دستیار ویژه رئیس جمهور از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کرد بیانیه وزارت خارجه ایران در پاسخ به یاوه‌گویی ترامپ (۸ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه: مواضع آرژانتین و پاراگوئه علیه ایران را نفرت انگیز و شرم آور می‌دانیم ناگفته‌های علی لاریجانی از ۱۲ روز نبرد تحمیلی با رژیم صهیونیستی + فیلم اعتراض شدیداللحن ایران به سازمان ملل درباره حمله عامدانه رژیم صهیونیستی به کادر درمانی کشورمان دومین فتوای محاربه برای تهدید‌کنندگان و متعرضان به مرجعیت و رهبر معظم انقلاب صادر شد پزشکیان: آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم ایران در نامه‌ای به سازمان ملل خواستار محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین شد علت انفجار در پالایشگاه تبریز چیست؟ (۸ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: غنی‌سازی واژه بدی است! اولیانوف: آمریکا و اسرائیل هیچ مدرکی درباره ادعا‌های ضدایرانی خود ندارند یک نظامی صهیونیست در غزه با حمله مقاومت به ماشین جنگی اشغالگران به هلاکت رسید لغو جلسه محاکمه هفته بعد نتانیاهو (۸ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی ادعا‌ها درباره برگزاری مذاکرات با آمریکا را رد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: جایگاه احزاب در جامعه ولایی، نقش آفرینی در مدیریت است | تصمیم‌گیری قاطع و مدیریت رهبری، دشمن را غافلگیر کرد امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی کیست؟ حذف وثیقه خروج از کشور مشمولان برای زیارت عتبات عالیات در ماه‌های محرم و صفر ۱۴۰۴ جزئیات طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و دول متخاصم ادعای رسانه صهیونیستی: ایران قصد حذف وزیر جنگ اسرائیل را داشت وزیر خارجه آلمان علت حمایت کشورش از تجاوز به ایران را توجیه کرد تعداد شهدای نیروی دریایی ارتش درپی حمله رژیم صهیونیستی به ۴ تن رسید حضور هیئتی از رهبران حماس در مراسم تشییع شهدای اقتدار تأکید یک نماینده مجلس بر رسیدگی فوری به لایحه ساماندهی اتباع خارجی با توجه به شرایط کشور جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند
سرخط خبرها
دکتر روحانی در دیدار معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان:

ایران اجرای پروژه‌های مشترک اکتشاف و استخراج نفت در دریای خزر را با جدیت پیگیری می‌کند

  • کد خبر: ۱۰۷۶۰
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹
ایران اجرای پروژه‌های مشترک اکتشاف و استخراج نفت در دریای خزر را با جدیت پیگیری می‌کند
رئیس جمهور برخورداری از ریشه‌های مشترک فرهنگی و تاریخی را ظرفیت و فرصت مناسبی برای تحکیم روزافزون مناسبات تهران- باکو دانست .

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در دیدار «شاهین مصطفی یف» معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان، پس از دریافت پیام کتبی «الهام علی یف» رئیس جمهور آذربایجان اظهارداشت: بدون تردید سفر هیات‌های عالی رتبه دو کشور و پیام گرم و صمیمی آقای الهام علی یف در توسعه و ارتقای روابط دو کشور بسیار تاثیرگذار است.

به گفته وی، گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان طی ۶ سال گذشته در سایه حکمت و درایت توانستند گام‌های بسیار مثبتی در مسیر تعمیق هر چه بیشتر روابط بردارند.
رئیس جمهور با اظهار خرسندی از اینکه همکاری‌ها و توافقات دو کشور به خوبی در مسیر اجرایی شدن قرار دارد، گفت: امیدوارم توافقات اخیری که با رییس جمهوری آذربایجان در باکو داشتیم به طور کامل و هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.
دکتر روحانی افزود: همکاری در زمینه اجرای پروژه‌های مشترک در خصوص احداث سد خداآفرین و نیروگاه می‌تواند در مسیر توسعه روابط دو کشور تحول ایجاد کند.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: احداث نیروگاه در مناطق مرزی دو کشور از اهمیت زیادی برخوردار است و امیدواریم طرح مشترکی که برای راه آهن رشت به آستارا توافق شده، هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.
دکتر روحانی افزود: جمهوری اسلامی ایران همچنین اجرای پروژه‌های مشترک اکتشاف و استخراج نفت در دریای خزر را با جدیت پیگیری می‌کند و امیدواریم این مباحث در جلسه کمیسیون مشترک دو کشور به طور دقیق مورد بررسی قرار بگیرد.
رئیس جمهور در ادامه اهمیت گسترش روابط علمی و فناوری دو کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: تهران آمادگی دارد در همه عرصه‌های فناوری با باکو مشارکت داشته باشد و معتقدیم ایجاد شهرک صنعتی مشترک می‌تواند باعث ارتقای روابط دوجانبه شود.
دکتر روحانی همچنین با تاکید براهمیت گردشگری و ضرورت توجه به مسائل زیست محیطی تصریح کرد: امیدوارم دو کشور همکاری‌های موثر و مفیدی در این زمینه مخصوصا در حوزه دریای خزر داشته باشد.
رئیس جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران هم روابط دوجانبه و هم روابط سه جانبه را در مسیر توسعه هر چه بیشتر روابط تهران- باکو و مسکو پیگیری می‌کند و به دنبال آن هستیم که هم مسیر ترانزیتی بین دو کشور و هم روابط سه جانبه در زمینه انرژی و برق تقویت شود.
شاهین مصطفی یف معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار ضمن تقدیم پیام رئیس جمهوری کشورش به دکتر روحانی اظهار داشت: آقای الهام علی یف به دوستی با شما و تحکیم روابط با جمهوری اسلامی ایران ارزش بسیار زیادی قائل است و با جدیت به دنبال تقویت همه جانبه روابط با تهران هستیم.
وی مذاکرات و رایزنی‌هایی که طی این سفر داشته را بسیار سازنده و مفید توصیف کرد و گفت: امروز در تمام زمینه‌ها شاهد رشد و پیشرفت در روابط و همکاری‌های تهران و باکو هستیم به نحوی که حجم مبادلات تجاری دو کشور از سال ۲۰۱۴ تاکنون سه برابر افزایش یافته و تعداد شرکت‌های ایرانی فعال در جمهوری آذربایجان در یک سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری اسلامی ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->