به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین مقصودی با انتقاد از نبود عدالت آموزشی در آموزش و پرورش از طرح سئوال خود از وزیر آموزش و پرورش در این باره خبر داد و گفت: این سئوال در نوبت طرح شدن در صحن علنی مجلس است.
نماینده مردم سبزوار، جوین و جغتای در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معلمان مدارس غیرانتفاعی، مدارس دولتی، مدارس مناطق محروم و بالای شهر تهران نباید تفاوتی با یکدیگر داشته باشند، افزود: متأسفانه در شرایط فعلی اختلاف طبقاتی جدی در آموزش و پرورش وجود دارد به نحوی که معلمان در مناطق محروم و برخوردار بسیار متفاوت است.
برآورد حداقل ۵۰۰ هزار کودک بارمانده از تحصیل
این نماینده مردم در مجلس با یادآوری اینکه این موضوع در خصوص توزیع امکانات در آموزش و پرورش نیز صدق میکند، ادامه داد: براساس برآوردهای صورت گرفته حداقل ۵۰۰ هزار دانش آموز به دلیل نبود سرویس ایاب و ذهاب و مسائل اقتصادی ترک تحصیل کردهاند.
وی با بیان اینکه آمار دقیق کودکان بازمانده از تحصیل و ترک تحصیل کردهها وقتی به دست میآید که تعداد دانش آموزان مقطع متوسطه با دانش آموزان ابتدایی قیاس شود، گفت: از سوی دیگر آموزش و پرورش به جای توزیع عادلانه امکانات و جلوگیری از ادامه فعالیتهای مدارس لاکچری، این قشر ضعیف را فراموش کرده است.
وجود ۲۴ نوع مدارس در کشور عین بی عدالتی است
مقصودی با انتقاد از اینکه در حال حاضر ۲۴ نوع مدرسه در کشور وجود دارد که این مسئله فقط بر بیشتر شدن تبعیضها در جامعه منجر میشود، اضافه کرد: اصل ۳۰ قانون اساسی بر آموزش و پرورش رایگان بر مبنای عدالت تأکید دارد و وجود این تعداد مدرسه در کشور هیچ توجیهی نداشته و بر خلاف قانون اساسی است.
وی درباره مصوبه مجلس در خصوص حذف تنوع مدارس که با ایرادات شورای نگهبان مواجه شد نیز گفت: این مصوبه کمک بزرگی به تحقق عدالت آموزشی در کشور میکند و موجب رفع تبعیض در کشور میشود.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر در کنار این مدارس مافیای چاپ کتب کمک آموزشی و مافیای کنکور درآمدهای هنگفتی دارند که هیچ نظارتی بر این حوزه نیز وجود ندارد.
منبع: خانه ملت