طرح کاریکاتوریست مشهور عرب از حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است از پایین‌خیابان تا محرم | مستند‌هایی برای زنده‌نگه‌داشتن حافظه شهری مشهد
سرخط خبرها

هنرمند نادر انقلاب

  • کد خبر: ۱۰۷۰۲۱
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
هنرمند نادر انقلاب
محمد حسین زاده - مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی

هنرمند با احساسش نفس می‌کشد، برای همین پر است از لطافت. برای همین جنگ همیشه در چشمان هنرمندان سخت و زمخت است. آن روح لطیف با جنگ، شیشه جانش خراش بر‌ می‌دارد.

جنگ، اما در میان فرزندان روح ا...، ماهیتی دیگر دارد و روحی دیگر. جنگ در این سرزمین با عاشورا گره خورده است و دل‌های رزمنده هایش با سیدالشهدا. سید مرتضی آوینی از دل چنین دفاعی، شعری سرود به نام روایت فتح و آن‌ها که توفیق داشتند، در رکاب آقا مرتضی الفبای عاشقی را مشق کردند.

نادر طالب زاده، همان هنرمند با روحی لطیف است که جنگ دلش را می‌آزرد و دفاع سپند جانش را شعله ور می‌کرد. با سید مرتضی سرودن را آغاز کرد و بعد شهادت سید شهیدان اهل قلم، علم او را بر زمین نگذاشت. نادر جبهه فرهنگی انقلاب دلش در خوزستان بود، در بوسنی بود، در عراق بود، در افغانستان بود؛ در یمن بود، ...

دلش با انقلاب خمینی بود، با مرام خمینی بود، با بچه‌های خمینی بود. برای همین قدمش محکم بود، چون دلش به کوه تکیه زده بود. نادر جبهه فرهنگی انقلاب، هم دوربین مستندش برای این انقلاب روشن بود، هم عزمش بر گفتمان سازی و تربیت نیرو و تبیین آرمان‌های انقلاب استوار.

طالب زاده هنرمندی نادر است در میان هنرمندانی که در دریای متلاطم روشنفکری سرگردان هستند. کم هنرمندانی نبوده اند که ترک وطن کرده اند برای آسایشی بیشتر و نادر، نادر هنرمندی بود که از دریای توفان زده غربت غرب، دل به ساحل امن وطن سپرد.

او بر گردن بسیاری از فعالان فرهنگی هنری کشور حق دارد و یادگار‌های زیادی همچون جشنواره عمار را برای ما به ارث گذاشته است. قدس همیشه، آرمان زنده او بود و سکانس آخر عمرش را در روز قدس کلید زد و رفت تا به یاران شهیدش بپیوندد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->