آیا ترور افسران ایرانی در بغداد صحت دارد؟ (۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه، جنایت رژیم صهیونیستی علیه یمن را محکوم کرد شهادت پاسدار کرمانی در منطقه مرزی سراوان (۸ شهریور ۱۴۰۴) هلاکت یک نظامی ارشد ارتش اسرائیل در غزه (۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام انصارالله یمن: رژیم صهیونیستی از خطوط قرمز عبور کرد | انتقام اجتناب‌ناپذیر است خاطره رهبر انقلاب اسلامی از ماجرای کاندید شدن شهید رجایی برای نخست‌وزیری دانمارک به‌دنبال اعمال تحریم علیه وزرای صهیونیست رقابت ۲ کریدور ایرانی در قفقاز | نقشه راه تهران برای تبدیل شدن به هاب ترانزیت اوراسیا ترور ابوعبیده، سخنگوی القسام تکذیب شد حزب‌الله: شهادت رهبران یمنی نتیجه جنایت جدید رژیم صهیونیستی است ترامپ سفرش به هند را لغو کرد تصویب بسته نظامی ۳۳۰ میلیون دلاری برای کمک به اوکراین بیماری ترامپ چیست؟ وزیر دفاع یمن: ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد دیدار دبیر شورای امنیت ارمنستان با عراقچی دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان کشف شد جانشینی رئیس‌جمهور آمریکا در صورت مرگ دونالد ترامپ چگونه است؟ سخنگوی وزارت دفاع: آمادگی دفاعی و عملیاتی نیروهای مسلح ایران افزایش یافته است نخست وزیر پیشبرد امور یمن تعیین شد شهادت نخست وزیر یمن تایید شد (۸ شهریور ۱۴۰۴) آکسیوس حال ترامپ را خوب توصیف کرد دیدار دبیر شورای امنیت ارمنستان با سرلشکر موسوی سفارت اوکراین در بغداد: در فعالیت‌های غیرقانونی در عراق مشارکتی نداریم تلاش مصر برای کاهش تنش و فراهم کردن زمینه مذاکرات میان ایران و آمریکا برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی ریاست جمهوری (۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
دکتر روحانی در دیدار معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان:

ایران اجرای پروژه‌های مشترک اکتشاف و استخراج نفت در دریای خزر را با جدیت پیگیری می‌کند

  • کد خبر: ۱۰۷۶۰
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹
ایران اجرای پروژه‌های مشترک اکتشاف و استخراج نفت در دریای خزر را با جدیت پیگیری می‌کند
رئیس جمهور برخورداری از ریشه‌های مشترک فرهنگی و تاریخی را ظرفیت و فرصت مناسبی برای تحکیم روزافزون مناسبات تهران- باکو دانست .

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در دیدار «شاهین مصطفی یف» معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان، پس از دریافت پیام کتبی «الهام علی یف» رئیس جمهور آذربایجان اظهارداشت: بدون تردید سفر هیات‌های عالی رتبه دو کشور و پیام گرم و صمیمی آقای الهام علی یف در توسعه و ارتقای روابط دو کشور بسیار تاثیرگذار است.

به گفته وی، گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان طی ۶ سال گذشته در سایه حکمت و درایت توانستند گام‌های بسیار مثبتی در مسیر تعمیق هر چه بیشتر روابط بردارند.
رئیس جمهور با اظهار خرسندی از اینکه همکاری‌ها و توافقات دو کشور به خوبی در مسیر اجرایی شدن قرار دارد، گفت: امیدوارم توافقات اخیری که با رییس جمهوری آذربایجان در باکو داشتیم به طور کامل و هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.
دکتر روحانی افزود: همکاری در زمینه اجرای پروژه‌های مشترک در خصوص احداث سد خداآفرین و نیروگاه می‌تواند در مسیر توسعه روابط دو کشور تحول ایجاد کند.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: احداث نیروگاه در مناطق مرزی دو کشور از اهمیت زیادی برخوردار است و امیدواریم طرح مشترکی که برای راه آهن رشت به آستارا توافق شده، هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.
دکتر روحانی افزود: جمهوری اسلامی ایران همچنین اجرای پروژه‌های مشترک اکتشاف و استخراج نفت در دریای خزر را با جدیت پیگیری می‌کند و امیدواریم این مباحث در جلسه کمیسیون مشترک دو کشور به طور دقیق مورد بررسی قرار بگیرد.
رئیس جمهور در ادامه اهمیت گسترش روابط علمی و فناوری دو کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: تهران آمادگی دارد در همه عرصه‌های فناوری با باکو مشارکت داشته باشد و معتقدیم ایجاد شهرک صنعتی مشترک می‌تواند باعث ارتقای روابط دوجانبه شود.
دکتر روحانی همچنین با تاکید براهمیت گردشگری و ضرورت توجه به مسائل زیست محیطی تصریح کرد: امیدوارم دو کشور همکاری‌های موثر و مفیدی در این زمینه مخصوصا در حوزه دریای خزر داشته باشد.
رئیس جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران هم روابط دوجانبه و هم روابط سه جانبه را در مسیر توسعه هر چه بیشتر روابط تهران- باکو و مسکو پیگیری می‌کند و به دنبال آن هستیم که هم مسیر ترانزیتی بین دو کشور و هم روابط سه جانبه در زمینه انرژی و برق تقویت شود.
شاهین مصطفی یف معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار ضمن تقدیم پیام رئیس جمهوری کشورش به دکتر روحانی اظهار داشت: آقای الهام علی یف به دوستی با شما و تحکیم روابط با جمهوری اسلامی ایران ارزش بسیار زیادی قائل است و با جدیت به دنبال تقویت همه جانبه روابط با تهران هستیم.
وی مذاکرات و رایزنی‌هایی که طی این سفر داشته را بسیار سازنده و مفید توصیف کرد و گفت: امروز در تمام زمینه‌ها شاهد رشد و پیشرفت در روابط و همکاری‌های تهران و باکو هستیم به نحوی که حجم مبادلات تجاری دو کشور از سال ۲۰۱۴ تاکنون سه برابر افزایش یافته و تعداد شرکت‌های ایرانی فعال در جمهوری آذربایجان در یک سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری اسلامی ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->