شهادت معصومه عظیمی، کارمند صداوسیما در حملۀ اسرائیل سحر امامی، مجری شیرزن صدا و سیما کیست؟ جبلی: خللی در اراده ما برای شکست رسانه‌ای جبهه کفر به وجود نیامده است سِرّ برجای ماندن ایران چیست؟ | یادداشت استاد شفیعی کدکنی درباره «مشی ایران» واکنش کاربران فضای مجازی به شجاعت و صلابت سحر امامی، مجری صداوسیما سحر امامی: چرا صدای مردم را خاموش می‌کنید؟ + فیلم و نظر کاربران جامعه رسانه‌ای کشور: در صف اول روایت حقیقت در کنار مردم ایستاده‌ایم چند بیت از شاعر روشندل مشهدی | سالی که حرف جنگ نباشد مبارک است خانه پدری لاله و ستاره اسکندری بر اثر بمباران تخریب شد هشدار یک کارشناس رسانه درباره بازنشر اخبار جنگی: در زمین دشمن بازی نکنید در پناه واژه‌ها | نگاهی به ادبیات جنگ و نگاهداشت حافظه جمعی سریال فلسطینی «خاک خونبار» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش ژیلا صادقی: هنر می‌تواند در جنگ برای مردم امیدبخش و آرامش‌دهنده باشد سلام نظامی یک ملت | برنامه‌ هنرمندان مشهدی در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی تابلوی عاشورایی که با شهادت، ناتمام ماند | درباره منصوره عالیخانی، اولین شهید هنرمند جنایت‌های رژیم صهیونیستی در ایران کارگردان سریال معمای شاه، اقدام جنگ‌طلبانه و منفور اخیر رژیم صهیونیستی را شدیداً محکوم کرد صنعتِ سرگرمی سوءاستفاده از تجهیزات نظامی است! اعلام آمادگی رضا رشیدپور برای اجرای برنامه در تلویزیون
سرخط خبرها

فواد ایزدی: طالب‌زاده برای ایران فراتر از یک سردار بود

  • کد خبر: ۱۰۷۵۱۴
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۰:۵۸
فواد ایزدی: طالب‌زاده برای ایران فراتر از یک سردار بود
فواد ایزدی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: طالب‌زاده در جنگ نرم دشمن فراتر از سردار ظاهر شده بود. متوجه شده بود، آن چیزی که در این حوزه کمبود دارد نگاه بین‌المللی به انقلاب است که امیدواریم با درگذشت ایشان این نگاه در کشور متوقف نشود.

گروه فرهنگ | شهرآرانیوز؛ فواد ایزدی، تحلیلگر سیاسی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در مراسم بزرگداشت نادر طالب‌زاده که در مجتمع دانشجویی امام رضا (ع) مشهد برگزار شد، اظهار کرد: عنوانی که برای نادر طالب زاده استفاده شده که ایشان سردار فرهنگی بوده‌اند، برای ایشان کم است. در جایگاه‌های نظامی تعداد سردار‌ها زیاد است، اما نادر طالب‌زاده ویژگی‌هایی داشت که عنوانی فراتر از سردار باید برای او استفاده شود.

وی گفت: طالب‌زاده یک متخصص قدر بود و در بهترین دانشگاه‌های دنیا تحصیل کرده بود. دغدغه و تعهدی که نسبت به عقبه کار‌های فرهنگی‌اش داشت او را در پیشبرد اهدافش کمک می‌کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: ویژگی بارز طالب‌زاده که نیازمند توجه بیشتری است، نگاه بین‌المللی او بود. طالب‌زاده معتقد بود اگر انقلاب بخواهد در مرز‌های ایران محدود شود در دراز مدت جواب نخواهد داد. از این رو سعی می‌کرد شبکه‌ای از افراد که در نقاط مختلف دنیا تشکیل دهد که برای انقلاب کار کنند.

ایزی یادآور شد: طالب‌زاده در کارهایش به غرب انتقاد می‌کرد، رقیب اصلی ما در حوزه‌های فرهنگی، تفکراتی است که از کشور‌های غربی به ایران منتقل می‌شود. طالب‌زاده در جنگ نرم دشمن فراتر از سردار ظاهر شده بود. متوجه شده بود، آن چیزی که در این حوزه کمبود دارد نگاه بین‌المللی به انقلاب است که امیدواریم با درگذشت ایشان این نگاه در کشور متوقف نشود.

وی خاطرنشان کرد: راه نادر طالب‌زاده نباید فراموش شود و مسئولین باید بیندیشند که چگونه راه او را ادامه دهند. شهادت قاسم سلیمانی خللی در حرکت نیرو‌های قدس ایجاد نکرد، در واقع با شهادت قاسم سلیمانی راه ایران برای رسیدن به اهدافش نزدیک‌تر شد، چون پس از شهادتش، خطر او برای دشمنان با ادامه یافتن مسیرش بیشتر شد، اما در حال حاضر برای نادر طالب‌زاده ادامه‌دهنده‌ای وجود ندارد که توجه به این موضوع از سوی متولیان امر بسیار اهمیت دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->