عون: درباره ایجاد منطقه حائل در جنوب لبنان اطلاعی نداریم تلفات نظامیان اسرائیلی در نوار غزه به ۸۹۹ تن رسید شهادت ۴۱ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه (یکم شهریور ۱۴۰۴) اولیانوف: کشور‌های اروپایی حق راه‌اندازی اسنپ‌بک را ندارند وزیران خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان پس از تنش‌های اخیر گفت‌و‌گو کردند شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تظاهرات ضد جنگ غزه در تل‌آویو برگزار شد نامه همسر اردوغان به همسر ترامپ | برای غزه هم مثل اوکراین دل بسوزانید چرب‌زبانی علی اف برای ترامپ ادامه دارد | ترامپ واقعاً شایسته جایزه صلح نوبل است یک نظامی صهیونیست در خان‌یونس به هلاکت رسید (یکم شهریور ۱۴۰۴) آیا رژیم صهیونیستی به عراق حمله می‌کند؟ | هشدار دبیرکل جنبش النجباء عراق در خصوص دخالت نظامی اسرائیل ولایتی: قفقاز همواره حاشیه امنیتی ایران بوده است سردرگمی و وحشت اسرائیل از جدیدترین موشک شلیک شده مقاومت یمن پیام وزیر امور خارجه به مناسبت روز پزشک | پزشکان ایران علیرغم تمام تنگناها در همه میدان‌ها پناه مردم بوده‌اند زلنسکی: اراضی خود را به اشغالگر هدیه نمی‌کنیم تعداد شهدای غزه به بیش از ۶۲ هزار نفر رسید (یکم شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان به مناسبت روز پزشک پیام داد یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان متلاشی شد| هلاکت ۶ تروریست و کشف انواع سلاح آمریکایی + فیلم (یکم شهریور ۱۴۰۴) بازدید رئیس قوه‌قضائیه از موکب‌های خدمت‌رسان به زائران پیاده امام‌رضا(ع) در مشهد + فیلم و عکس در صورت مذاکره نکردن پوتین درباره جنگ اوکراین، ترامپ چه واکنشی نشان خواهد داد؟ آیت‌الله علم‌الهدی: توجه به جایگاه ملی و بین‌المللی مشهدالرضا (ع) ضروری است | بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی برای رفاه حال زائران دمشق توافق امنیتی با تل‌آویو را تکذیب کرد ماجرای اخراج چند معلم در کردستان چه بود؟ فرماندار مشهد: در بخش زیرساخت‌های هوایی و ریلی با مشکلاتی مواجه هستیم پژمان‌فر: امروز بسیاری از زائران خارجی ایران را تنها با مشهد می‌شناسند معاون استاندار خراسان رضوی: الگوی آستان قدس در پذیرایی از زائران باید توسعه یابد نایب رئیس دوم مجلس: نگاه به موضوع زیارت باید ملی و بین‌المللی باشد
سرخط خبرها

معاون رئیس‌جمهور‌: یارانه‌ها مستقیم به مردم تعلق می‌گیرد

  • کد خبر: ۱۰۸۰۵۴
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۴
معاون رئیس‌جمهور‌: یارانه‌ها مستقیم به مردم تعلق می‌گیرد
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با تاکید بر‌اینکه بحث حذف یارانه‌ها مطرح نیست، گفت: قرار است به نوعی تغییراتی در شیوه ارائه یارانه انجام شود؛ با این تغییری که ایجاد می‌شود، در نهایت به نفع کشور خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسینی در اظهاراتی در برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفتگو با اشاره به اینکه رئیس جمهور هر از چندی با مردم سخن می‌گویند، در مورد موضوع سخنرانی ایشان در شب گذشته گفت: الان ما در آستانه تغییراتی هستیم؛ طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها مطرح است و قرار است در شیوه حمایت از مردم اصلاحاتی صورت گیرد. موضوع اصلی صحبت‌های رئیس جمهور نیز در این خصوص بود.

وی افزود: در گذشته در بحث کالا‌های اساسی به تاجران و واردکنندگان ارز ترجیحی تعلق می‌گرفت و این حمایت انجام می‌شد، البته با مفاسدی هم همراه بود و در مواردی تاثیری برای مردم نداشت بلکه افرادی از این فرصت سوءاستفاده کردند. الان این یارانه می‌خواهد مستقیم به خود مردم یعنی مصرف کنندکان تعلق گیرد و از این جهت نیاز است تا مطلب تبیین شود؛ اگرچه معاون اول رئیس جمهور یا برخی وزرا از جمله سخنگوی اقتصادی دولت، وزیر اقتصاد، وزیر جهاد کشاورزی صحبت‌هایی کرده‌اند.

معاون پارلمانی ریاست جمهوری اظهار کرد: در مجلس نیز روز یکشنبه در جلسه‌ای که داشتیم به سوالات مردم که همان مطالبات مردم است و ابهاماتی که در جامعه ایجاد شده، پاسخ داده ایم، ولی هیچ کدام از این‌ها نمی‌تواند جایگزین سخنان رئیس جمهور شود که با زبان مردم مسائل را به خوبی توضیح دهند. در این مصاحبه توضیح داده شد که چه کاری می‌خواهد انجام شود و این مسئله چه اقتضائاتی داشته که این تصمیم گرفته شده است.

وی متذکر شد: ما بر این باور هستیم که در این امر تاخیر افتاده و باید این اصلاحات زودتر از این‌ها و در دولت قبل انجام می‌شد، ولی حالا این دولت با وجود اینکه در سال اول است و این کار ممکن است هزینه‌های مقطعی را به همراه داشته باشد، اما هم وضعیت کشور و هم مسائل منطقه و جهانی اقتضا می‌کند که این کار صورت گیرد و این تغییر شیوه انجام شود.

حسینی با تاکید بر اینکه بحث حذف یارانه‌ها مطرح نیست، تصریح کرد: قرار است به نوعی تغییراتی در شیوه ارائه یارانه انجام شود.

وی متذکر شد: ادامه وضع موجود امکان نیست؛ این هم وظیفه قانونی ما است که این تغییر را بدهیم و هم منطق و استدلال اقتصادی ایجاب می‌کند تا این تغییر ایجاد شود تا کار‌ها به سامان برسد. ارز ترجیحی برای این بود که ما به سمت عدالت حرکت کنیم و کاهش فقر صورت بگیرد، منجر به رشد اقتصادی و تولید شود، اما این اهداف غالبا تحقق پیدا نکرده، ولی با این تغییری که ایجاد می‌شود ما فکر می‌کنیم اینکار در نهایت به نفع کشور خواهد بود. اگرچه ممکن است در کوتاه مدت تبعاتی داشته باشد، اما با همکاری که بین قوا انجام می‌شود و همه نهاد‌ها در این زمینه همکاری کنند، قطعا می‌تواند نتایج مفیدی را برای کشور همراه داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->