده بتن است - اضافه شد.

هنگامی که سیمان تقویت شده با الیاف یک ماه پس از تولید آزمایش شد، مشخص شد که مقاومت کششی آن ۴۷ درصد بیشتر از سیمان عادی است. لازم به ذکر است که افزودن الیاف باعث کاهش جزئی در استحکام فشاری بتن شد، البته این کاهش تنها ۳ درصد بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->