مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟
سرخط خبرها

اصلاح‌طلبان و اصولگرایان در جلسه با رئیسی چه گفتند؟

  • کد خبر: ۱۰۷۰۴۳
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۶
اصلاح‌طلبان و اصولگرایان در جلسه با رئیسی چه گفتند؟
رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: جلسه با آقای رئیسی نسبت به جلسات با آقای روحانی آرام‌تر بود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن هاشمی‌رفسنجانی رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران،  درباره دیدار روز گذشته‌ی برخی فعالان سیاسی با آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور اظهار داشت: این جلسات در همه دولت‌ها گذاشته می‌شود و معمولا روسای جمهور از فرصت ماه رمضان استفاده می‌کنند و با گروه‌های مختلف ملاقات‌هایی دارند؛ جلسه دیروز هم از ساعت ۱۸ آغاز شد و تا نماز و افطار ادامه داشت.

وی افزود: مدعوین از منظر سیاسی خود صحبت کردند و بعضا صحبت‌ها از دستور هم خارج می‌شد. اگرچه بواسطه آنکه مدعوین عمدتا دبیران کل احزاب و روسای شورا‌های مرکزی احزاب بودند، باید بیشتر درباره احزاب صحبت می‌شد، ولی صحبت‌ها به سمت مسائل اقتصادی رفت. البته این مباحث هم‌اکنون در اولویت است.

هاشمی‌رفسنجانی تصریح کرد: مشکلات مردم، تورم، کسری بودجه، انتخابات و نحوه نگرش شورای نگهبان به تأیید صلاحیت‌ها و همچنین لزوم مراقبت رئیس‌جمهور بر اجرای قانون اساسی از مباحثی بود که در جلسه توسط حضار مطرح شد.

رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: از دیگر موضوعات نیز سیاست خارجی و برجام بود و آقای رئیس‌جمهور هم در نهایت درباره سیاست‌هایش در حمایت از تولید مسائلی را مطرح کردند.

هاشمی‌رفسنجانی خاطرنشان کرد: جلسه صمیمی بود و عمدتا همه سعی کردند که در فضای آرامی صحبت کنند.

وی، اظهار داشت: بنده نیز تأکید کردم مردم وقتی شاد هستند که فردای روشن داشته باشند و اکثر مردم اگر ببینند قرار است گشایشی در زندگی‌شان بشود، مشکلات امروز را تحمل می‌کنند. مردم باید حس کنند که دولتمردان دنبال راه علاج درد‌های کشور و آن‌ها هستند. علیرغم همه تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد، این حس خیلی بین مردم رسوخ نکرده است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: البته همیشه باید امیدوار بود و من از رئیس‌جمهور محترم خواستم سعی کنند که اطلاعات صحیح، به‌موقع و دقیق را از مسئولان بگیرند و سران قوا را طبق آن داده‌ها هماهنگ کنند. موضوع اطلاعات دقیق برای تصمیم‌گیری بسیار مهم است و وظیفه همه ما این است که سعی کنیم به مردم اطلاعات دقیق بدهیم تا بدانند در چه وضعی هستند و هم‌چنین مسئولان بتوانند تصمیمات صحیح بگیرند.

هاشمی‌رفسنجانی در ادامه افزود: در این جلسه گفتم که با توجه به گذشت ۴۳ سال از انقلاب، نسل جدید با نسلی که انقلاب کردند تفاوت دارد و واقع‌گراتر شده و خیلی به هنجار‌های موجود پایبند نیستند لذا لازم است مدیریت هدف‌گرا ایجاد کنیم تا آنان امیدوار شوند.

هاشمی‌رفسنجانی در ادامه گفت: برخی از فعالان سیاسی ازجمله اصلاح‌طلبانِ تند در این جلسه حضور نداشتند و بیشتر معتدلین بودند و ما هم جناح معتدلِ اصلاح‌طلب هستیم.

وی درباره فضای حاکم بر جلسه اظهار داشت: جلسه با آقای رئیسی نسبت به جلسات با آقای روحانی آرام‌تر بود و همه سعی کردند آرام صحبت کنند و یکی از دلایلش هم این بود که حدود ۹ ماه از حضور آقای رئیسی در ریاست جمهوری گذشته و سعی بر این بود تا به ایشان امیدواری بدهند و به مباحث انتقادی شدید خیلی ورود نکنند. اصولگرایان هم از فرصتی که برایشان پیش آمده اظهار نگرانی می‌کردند که خدای ناکرده این فرصت از دست برود و مردم به امیدهایشان در رأی به آقای رئیسی نرسند و تذکرات این‌چنینی می‌دادند.

دیدار فعالان سیاسی روز گذشته به میزبانی آیت‌الله رئیسی برگزار شد و احمد توکلی، مجید انصاری، حسین مرعشی، علی مطهری، سید مصطفی میرسلیم، زهرا الهیان، محمدحسین صفارهرندی، سعید لیلاز، حمید رسایی، بیژن نوباوه، حسین کمالی، محمد ناظمی اردکانی، علی خضریان، نصرالله پژمان‌فر، سید محمدعلی ابطحی، مجتبی شاکری، مالک شریعتی، اشرف بروجردی، شهاب طباطبایی، الهام امین‌زاده حضور داشتند.

منبع: تسنیم

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->