صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد! ایران، رکورددار تجویز و مصرف دارو در دنیا | عوارض مصرف بی‌رویه دارو هشدار درباره عرضه غیرقانونی قرص برنج در عطاری‌ها اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند
سرخط خبرها

رسیدگی به بیش از ۵ میلیون پرونده قضائی در کلانتری و پاسگاه‌ها/ کاهش پرونده‌های نزاع و درگیری فردی و دسته‌جمعی در سال ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۱۰۷۹۲۸
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۲
رسیدگی به بیش از ۵ میلیون پرونده قضائی در کلانتری و پاسگاه‌ها/ کاهش پرونده‌های نزاع و درگیری فردی و دسته‌جمعی در سال ۱۴۰۰
رئیس پلیس پیشگیری انتظامی گفت: با تلاش همکاران در معاونت خدمات قضائی کلانتری و پاسگاه‌های سراسر کشور بیش از 5 میلیون پرونده قضائی در سال گذشته رسیدگی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار مهدی معصوم بیگی ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه روزی کارکنان انتظامی در تامین نظم و امنیت اظهار داشت: پلیس ضامن تأمین امنیت و برقراری نظم و اجرای قوانین است و حضور و اقتدار آن برای حیات آن جامعه، ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

این مقام ارشد انتظامی به عملکرد موفق معاونت خدمات قضائی پلیس پیشگیری انتظامی کشور و معاونت‌های قضائی فعال در کلانتری‌ها و پاسگاه‌های سراسر کشور اشاره کرد و افزود: در سال گذشته بیش از ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار پرونده توسط معاونت‌های خدمات قضائی کلانتری و پاسگاه‌ها تشکیل، رسیدگی و با آموزش‌های ارائه شده به مراجعان ضمن تبیین قوانین جاری کشور برای مخاطبان به نحو شایسته‌ای مسیر تحقق عدالت و مقابله با ظلم برای شهروندان پلیس هموار شده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته تشکیل پرونده در کلانتری و پاسگاه‌ها با موضوع نزاع و درگیری فردی و دسته جمعی از کاهش چشمگیر برخوردار است به گونه‌ای که به ترتیب شاهد کاهش ۱۶ و ۱۲ درصدی در مقایسه با سال ۱۳۹۹ هستیم، گفت: از علت‌های اصلی این امر می‌توان به انجام اقدامات پیشگیرانه از جمله حضور مقتدرانه گشت‌های انتظامی در محلات مستعد وقوع نزاع و درگیری، انجام کار‌های فرهنگی از جمله برگزاری جلسات پرسش و پاسخ در مساجد و محلات و دعوت از افراد سابقه دار به جلسات شورای معتمد پلیس در کلانتری ها، ارتقاء اشراف اطلاعاتی کلانتری و پاسگاه‌ها و رصد تحرکات عوامل ایجاد نزاع و درگیری، ایجاد صلح و سازش توسط دوایر مشاوره و مددکاری اجتماعی کلانتری بین طرفین دعوی که این امر خود منجر به امر قضازدایی نیز شده است، شناسایی نقاط آلوده و کانون‌های نزاع و درگیری و برگزاری جلسات آموزش همگانی و تشریح و تبیین پیامد‌های منفی نزاع در جوامع هدف، هماهنگی با مراجع قضائی در خصوص برخورد شدید با مخلان نظم عمومی، شناسایی به موقع اختلافات و موضوعاتی که سبب نزاع در روستا‌ها می‌شود، تولید برنامه‌های آموزشی قابل پخش در شبکه‌های اجتماعی، اجرای طرح‌های انتظامی مقابله با اشرار و اراذل و اوباش، افزایش سطح آگاهی‌های مردم نسبت به عواقب نزاع و درگیری فردی و احکام قضائی بازدارنده، آموزش شهروندان از طریق نهاد‌های رسمی از جمله پلیس و قوه قضائیه در قالب پیام‌های هشداری اشاره کرد.

سردار معصوم بیگی سایر اقدامات ارزنده معاونت‌های خدمات قضائی کلانتری و پاسگاه در سال ۱۴۰۰ را چنین برشمرد: ابلاغ بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار اوراق قضائی، اجرای بیش از ۷۰۰ هزار دستور قضائی، اجرای نزدیک به ۲ میلیون احکام قضائی و اجرای بیش از ۳۵۰ هزار حکم جلب.

رئیس پلیس پیشگیری انتظامی کشور در پایان اظهار امیدواری کرد که تمامی زحمات و تلاش‌های مخلصانه، مجاهدانه و شبانه روزی کارکنان کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها مرضی رضای خداوند متعال و حضرت حجت (عج) قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->