انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور دژ دفاعی الموت در آستانه جهانی شدن راز پزشک قاتل بر ملا شد | قتل ۱۵ بیمار طی چهار سال موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری ایران و پاکستان سازمان بهزیستی: ۹۳ درصد افراد دارای معلولیت در خانه نگهداری می‌شوند حدود ۱۷ هزارنفر از مردم مشهد، امدادگر هلال‌احمر هستند| مشهد، میزبان بزرگترین بیمارستان امدادی کشور آخرین وضعیت جاده‌های خراسان رضوی | مه‌آلودگی و بارش باران در برخی محورها (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) تاریخ واریز حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بانک رفاه کارگران و سایر بانک‌ها + جدول درباره ضرورت توجه به قوانین موتورسواری | مانور مرگ روی دوچرخ! آموزش بی کیفیت؛ دانش آموز کم سواد میزان پرداختی دهک‌ها برای بیمه سلامت اعلام شد ۴۱ بیمار جدید مبتلا به هموفیلی در خراسان رضوی شناسایی شدند (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) برنامه‌های ویژه هفته معلم در سراسر کشور اعلام شد بازدید از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) رایگان شد ایران در آستانه سالخوردگی زودرس اعضای بدن ۱۶۵ بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۸۲۶ فرد نیازمند به عضو پیوند شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| قوه قضائیه: حکم اعدام تتلو صادر شده است | هنوز قطعیت آن اعلام نشده است توقیف خودرو‌های متخلف در پارکینگ‌های شخصی دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۴ اعلام شد معاون آموزش ابتدایی: در اجرای طرح «حامی»، هیچ هزینه‌ای نباید از خانواده‌ها دریافت شود سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم پرونده چای دبش در حال اجرا است | ایران به هیچ قدرتی باج نمی‌دهد + فیلم افزایش ۲۹ درصدی اختلالات خلقی در روز‌های آلوده هشدار به بیماران قلبی | مراقب گرمای شب‌ها باشید رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری: امیدواریم در اردیبهشت‌ماه شاهد افزایش حقوق و صدور احکام جدید برای بازنشستگان باشیم آدم ربایی اتباع بیگانه غیرمجاز در مشهد پیش‌بینی بارش برف و باران بهاری در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر طی امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری به همراه متناسب‌سازی صادر می‌شود آغاز سفر‌های کیش برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با خواص بی‌نظیر کرفس آشنا شوید جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول افزایش حقوق به همراه متناسب‌سازی
سرخط خبرها

حذف ماسک، موج جدیدی از کرونا ایجاد می‌کند

  • کد خبر: ۱۰۷۱۰۳
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۱
حذف ماسک، موج جدیدی از کرونا ایجاد می‌کند
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در کشور‌هایی که به یکباره ماسک حذف شد موج شدیدی از بیماری ایجاد شد به همین علت با وجود کنترل نسبی بیماری در ستاد ملی مقابله با کرونا، حذف ماسک یا توقف واکسیناسیون به هیچ عنوان مطرح نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سعید کریمی در پاسخ به این سؤال که با قرار گرفتن کشور در بهترین شرایط کرونایی آیا تصمیمات متناسب با این شرایط اتخاذ شده است؟ افزود: باوجود اینکه امروز به همت مردم و با تدابیر دولت در بهترین شرایط بیماری قرار داریم، اما هرگز کرونا را پایان یافته تلقی نمی‌کنیم، امروز در هند موارد افزایشی است و ما با این کشور فاصله جغرافیایی چندانی نداریم و اگر مراقب نباشیم ممکن است دوباره دچار مشکل شویم.

وی با تأکید بر مراجعان روزانه مشکوک، محتمل و قطعی کرونا به ۱۰ هزار نفر در کشور ادامه داد: آمار مبتلایان روزانه که نیاز به بستری دارند به حدود هزار نفر رسیده است و در مجموع روی تخت بیمارستان‌ها ۳ هزار و ۸۰۰ بیمار کرونایی داریم که از این تعداد هزار نفر در بخش مراقبت‌های ویژه هستند پس کرونا هنوز تمام نشده است.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: از جهت واکسیناسیون هم توصیه می‌کنیم کسانی که وقت نوبت سوم آن‌ها رسیده است حتما تزریق کنند، زیرا زمان آن که بگذرد ایمنی پایین می‌آید و همین ویروسی که برای یک نفر با ایمنی قوی مشکل ایجاد نمی‌کند می‌تواند برای کسی که ایمنی ضعیفی دارد مشکل ساز شود به همین علت تزریق یک نوبت دیگر برای کسانی که سن بالا یا نقص سیستم ایمنی دارند ابلاغ شده است.

دکتر کریمی افزود: قابل درک است که وقتی شرایط بهتر می‌شود مردم حس می‌کنند دیگر نیازی به مراقبت نیست و این کار رسانه و ما مسئولان است که به مردم گوشزد کنیم که کرونا تمام نشده است و باید مراقب باشیم.

وی با بیان اینکه تا تابستان موج جدیدی پیش بینی نمی‌کنیم، ادامه داد: اگر سویه جدیدی ایجاد نشود انتظار این است که به سمت شرایط بهتری برویم، اما این یک قانون است تا وقتی سیستم ایمنی کل دنیا قوی نشود و واکسیناسیون به صورت عادلانه در کشور‌های دنیا انجام نشود باید مراقب بود، زیرا ویروس در حال گردش است و مطمئن است دوباره جهشی اتفاق بیفتد و یک سویه جدیدی ایجاد شود که ما از آن بی خبر باشیم.

معاون درمان وزارت بهداشت در پاسخ به این سؤال که آمار‌ها تا چه حدی کاهش پیدا کند الزام استفاده از ماسک برداشته می‌شود، گفت: عامل‌های زیادی در این زمینه دخیل است که بررسی و تصویب آن جزو اختیارات ستاد ملی مقابله با کروناست و باید در کمیته‌های تخصصی بحث شود، به طور مثال از نظر کنترل ویروس ما یک «آر او» یا «آر زیرو» داریم که هر فردی چند نفر دیگر را می‌تواند آلوده کند اگر این شاخص به زیر یک برسد یعنی شرایط کنترل شده است و هر نفر کرونایی کمتر از یک نفر را می‌تواند مبتلا کند و این یعنی شیوع بیماری کند می‌شود و شرایط تحت کنترل در می‌آید.

دکتر کریمی با تأکید بر اینکه ماسک هرگز حذف نشده و رعایت شیوه نامه‌ها همچنان پابرجاست، افزود: ستاد مقابله با کرونا هنوز در این زمینه تصمیمی اتخاذ نکرده است و ما نیز به هیچ وجه توصیه نمی‌کنیم.

منبع: صدا‌ و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->