فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

هنرمند نادر انقلاب

  • کد خبر: ۱۰۷۰۲۱
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
هنرمند نادر انقلاب
محمد حسین زاده - مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی

هنرمند با احساسش نفس می‌کشد، برای همین پر است از لطافت. برای همین جنگ همیشه در چشمان هنرمندان سخت و زمخت است. آن روح لطیف با جنگ، شیشه جانش خراش بر‌ می‌دارد.

جنگ، اما در میان فرزندان روح ا...، ماهیتی دیگر دارد و روحی دیگر. جنگ در این سرزمین با عاشورا گره خورده است و دل‌های رزمنده هایش با سیدالشهدا. سید مرتضی آوینی از دل چنین دفاعی، شعری سرود به نام روایت فتح و آن‌ها که توفیق داشتند، در رکاب آقا مرتضی الفبای عاشقی را مشق کردند.

نادر طالب زاده، همان هنرمند با روحی لطیف است که جنگ دلش را می‌آزرد و دفاع سپند جانش را شعله ور می‌کرد. با سید مرتضی سرودن را آغاز کرد و بعد شهادت سید شهیدان اهل قلم، علم او را بر زمین نگذاشت. نادر جبهه فرهنگی انقلاب دلش در خوزستان بود، در بوسنی بود، در عراق بود، در افغانستان بود؛ در یمن بود، ...

دلش با انقلاب خمینی بود، با مرام خمینی بود، با بچه‌های خمینی بود. برای همین قدمش محکم بود، چون دلش به کوه تکیه زده بود. نادر جبهه فرهنگی انقلاب، هم دوربین مستندش برای این انقلاب روشن بود، هم عزمش بر گفتمان سازی و تربیت نیرو و تبیین آرمان‌های انقلاب استوار.

طالب زاده هنرمندی نادر است در میان هنرمندانی که در دریای متلاطم روشنفکری سرگردان هستند. کم هنرمندانی نبوده اند که ترک وطن کرده اند برای آسایشی بیشتر و نادر، نادر هنرمندی بود که از دریای توفان زده غربت غرب، دل به ساحل امن وطن سپرد.

او بر گردن بسیاری از فعالان فرهنگی هنری کشور حق دارد و یادگار‌های زیادی همچون جشنواره عمار را برای ما به ارث گذاشته است. قدس همیشه، آرمان زنده او بود و سکانس آخر عمرش را در روز قدس کلید زد و رفت تا به یاران شهیدش بپیوندد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->