۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد
سرخط خبرها

نقش کارگران در تحقق شعار سال

  • کد خبر: ۱۰۶۹۷۹
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۶
نقش کارگران در تحقق شعار سال
هادی ابوی - دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران

سال‌های گذشته را رهبر معظم انقلاب برای ترسیم نقشه راه کشور با عنوان‌های اقتصادی نام‌گذاری کرده‌اند. امسال نیز ایشان سال را «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نام‌گذاری کرده‌اند. بررسی عنوان‌های سال‌های اقتصادی گذشته نشان می‌دهد که اقشار مختلفی مانند مسئولان، بخش خصوصی، مردم و دانشگاهیان در تحقق آن‌ها نقش داشته و هر یک براساس جایگاهی که در اقتصاد کشور دارند، باید برای تحقق شعار سال تلاش کنند.

به‌عنوان مثال تولیدکنندگان باید برای تولید محصولات باکیفیت و ارتقای تولید ملی و مصرف‌کنندگان با خرید کالا‌های داخلی سعی کنند تا اهداف نام‌گذاری سال‌ها محقق شود. در این میان یکی از اقشاری که در تحقق نام‌گذاری سال‌ها نقش بسزایی دارند، کارگران هستند.

امروز همه کشور‌ها سعی می‌کنند تا برای ارتقای سطح اقتصادشان مدام استفاده از فناوری را افزایش دهند، اما همگی بر این مسئله اتفاق نظر دارند که نیروی انسانی مهم‌ترین سرمایه رشد و توسعه به شمار می‌رود. از این رو اگر خواهان پیشرفت اقتصادی و رسیدن به اهداف تعیین‌شده در نام‌گذاری سال هستیم، اولین اقدامی که باید در این راستا صورت بگیرد، توجه به نیرو‌های انسانی و بهادادن به آن‌هاست.

درواقع نیروی انسانی ماهر سرمایه عمومی نظام اقتصادی کشور است و در این بین کارگران به‌عنوان سرمایه‌های اصلی اقتصاد ایران اسلامی و بازوی توسعه پایدار اقتصادی کشور از نقش راهبردی و کلیدی در تحقق شعار سال برخوردارند.

به‌عنوان مثال یکی از ارکان نام‌گذاری امسال «دانش‌بنیان» است. گنجاندن این واژه براساس شناخت دقیق از وضعیت اقتصاد جهانی که در حال تغییر است و دیگر در آن روش‌های تولید قدیمی جوابگو نیست، صورت گرفته، اما آنچه در این میان مهم است، نقش نیرو‌های انسانی در تحقق دانش‌بنیان‌شدن روند تولید است.

درواقع ما زمانی می‌توانیم از اقتصاد دانش‌بنیان صحبت کنیم که دیگر عواملی را که در تولید مهم هستند، به موازات فناوری و علم به‌کار‌رفته در تولید ارتقا داده باشیم. یکی از این عوامل نیرو‌های انسانی هستند.

اکنون در واحد‌های تولیدی در سطوح مختلف نیرو‌هایی با مهارت‌های تجربی و همچنین دانش‌آموختگان دانشگاهی هستند که به‌دلیل اشرافی که بر روند تولید دارند، به‌خوبی می‌توانند با ابتکار و نوآوری بستر‌های لازم برای تحقق دانش‌بنیان‌شدن خطوط تولید را فراهم کنند. اگر فضا در واحد‌های تولیدی برای بروز خلاقیت این افراد فراهم شود، این مسئله می‌تواند به حرکت در تحقق شعار سال کمک زیادی کند.

درنهایت اینکه توسعه اشتغال‌آفرینی نیز ارتباط مهمی با نیروی انسانی و بهره‌وری آن دارد. ما هرچه به نیروی انسانی و کارگران بهای بیشتری بدهیم، سبب می‌شود تا بهره‌وری در واحد‌های اقتصادی افزایش یابد و در پی آن قدرت رقابت محصولات تولیدی در بازار‌های داخلی و خارجی بیشتر شود. تحقق این مسئله سبب می‌شود تا وضعیت برای عرضه کالا‌های داخلی بهتر شود و خودبه‌خود اشتغال‌آفرینی تقویت شود.

در پایان اینکه کارگران همواره نشان داده‌اند که در طول انقلاب اسلامی ازجمله گروه‌هایی بوده‌اند که نقش بسزایی در حفظ این شجره طیبه داشته‌اند. از این رو به‌طور حتم آن‌ها امسال نیز عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده‌اند و در این راه از هیچ فداکاری دریغ نخواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->