بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | جک J۴ چند؟ بی‌تحرکی در بازار خودرو‌های داخلی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول اعلام قیمت انواع گوشت تنظیم بازاری گوساله (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول یارانه مهرماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | مبلغ واریزی چقدر است؟ عدم صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی از فردا (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت گل زعفران اعلام شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) درآمد‌های مالیاتی در خراسان رضوی افزایش یافت درخشش بورس در مهرماه ۱۴۰۴ | بورس آخرین روز مهرماه را مثبت به پایان رساند راه‌های گذر از  تحریم‌ها و  حفظ بازار‌های هدف در میزگرد اقتصادی شهرآرا | ناکارآمدی علیه صادرات قیمت مرغ در مشهد ارزان‌تر شد | کاهش قیمت تخم‌مرغ و قطعات مرغ (۳۰ مهر ۱۴۰۴) طلا امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۳۰ مهر ۱۴۰۴) ماندگاری دلار در کانال ۱۰۶ هزار تومان در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) سایپا قیمت جدید محصولات خود را اعلام کرد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول امید‌های تازه برای رونق اقتصاد محلی | روایت نشست بررسی مشکلات تولید و تجارت با حضور نخبگان اقتصادی ایران در مشهد جزئیات تعرفه‌های جدید برق اعلام شد ترانزیت و صادرات در خراسان؛ پلی بین ایران و آسیای میانه شاخص جدید حذف یارانه خانوارها چیست؟ | خرید خُرد، معیار عدالت اقتصادی؟ ۴ شهرک صنعتی در صدر کشفیات مزارع غیرمجاز رمزارز ۱۷۲ واحد فعال قارچ خوراکی در خراسان رضوی شاخص کل بورس تعدیل شده با تورم بررسی قیمت امروز دینار عراق و افغانی افغانستان در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) ۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبان‌ماه امشب شارژ می‌شود (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) | اونس جهانی از عرش به فرش آمد بیشترین نیروی کار در کدام کشور‌ها قرار دارند؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | فلفل دلمه را چند بخریم؟ قیمت خرید تضمینی گندم اعلام شد چالش‌های صادرات در خراسان رضوی؛ از حمل‌ونقل تا ارز چندنرخی فرزین: شرکت‌های تحت تملک بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند
سرخط خبرها

تشدید نظارت بر واحد‌های اقامتی مشهد در ایام تعطیلی عید فطر

  • کد خبر: ۱۰۶۸۴۳
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۵
تشدید نظارت بر واحد‌های اقامتی مشهد در ایام تعطیلی عید فطر
کارشناس مسئول بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی گفت: نظارت بر واحد‌های اقامتی مشهد در ایام تعطیلی عید فطر شدت می‌گیرد. متأسفانه در ایام عید شاهد تخلفات زیادی در این حوزه بودیم.

طنین همتی| شهرآرانیوز، بخشعلی بیاتی درباره تمهیدات نظارتی در ایام عید و ورود زائران به مشهد بیان کرد: با توجه به برگزاری جلسه کمیته نظارت و بازرسی بر تنظیم بازار ستاد خدمات سفر را داشتیم و تمهیدات لازم را برای حضور مسافران در ایام تعطیلی عید فطر پیش‌بینی کردیم.

به گفته وی، نظارت و بازرسی بر واحد‌های اقامتی حوزه حمل‌ونقل که بر عهده سازمان صمت است، همچنین نظارت بر واحد‌های اقامتی که بر عهده اتاق اصناف و نظارت بر اقلام اساسی که در حوزه جهاد کشاورزی است همانند ایام نوروز در این ایام شدت می‌گیرد.
وی با بیان اینکه قرار بر این شد در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای حدود ۳۰درصد افزایش ظرفیت ناوگان را در ایام عید فطر داشته باشیم،افزود: همچنین برای نانوایی‌ها در اطراف حرم افزایش آرد موردنیاز پیش‌بینی شده تا مشکلی برای تأمین آرد در این منطقه پرتردد برای زائران پیش نیاید و بر همین اساس ۹۰ نانوایی با حجم ۲۴۰ تن آرد برای این ایام پیش‌بینی شده است. به گفته وی،آستان قدس در محدوده حرم محوطه‌ای برای ارائه نان در نظر گرفته است که ۳۲ تن آرد هم برای آن‌ها پیش‌بینی شده‌ است.
کارشناس مسئول سازمان صمت در ادامه گفت: در همین راستا جهاد کشاورزی پیش‌بینی تهیه اقلام اساسی را برای تعطیلی پیش‌رو داشته‌اند و سازمان میادین شهرداری مشهد هم ۴ بازار در اطراف حرم در نظر گرفته است تا اقلام به‌دست زائران و مجاوران برسد. در حوزه حمل‌و‌نقل هم در پایانه مسافربری و هم در حوزه راه آهن نیروهای نظارتی را مستقر کردیم.
براتی یادآور شد: بیشتر بحث نظارت ما در حوزه واحد‌های اقامتی معطوف خواهد شد، متأسفانه در ایام عید شاهد تخلفات زیادی در این حوزه بودیم. همکاران در حوزه اماکن و مرکز بهداشت برای خدمت‌رسانی در ایام عید اعلام آمادگی کردند و پنج مرکز در ایام تعطیلی عید فطر دایر هستند.
وی ادامه داد: همه دستگاه‌های نظارتی و تنظیم بازار در کمیته نظارت تنظیم بازار برای تعطیلات عید فطر آماده‌باش هستند و اغلب نظارت‌ها در محدوده حرم مطهر و واحدهای اقامتی خواهد بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->