نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد! حسین‌نژاد با استقلال به توافق رسید مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر درخواست ۷/۵ میلیون دلاری آرژانتین از ایران واکنش مسئولان استقلال به جدایی اندونگ شوک اندونگ به استقلال رزاقی نیا به استقلال پیوست + عکس بارسا به دنبال ستاره ۳۶ ساله کروات صعود هانیه رستمیان به فینال تپانچه ۲۵متر جام جهانی تیراندازی پاسخ رد کانته به الهلال پخش زنده بازی والیبال ایران و برزیل (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین محمدی، مدیرعامل جدید فولاد + عکس اردوی پیش‌فصل استقلال در هلند بی توجهی سازمان لیگ به اعتراض باشگاه استقلال حذف طبیعت از مسابقات بسکتبال لیگ قهرمانان آسیا تاریخ برگزاری سوپر جام و شروع لیگ اعلام شد سانه، خرید جدید گالاتاسرای
سرخط خبرها

چرا تارتار هواداران استقلال را حلال نمی‌کند؟

  • کد خبر: ۱۰۸۱۱۱
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۴
چرا تارتار هواداران استقلال را حلال نمی‌کند؟
مهدی تارتار با اینکه توانست از میدان بازی با ذوب آهن سربلند خارج شود، اما به شدت از رفتار برخی هواداران استقلال ناراضی است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، فضایی که قبل از تقابل پرسپولیس با ذوب آهن علی مهدی تارتار ایجاد شد موجب ناراحتی عمیق سرمربی تیم اصفهانی شده است. مهدی تارتار حتی تا جایی پیش رفته که صراحتا اعلام می‌کند از کنار افرادی که به او فحاشی کردند و حتی اتهام تبانی زدند، نمی‌گذرد. تارتار در واکنش به این ماجرا حرف‌های جالبی به زبان آورده است:«رفتار‌هایی به خصوص از سمت بعضی هواداران استقلال صورت گرفت، همه را جمع نمی‌بندم. بین آن‌ها هم افراد خوب، کم نیست، اما بعضی آنقدر فحاشی کردند که آن‌ها را به خدا واگذار کردم. به هیچ وجه حلال‌شان نمی‌کنم. جالب است بعد از بازی در فضای مجازی آمدند و حلالیت طلبیدند، اما به هیچ وجه این اهانت‌ها، توهین‌ها و تهمت‌ها قابل بخشش نیست. هیچ سالی فضای مجازی مثل امسال نبوده، احساس می‌کنم افرادی از بدنه خود فوتبال چه مربی و چه مدیر در این مسأله دخیل‌اند و در فضای مجازی هزینه می‌کنند.» لازم به ذکر است که یک هفته قبل از بازی ذوب و پرسپولیس فضای مجازی به شدت علیه تارتار بود و برخی صفحات مجازی منتسب به هواداران استقلال دائم از تبانی تارتار با پرسپولیس حرف می‌زدند درحالی که ذوب آهن با هدایت او عملکرد بسیار خوبی مقابل پرسپولیس داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->