سرخط خبرها
| کد خبر: ۱۰۷۱۷۵ | ۱۴۰۱/۰۲/۱۲ | دریافت تصاویر

کوه؛ بهار، ریواس

ریواس، نوعی گیاه کوهی و بهاری است که به‌دلیل ساقه‌های قرمز و سبز و طعم ترش آن معروف است، عکس‌های این گزارش تصویری در استان مرکزی گرفته شده است.

ریواس، نوعی گیاه است که به‌دلیل ساقه‌های قرمز و سبز و طعم ترش آن معروف است. در اروپا و آمریکای شمالی، ریواس را می‌پزند و معمولاً با افزودنی‌هایی شیرین می‌کنند. در آسیا ریشه ریواس، کاربردهای درمانی دارد. ریواس به سلامت استخوان، مبارزه با سلول‌های سرطانی و کاهش وزن، کمک می‌کند.

ریواس، سرشار از مواد مغذی ضروری است و کالری اندک دارد. ریواس منبع خوبی از ویتامین K۱ است. هر ۱۰۰ گرم ریواس، بسته به میزان پخت، می‌تواند بین ۲۶ تا ۳۷ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تأمین کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->