معامله ۸۳.۶ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران افزایش حقوق فروردین ۱۴۰۴ به حساب بازنشستگان نشست (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون تامین مالی اتاق ایران: باید حرمت اموال بخش خصوصی رعایت شود گزارش صندوق بین المللی پول| ایران دومین اقتصاد برتر غرب آسیا+جزئیات رسیدگی به شرکت‌های فروش آنلاین طلا روی میز فرمانداری| مشهد، میزبان بیشترین تعداد بانوان طلافروش در کشور نهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر مشهد آغاز شد| رونمایی از نخستین شمش طلا و نقره ضدجعل بررسی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | چانگان، یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت نسبی قیمت‌ها شیر خام گران شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | قیمت لبنیات افزایش می‌یابد؟ اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارز آغاز فروش اقساطی ۳ محصول کرمان موتور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات جابه‌جایی پول از بزرگان بورسی به کوچک‌تر‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه افت قیمت طلا و سکه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به کانال ۸۱ هزار تومان رسید فهرست اقلام مشمول نرخ ارز ترجیحی مشخص شد رشد بی سابقه ۱۳.۶ درصدی تقاضای مصرف برق کشور قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی ۱۵ هزار تومان چه تعداد هواپیمای فعال در کشور داریم؟ ترخیص سریع‌تر مواد اولیه برای رشد تولید علت لغو برخی از قطار‌های مسافربری مشهد-سرخس در اردیبهشت ماه چیست؟ قیمت جهانی طلا امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد فرصت‌سوزی در خراسان رضوی با بی‌توجهی به مولدسازی | خواب ۳۱ همت سرمایه در املاک مازاد ورود دوباره خودرو به بورس کالا قوت گرفت دود حادثه بندرعباس در چشم اقتصاد خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از تأثیرات حادثه بندر شهید رجایی بر صنایع استان آغاز خرید تضمینی پیاز از کشاورزان ویدئو | بازگشت قیمت طلا و سکه به روند کاهشی صادرات ۵۸ میلیارد دلاری ایران ظرفیت رشد ۳ برابری دارد کاهش یک میلیارد دلاری صادرات فولاد ایران پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اولین دهکده نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور در مشهد افتتاح شد

  • کد خبر: ۱۰۷۳۶۷
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۹
اولین دهکده نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور در مشهد افتتاح شد
اولین دهکده نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی با هدف حمایت از تولید دانش‌بنیان در بخش کشاورزی با همکاری وزارت علوم و تحقیقات و وزارت جهاد کشاورزی در مشهد افتتاح شد.

طنین همتی|شهرآرانیوز، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج كشاورزی با حضور در مشهد، در نشست خبری این افتتاحیه که ظهر امروز برگزارشد، گفت: هدف از این سفر و طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره نام‌گذاری سال، انتظار این بود که در این سال شاهد افزایش کمی و ارتقای کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان باشیم.

به‌گفته دکتر سید مجتبی خیام‌نکویی، براساس مصوبات آیین‌نامه‌ای در حمایت از تولید دانش‌بنیان در بخش حمایت کشاورزی و منابع طبیعی، وزارت جهاد کشاورزی مکلف است با همکاری وزارت علوم تا پایان سال دست‌کم ۲۰درصد از تعداد کل شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و ۱۰درصد فروش آن‌ها از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور کشاورزی و منابع طبیعی محقق شود. 

وی تأکید کرد: براساس تفاهم‌نامه دو سازمان علوم و تحقیقات و تحقیقات آموزش و ترویج كشاورزی، مقرر شد ۱۰دهکده فناوری و نوآوری برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در ۱۰استان‌ کشور ایجاد کنیم. خوشبختانه قرعه به نام خراسان رضوی افتاد و باتوجه‌به آمادگی این استان، ما امروز شاهد افتتاح اولین دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی در این استان هستیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: انتظار داریم در پایان سال بتوانیم این سهم موردانتظار از بخش کشاورزی را در استان عملیاتی کنیم.

مهم‌ترین دستاورد ایجاد این نوع دهکده‌ها، به‌کارگیری نیروهای بخش کشاورزی داخل هر استان است و اینکه مصمم شویم یافته‌های این شرکت‌ها را به بخش کشاورزی رسوخ دهیم و شاهد افزایش کمی و ارتقای کیفی با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش کشاورزی باشیم.

دکتر علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، در این نشست خبری گفت: بخش کشاورزی حدود ۱۸درصد از تولید ناخالص ملی را به خودش اختصاص داده است که انتظار می‌رود شرکت‌های دانش‌بنیان در این تولید نقش داشته باشند. سهم بخش کشاورزی از شرکت‌های دانش‌بنیان حدود ۴درصد است و این نشان‌دهنده این است که این دو همراه هم نبوده‌اند.

این مقام مسئول به این نکته اشاره کرد که ۴۹پارک علم و فناوری و ۲۲۴مرکز رشد داریم که حدود  ۱۷۰۰شرکت را در خودشان جا داده‌اند.

به‌گفته دکتر خیرالدین، مشکل اصلی پارک‌های علم و فناوری زیرساخت است. مجموعه جهاد کشاورزی فضاهای خوبی دارد که به‌عنوان مرکز تحقیقات از آن‌ها استفاده می‌کند. تلاش می‌کنیم از امتیاز دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و علوم تحقیقات برای ایجاد پردیس‌های فناوری استفاده کنیم. خوشبختانه امروز شاهد اولین دهکده نوآوری و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی به‌صورت پایلوت در استان خراسان رضوی هستیم.

وی با بیان اینکه براساس تفاهم‌نامه‌ای که امروز امضا شد، قرار است در ۹استان دیگر کشور نیز چنین مراکزی راه‌اندازی کنیم، تصریح کرد: اولین پردیس خصوصی را پارک خراسان‌رضوی و پردیس فناوری و‌ نوآوری سلامت ثامن با همکاری آستان قدس رضوی ایجاد کرده‌اند و این دهکده یا همان پردیس می‌تواند الگویی جدید در کشور باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان از تسهیلات و امتیازات ویژه‌ای برخوردارند، به شرط اینکه از سوی پارک‌های علم و فناوری معرفی و ارزیابی شوند. بنابراین، امتیاز این دهکده این است که شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از طریق پارک علم و فناوری استان معرفی و از امتیازات لازم برخوردار شوند. در نتیجه مالکیت این دهکده کامل در اختیار جهاد کشاورزی است و فقط معرفی شرکت‌هایی که بتوانند از امتیاز معافیت‌های مالیاتی و تسهیلات استفاده کنند، توسط پارک جهاد کشاورزی استان انجام می‌شود. 

ما امیدواریم با این الگو بتوانیم تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان را افزایش دهیم و از مزرعه تا سفره با ایجاد این شرکت‌ها تأثیرگذار باشیم.



گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->